Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

topik iyivolmusta soru soramicakmayiz oyle bir bolum yok nasil soru sorulacak ve dilek sikayet bildiremicezmi biraz gereksiz olmus bomu sekilde

Merhaba,
Yeni konu açarak soru ve eleştirilerinizi paylaşabilirsiniz.

Günaydın kizlar bengeldim hamileyim çokkKKK mutluyum allahima şükür sevindirdi bizi 10 gün sonra keseleride görürüm insallah barisi başınıza insallah
Cok sevindim canim allah kucagina almayi nasip etsin.darisi bizlerin basina insallah

Progestan nı bende kullanıyom ana bugun kes dedi halil bey 8 saatte bir 4 tane alıyodum tanesi 100 mg dı

Kızlar bişey sorucam embriyo transfer edilirken ekrandaki görüntüsü nasıl oluyor? Yani iki embriyoysa mesela ekranda transfer sırasında iki tanemi görüyorsunuz ayrı ayrı?

Midem çok kötü bişi Yiyemiyorum ne yapcam bilmiyom yardım edin lütfen
Tek çaresi sabır,ilaç takviyesi,ben de çok çektim 14.hafta kusmam kesildi ve rahatladım şükür.
Doktorum bana miğde asidini düzenleyici miğde inhibitörü vermişti,her sabah kalkar kalkmaz aç karnına çok az bir suyla yutuyordum,ismi Pulsac-40 mg.
Bir de bu ilaçtan sonra yine aç karnına sabah ve akşam dilüstünde eriyen bulantı kusma Önleyici verdi,çok işe yaradı.Pulsactan yarım saat,1 saat sonra içiliyor.İlacın ismi Onzyd-4 MG.
Yağlı yemeyin,baharatlı,Kızartma,tatlı yemeyin.Yemeklerden önce sonra su içmeyin,aralarda Yudum Yudum için.
Ben sabahları hala yağsız bir tost yiyorum,evde annem evde yapıyor,Çay içmeyin,şeker kullanmayın.Meyve ve sebze,salata yiyin.3 öğün bol yemeyin,5 veya 6 öğün sık sık az az yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…