Slmlar nasil gidiyor kibrista misiniz transfer yarın degil miSlm arkadaşlar
Hayırlı olsun canımm,nasılsın neler yaptın nasıl gectı transferin?Günaydın arkadaşlar dun 06 30 da transfer oldu cok iyi dinnendim bugun 10 45 uçağıyla gidiyorum dualarda buluşmak uzere hoşçakalın
regl oldum ilaçları kullanmaya başladım 28 martta transfere gıdıcem canım Allah nasip ederseKrizantem sen ne yaptın ne zaman gidiyorsun morelini düzgün tutmaya çalış umudunu hiç kaybetme bak göreceksin bu sefer meleklerin sana tutunacaklar ve bırakmayacaklar.
Hayirlisi olsun canim insallah 12 gunu guzel bi sekilde gecitip guzel haberi paylasirsin bizlerle.kac embriyo transfer edildi?dr nasil ilgilendimi yani transfer sonrasi gorustunuzmu? transfer oncesi ve sonrasi hakkinda biraz bilgi verirsen sevinirim.Günaydın arkadaşlar dun 06 30 da transfer oldu cok iyi dinnendim bugun 10 45 uçağıyla gidiyorum dualarda buluşmak uzere hoşçakalın
transferinizi kim yapti acaba halil beymi yoksa baska doktirmu lutfen cevap verin cok onemliGünaydın arkadaşlar dun 06 30 da transfer oldu cok iyi dinnendim bugun 10 45 uçağıyla gidiyorum dualarda buluşmak uzere hoşçakalın
bende tedavi ye baslicagim da oyuzden sordum bana birazcik anlatirmisin lutfen adetin 2.gunu muayene oldunmu tedaviye direk mi basladin ilaclara kafam cok karisti bireseyler uyusmuyo basliyamiyorum su tedaviyee iyi deilim aslindaMerhaba Elegimm halil ibrahim tekin yapti niyeki cnm sen ne yapıyorsun tatlım
2.gunu muaynesi olmadi mi yani rahim uygunmu tedaviye bunu nerden anliyolar direk ilaca baslatmak ne bilim bana tuhaf geldi yaCnm benin yumurta donosyonu oldu adek gormuyorum hiç anca ilaclarla ondan ben direk ilaca başladım
anladim canim hayirlisi olsun korkuyorum ilaclari icip husrana ugramaktan baska bir sorun varmi bilmeden yaa ilgi alaka istiyor insan ama ulasmada sknti neyse ya hayirlisi olsun artik cok sagolOngorusmeye istanbula gittim orda muane etti ilac yazdi istedigin zanan basla bizede haber ver dedi cok düşündüm ve başladım
senle ilgilenen hemsire mi canan hanimmiDedigim gibi muane oldum rahim iyi dadi ve 20 gun sonra ilaca basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?