Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Çok az ilaç derken dozları mi düşük ver di.senin donmuslarin var mi tekrar mi tedavi olacaksin
Evt az doz ilac verdi,6 tane donmusum var.mecburen hitte yaptiricam donmuslarin onda cunku,dusuk icin hic bisiy demefi sagliksiz embriyolari vicut atarmis ole dedi.

Çok az ilaç derken dozları mi düşük ver di.senin donmuslarin var mi tekrar mi tedavi olacaksin
Merhaba esmeray benim rahim kalınlığım 8mm idi.sen ne yaptırıyorsun.

O zaman sen yumurta toplandıktan transfer gününe kadar kibrista kaldin herhalde ben döndüm transfer günü tekrar geldim
Merhaba esmeray benim rahim kalınlığım 8mm idi.sen ne yaptırıyorsun.

O zaman sen yumurta toplandıktan transfer gününe kadar kibrista kaldin herhalde ben döndüm transfer günü tekrar geldim
merhaba tomris benim yumurta donosyonu cumartesı transfer olcak inşalla cok heyecanlıyım

üzülme krizantem en azından donmuşların var vücudunu tekrar yıpratmayacaksın inşallah bu sefer bebeklerine kavuşursun umudunu kaybetme

esmeray inşallah bebeklerine kavuşursun sana sıkı sıkı tutunsunlar.yolun açık olsun

merhaba umut hint le irtibata gectinmi
Evet HİT le gorusme yaptim daha once yaptirdigim histereskopinin sonucunu ve elimde tahlilleri istedi girusmeye gidince gotururum yada watsapdan yollarim.Canan hanimi aradim ulasamadim kendisine.Sen ne asamadasin yumurta donasyonumu olcak?

Evet HİT le gorusme yaptim daha once yaptirdigim histereskopinin sonucunu ve elimde tahlilleri istedi girusmeye gidince gotururum yada watsapdan yollarim.Canan hanimi aradim ulasamadim kendisine.Sen ne asamadasin yumurta donasyonumu olcak?
slm canım benim yumurta donasyonu cuma gunu gidiyorum inşalla sorunsuz döneriz

slm canım benim yumurta donasyonu cuma gunu gidiyorum inşalla sorunsuz döneriz
Cok az kalmis Allah yardimcin olsun.Olumlu dusun pozitif ol insallah sorunsuz gider bebislerini alip gelirsin.rahim kalinligin kacti?rahim kalinligi onemli

Bende araştırdım, Kıprıs'a gidiyorum. doktor mürüde hanım ile tedaviye başladık. memnun kalırisem size de bilgi veririm. sevgiler
Tavsiye ettiğiniz doktora gidiyoruz, inşallah bizlerde olumlu sonuç alırız, teşekkürler

E="umut14, post: 39873971, member: 593963"]Senin 6 mm ise cok ince rahim kalinligi 7.5 mm altinda olunca embriyonun tutunma ihtimali yok denilcek kadar az bildigim kadariyla.Normali 8 ile 12 mm olmasi gerekiyorki embriyonun tutunma orani yuksek olsun.[/QUOTE]
Canım sıkıldı şimdi ama utrason kağıfinda 1d1.06cm yaziyor bu 6mm mi yoksa 16mm mi cevap yaz lutfen

esmeray korkma rahim kalınlığın çok iyi. kalınlığın 10.6 mm çok ideal inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…