super olmus bu bolum hayirli olsunYeni bölümünüz hayırlı olsun ....
Esmeray sonuc belli olmadimi,persembe demistin ama yapmadinmi test?Slm kızlar nerelerdesiniz
Esmeray sevincten bizi unuttu heralde:)esmeray sonucun ne oldu acaba sesin cikmiyoo
insaallah sonuv pozitiftirde ondan yazmiyordurEsmeray sevincten bizi unuttu heralde:)
İnsaAllah canimm insaAllah..insaallah sonuv pozitiftirde ondan yazmiyordur
topik iyivolmusta soru soramicakmayiz oyle bir bolum yok nasil soru sorulacak ve dilek sikayet bildiremicezmi biraz gereksiz olmus bomu sekildeYeni bölümünüz hayırlı olsun ....
topik iyivolmusta soru soramicakmayiz oyle bir bolum yok nasil soru sorulacak ve dilek sikayet bildiremicezmi biraz gereksiz olmus bomu sekilde
supersin canim icimize dogdu inanki goreceksin insalllah ya cok mutlu ol bebislerinleeGünaydın kizlar bengeldim hamileyim çokkKKK mutluyum allahima şükür sevindirdi bizi 10 gün sonra keseleride görürüm insallah barisi başınıza insallah
Cok sevindim canim allah kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina insallahGünaydın kizlar bengeldim hamileyim çokkKKK mutluyum allahima şükür sevindirdi bizi 10 gün sonra keseleride görürüm insallah barisi başınıza insallah
Midem çok kötü bişi Yiyemiyorum ne yapcam bilmiyom yardım edin lütfen
Progestan nı bende kullanıyom ana bugun kes dedi halil bey 8 saatte bir 4 tane alıyodum tanesi 100 mg dı
Tek çaresi sabır,ilaç takviyesi,ben de çok çektim 14.hafta kusmam kesildi ve rahatladım şükür.Midem çok kötü bişi Yiyemiyorum ne yapcam bilmiyom yardım edin lütfen
Yok cnm kalp atışını duyduktan sonrajalesu .!.:esmeray hayırlı olsun gözün aydın senin de keseyi gördükten sonra mı kesti hail bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?