Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Krizantem nereye gittin arkadaşım hadi gelde bize moral ol.. Nasıl gidiyor hamislik anlat biraz cnm

Krizantem nereye gittin arkadaşım hadi gelde bize moral ol.. Nasıl gidiyor hamislik anlat biraz cnm
Canim zor geciyo cok halsizim mide bulantisi kusma zorluyo beni biraz,evde hep yatiyorum,ama cok guzel duygular Allahim isteyen herkese yasatsin,nasip etsin..

Canim zor geciyo cok halsizim mide bulantisi kusma zorluyo beni biraz,evde hep yatiyorum,ama cok guzel duygular Allahim isteyen herkese yasatsin,nasip etsin..
Amin inşallah şu mübarek kandil günü Rabbim kucaklarimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla doldursun..

Gozunaydın benımde e2 de sıkıntı çıkmazsa bu ay baslıcam
sagol cnm
Yani Mayıs adetiyle baslicaksin? Bende inşallah bir aksilik olmazsa mayisda başlıcam belki aynı dönem orda oluruz fizyoterapi alacakmisin?

sagol cnm
Yani Mayıs adetiyle baslicaksin? Bende inşallah bir aksilik olmazsa mayisda başlıcam belki aynı dönem orda oluruz fizyoterapi alacakmisin?
Yok fizyoterapi konuşmadık gerek olmaz sanırım hatta benımde rahîm çabuk kalınlaşıyor evet Mayıs bası baslıcam ınş belkı gorusuruz

Mrb arkadaşlar nasılsınız? Bende halil ibrahim beyin yeni hastasıyım. Nelere dikkat etmek gerekiyor bu işle ilgili püf noktalari neler tecrübeli arkadaslardan bilgi almak istiyorum. Öncelikle fizyoterapi yi bana da önerdi ben istanbulda alacağım bildiginiz iyi bir merkez ve fiyat konusunda bilgisi olan varmi? Ben erken menapozum ve bir defa yumurta donasyonu yaptirdim baska merkezde tutmadı. Simdi halil beyle denemek istiyorum. Arkadaslar bu fizyoterapi ile ilgili bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Ne yapiliyo terapi sirasinda.

Cnm öncelikle hoş geldin aramıza.. Bende başka merkezde yaptırıp negatif sonuç alanlardanim ve Halil beyde deneyeceğim bu sefer.. Fizyoterapi bende alacam ama nasıl bişey olduğu konusunda bir fikrim yok benim rahim yanlış histeroskopi sonucu inceldi ve çok zor kalinlasiyo.. Bakalım halkımızdan hayırlısı olsun bende Hit de yeniyim belki sorularına cvp olamadım ama umarım diğer arkadaşlar bilgilerini paylaşırlar.. Tedaviye nezaman başlayacaksın?

Canım teşekkür ederim cevabin için inşallah hakkimizda hayirlisi olsun. Ben adet olmayı bekliyorum. Mayıs adetiyle başlayacağım inşallah bir aksilik çıkmaz ise. sen ne zaman baslayacaksin veya basladinmi?

Sanırım mayısta hitte patlama olacak herkes mayısı bekliyor hadi hayırlısı bende Mayıs adetiyle başlayacağım bir aksilik olmazsa cnm orda karşılaşacağız hepimiz sanırım olmadı yakamiza gül takar rumuzlarimizi yazarız böylelikle birbirimizi tanırız ahahaaa

Hit in hastalari yeniden ataga gecti sanim size sorum Hit e donor nekadar zamanda bulunuyor?bende erken menopoz adayiyim bu nedenle tahim kalinlasmasi problemi yasiyorum sanirim banada fizyo terapi gerekcek ama benim faydasi konusunda teredutum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…