Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

merhaba arkadaşlar ben 2 kez ankarada tüp bebek tedavisi yaptırdım ikinci denemede hamile kaldım 2 ay önce yani bebeğim 9. haftada iken kalbi durdu kürtaş oldum şimdi biraz ara verip bu iş için en iyisi nerde oluyosa onu araştırmaya karar verdim. bu kez şansımı kıbrısta denemek istiyorum önereceğiniz doktor hastane ve yaklaşık olarak fiyatlar hakkında bilgi veren olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.

Günaydın arkadaşlar dun 06 30 da transfer oldu cok iyi dinnendim bugun 10 45 uçağıyla gidiyorum dualarda buluşmak uzere hoşçakalın

Merhaba esmeray umarım herşey yolunda gitmiştir.son 11 gün geri sayım başladı hadi hayırlısı bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah 9ay sonra kucağına alırsın meleklerini

Krizantem sen ne yaptın ne zaman gidiyorsun morelini düzgün tutmaya çalış umudunu hiç kaybetme bak göreceksin bu sefer meleklerin sana tutunacaklar ve bırakmayacaklar.

Arkadaşlar selam. Ben uzun uğraşlardan sonra yumurta donasyonunda karar kılanlardanım. Yazın Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyorum. Gyno life'ı düşünüyorum, burası hakkında bilgisi ya da duyumu olan var mı acaba, çok fazla adı geçmediği için kararsızlığa düştüm, Halil İbrahim Tekin ya da Doğuş'un ismi çok geçiyor. Yazarsanız sevinirim. Umarım herkes iyi haberler alır:)

Krizantem sen ne yaptın ne zaman gidiyorsun morelini düzgün tutmaya çalış umudunu hiç kaybetme bak göreceksin bu sefer meleklerin sana tutunacaklar ve bırakmayacaklar.
regl oldum ilaçları kullanmaya başladım 28 martta transfere gıdıcem canım Allah nasip ederseinsaallah bu sefer hersey daha guzel olur kucagıma almayı nasip eder Allahım..

Slm kızlar dilekleriniz için sagolun dondum evime geldim iyim ağrılarım oluyo bazen oda normalmiş 12 gun testi bekliyorum dua istiyorum sizden

Günaydın arkadaşlar dun 06 30 da transfer oldu cok iyi dinnendim bugun 10 45 uçağıyla gidiyorum dualarda buluşmak uzere hoşçakalın
Hayirlisi olsun canim insallah 12 gunu guzel bi sekilde gecitip guzel haberi paylasirsin bizlerle.kac embriyo transfer edildi?dr nasil ilgilendimi yani transfer sonrasi gorustunuzmu? transfer oncesi ve sonrasi hakkinda biraz bilgi verirsen sevinirim.

Günaydın halil ibrahim beyi sadece transfer aninda gordum elimi tuttu kizin hayirli olsun kerdine iyibak dadi guldu bana cok senpatik biri iki embriyo transfer edildi diyer üç tanesi dondutuldu transfer 5 dakka falan surdu iki saat dinlendim sonra kayvalti verdiler daha sonra canan hanım geldi bizi bilgilendirdi ilaclar hakkinda annicaniz ben memnun kaldim inşallah mukafatinida aliriz hepimiz insallah

Merhaba Elegimm halil ibrahim tekin yapti niyeki cnm sen ne yapıyorsun tatlım
bende tedavi ye baslicagim da oyuzden sordum bana birazcik anlatirmisin lutfen adetin 2.gunu muayene oldunmu tedaviye direk mi basladin ilaclara kafam cok karisti bireseyler uyusmuyo basliyamiyorum su tedaviyee iyi deilim aslinda

Ongorusmeye istanbula gittim orda muane etti ilac yazdi istedigin zanan basla bizede haber ver dedi cok düşündüm ve başladım

Ongorusmeye istanbula gittim orda muane etti ilac yazdi istedigin zanan basla bizede haber ver dedi cok düşündüm ve başladım
anladim canim hayirlisi olsun korkuyorum ilaclari icip husrana ugramaktan baska bir sorun varmi bilmeden yaa ilgi alaka istiyor insan ama ulasmada sknti neyse ya hayirlisi olsun artik cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…