- 1 Ocak 2015
- 56
- 19
- 28
- 35
tamam canim sanirim benim sanssizligim burdada cikiyo karsima saol hayirlisiyla kavus bebeklerine insEvet cnm canan hanım la iryibata geciyodum ariyodu bazem yada wsaptan
canım istanbulda nereye gittin? bende ön görüşme yapmak istiyorum. adresi ve ya iletişim bilgilerini özelden ve ya geelden yazılabiliyorsa yazar mısın? benim için çok önemliOngorusmeye istanbula gittim orda muane etti ilac yazdi istedigin zanan basla bizede haber ver dedi cok düşündüm ve başladım
Canim senin cinsiyet tayinimiydi,daha once den bebegin varmi?Slm kızlar dilekleriniz için sagolun dondum evime geldim iyim ağrılarım oluyo bazen oda normalmiş 12 gun testi bekliyorum dua istiyorum sizden
Esmeray birde sen fizyoterapi aldinmi?Canim senin cinsiyet tayinimiydi,daha once den bebegin varmi?
Halil ibrahim tekin kizin hayirli olsun demis ya onun icin sordum:)Daha Onceden Bebegim yok 8 yillik evliyim nasipse olcak insalla cinsiyet tahini yapmadikk hakkimizdan hayırlısı
Anladim canim sen nerde yasiyosun ben istanbuldayim gecen transferimdede aldim bu trsnsferde al diyolar illaki fizyo terapi,onun icin sordum.Yok cnm terapi almadim
İnsaallah, nerde basliyosunuz,hittemi??bende tedaviye basliyorum hakkimizda hayirlisi ilk ve son olur umarim
evet hitte alaninda basarili olduguna inaniyorum bana guven veriyo yogun bir doktor ama ins hayirlisi olurİnsaallah, nerde basliyosunuz,hittemi??
Nasilsin esmeray sonuc belli oldumu??Slm kızlar nerelerdesiniz
Perşembe günü insallahNasilsin esmeray sonuc belli oldumu??
Evet bilirim,guzel sonuclansinda en onemlisi o sabret sonuna geldin artik:)Iyim kriziantem sen nasılsın 12 gun geçmiyo
pozitif olur insallah iyi haberlerini duyarizIyim kriziantem sen nasılsın 12 gun geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?