Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlar 16.gunumun degeri 35400 bu degerleri gorenler yardimci olun lutfen.. 3 tane 5.gun embriyosu konulmustu.

Kizlar 16.gunumun degeri 35400 bu degerleri gorenler yardimci olun lutfen.. 3 tane 5.gun embriyosu konulmustu.
canim hayirli olsun donmustu dimi senin tedavin insallah bebeklerin smski tutunur dualarimizdasin allahim korusun sizi
ayrica cogul gebelik gibi duruyor degerin baya yuksek cikmis keseyi gormeye git bence

canim hayirli olsun donmustu dimi senin tedavin insallah bebeklerin smski tutunur dualarimizdasin allahim korusun sizi
ayrica cogul gebelik gibi duruyor degerin baya yuksek cikmis keseyi gormeye git bence
Sagolasin Evet cmm donmuslarla yaptik.bu cmtsi gidicem insaAllah.

Sagolasin cnmm insaAllah en fazla ikidir:)

merhaba kriziantem uzun süredir giremiyorum çok sevindim canım Allah bebeğini 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin Allah sizleri ayırmasın.

Mrb kızlar bende halli beyni hastasıyım bu ay tedavım olacaktı ama e2 fazla Çıktığı ıcın önümüzdeki aya ertelendı Hayırlısı hepımıze bol bebıslı günler dılıyorum

Mrb kızlar bende halli beyni hastasıyım bu ay tedavım olacaktı ama e2 fazla Çıktığı ıcın önümüzdeki aya ertelendı Hayırlısı hepımıze bol bebıslı günler dılıyorum

efenaz hayırlısı olsun tedavin moralini bozma doğru ellerdesin için ferah olsun umarım gelecek ay bebişin sana tutunacak

canim sorun ne sizde uzulme bu surec boyle iste bir an once olsun isteriz ama o gunler gecmez yada hep bir aksilik cikar allah yardimcimiz olsun

Hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var üzülme sakın.. Mesela bende dun rahim filmi cektirecektim daha adetime vardı ama tam hastaneye gittim kanama başladı adet oldum tabii film iptal.. Yani olabiliyor aksilikler sonu güzel olsun cnm

Hayırlısı olsun kaç sene beklendik 1ay daha beklerız melekelerimiz bızım olsunda ınş hepimızın sonu güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…