Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Canım sıkıldı şimdi ama utrason kağıfinda 1d1.06cm yaziyor bu 6mm mi yoksa 16mm mi cevap yaz lutfen [/QUOTE]
Canim rahim kalinligin 10.6 mm mi yoksa 0.6 mm ? 8 ve uzeriyse rahat ol bosuna stres yapma.burda 6 mm ile bebegi tutunan arkasimiz vardi ama bu genelde cok dusuk bir ihtimal.bizler sartlarimizi zorlarayarak belkide bocla bu ise girisiyoruz.taktir Allahin tabi ama bizlerde bilerek kendimizi riske atmiyalim istiyorum.

Canım sıkıldı şimdi ama utrason kağıfinda mış.06cm yaziyor bu 6mm mi yoksa 16mm mi cevap yaz lutfen
Canim rahim kalinligin 10.6 mm mi yoksa 0.6 mm ? 8 ve uzeriyse rahat ol bosuna stres yapma.burda 6 mm ile bebegi tutunan arkasimiz vardi ama bu genelde cok dusuk bir ihtimal.bizler sartlarimizi zorlarayarak belkide bocla bu ise girisiyoruz.taktir Allahin tabi ama bizlerde bilerek kendimizi riske atmiyalim istiyorum.[/QUOTE]
Slm umut utrasonda 1 D 0.1 6mm yaziyo burdaki doktoruma sordum 10 .6mm demek yani 11 mm miş

Esmeray canan hanıma ulaşman çok zor ben aynı şeyleri yaşadım.hit ilgili biri ama ekibi iletişim konusunda zayıf.çok merak ettiğim konularda hit'i arıyordum ona soruyordum. Hit genelde telefonlara cevap veriyor.ama onuda okşam üstü arayacaksın.Ben Canan hanımla whatsatt ile itibat kuruyordum oda canı ne zaman isterse o zaman yazıyordu.o yüzden bunu çok kafana takma ama işlerinde iyiler yanlış bir şey yapmıyorlar bence bu daha önemli.

Esmaray sen cuma günü gidiyorsun değil mi İnşallah olumlu sonuç alırsın.İnşallah hepimizde annelik duygusunu yaşarız.

Slm umut utrasonda 1 D 0.1 6mm yaziyo burdaki doktoruma sordum 10 .6mm demek yani 11 mm miş[/QUOTE]
Rahim kalinligin cok iyi,yarin icin iyi yoculuklar diliyorum.yolun acik sansin bol olsun bebislerini alipya gel canim.

Merhaba Tomris,sende Hit in hastasisin sanirim transferin oldumu yoksa tedavidemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…