Düşük olmasının sebebine doktor ne söyledi.Hite mi yaptırmayı düşünüyorsun.tekrar fiyat konuştum mu?
Bende döndüm kalmadim.Merhaba esmeray benim rahim kalınlığım 8mm idi.sen ne yaptırıyorsun.
O zaman sen yumurta toplandıktan transfer gününe kadar kibrista kaldin herhalde ben döndüm transfer günü tekrar geldim
Evt az doz ilac verdi,6 tane donmusum var.mecburen hitte yaptiricam donmuslarin onda cunku,dusuk icin hic bisiy demefi sagliksiz embriyolari vicut atarmis ole dedi.Çok az ilaç derken dozları mi düşük ver di.senin donmuslarin var mi tekrar mi tedavi olacaksin
Çok az ilaç derken dozları mi düşük ver di.senin donmuslarin var mi tekrar mi tedavi olacaksin
Merhaba esmeray benim rahim kalınlığım 8mm idi.sen ne yaptırıyorsun.
O zaman sen yumurta toplandıktan transfer gününe kadar kibrista kaldin herhalde ben döndüm transfer günü tekrar geldim
merhaba tomris benim yumurta donosyonu cumartesı transfer olcak inşalla cok heyecanlıyımMerhaba esmeray benim rahim kalınlığım 8mm idi.sen ne yaptırıyorsun.
Sagoll canim insaallah hepimiz bir gun kavusuruz..üzülme krizantem en azından donmuşların var vücudunu tekrar yıpratmayacaksın inşallah bu sefer bebeklerine kavuşursun umudunu kaybetme
hepimiz inşalla kavuşuruzSagoll canim insaallah hepimiz bir gun kavusuruz..
merhaba umut hint le irtibata gectinmihitte canan hanım var onla irtibata geç çok iyi ve ilgilenen biri 05488606000
Evet HİT le gorusme yaptim daha once yaptirdigim histereskopinin sonucunu ve elimde tahlilleri istedi girusmeye gidince gotururum yada watsapdan yollarim.Canan hanimi aradim ulasamadim kendisine.Sen ne asamadasin yumurta donasyonumu olcak?merhaba umut hint le irtibata gectinmi
slm canım benim yumurta donasyonu cuma gunu gidiyorum inşalla sorunsuz dönerizEvet HİT le gorusme yaptim daha once yaptirdigim histereskopinin sonucunu ve elimde tahlilleri istedi girusmeye gidince gotururum yada watsapdan yollarim.Canan hanimi aradim ulasamadim kendisine.Sen ne asamadasin yumurta donasyonumu olcak?
Cok az kalmis Allah yardimcin olsun.Olumlu dusun pozitif ol insallah sorunsuz gider bebislerini alip gelirsin.rahim kalinligin kacti?rahim kalinligi onemlislm canım benim yumurta donasyonu cuma gunu gidiyorum inşalla sorunsuz döneriz
rahim kalınlığı 1d 6 mm yazıyoCok az kalmis Allah yardimcin olsun.Olumlu dusun pozitif ol insallah sorunsuz gider bebislerini alip gelirsin.rahim kalinligin kacti?rahim kalinligi onemli
slm umut rahim kalınlıgı kaç olması lazımrahim kalınlığı 1d 6 mm yazıyo
Tavsiye ettiğiniz doktora gidiyoruz, inşallah bizlerde olumlu sonuç alırız, teşekkürlerBende araştırdım, Kıprıs'a gidiyorum. doktor mürüde hanım ile tedaviye başladık. memnun kalırisem size de bilgi veririm. sevgiler
kızlar nerelerdesiniz sesiniz çikmiyoCok az kalmis Allah yardimcin olsun.Olumlu dusun pozitif ol insallah sorunsuz gider bebislerini alip gelirsin.rahim kalinligin kacti?rahim kalinligi onemli
slm umut rahim kalınlıgı kaç olması lazım
Senin 6 mm ise cok ince rahim kalinligi 7.5 mm altinda olunca embriyonun tutunma ihtimali yok denilcek kadar az bildigim kadariyla.Normali 8 ile 12 mm olmasi gerekiyorki embriyonun tutunma orani yuksek olsun.slm umut rahim kalınlıgı kaç olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?