Sağolun hepımızın yardımcısı olsuncanim sorun ne sizde uzulme bu surec boyle iste bir an once olsun isteriz ama o gunler gecmez yada hep bir aksilik cikar allah yardimcimiz olsun
Evet bende ınanıyorum doğru yerde olduğuma çok Sağolunefenaz hayırlısı olsun tedavin moralini bozma doğru ellerdesin için ferah olsun umarım gelecek ay bebişin sana tutunacak
Bende yumurta rezervı az 5 kere denendim olmadı aslında 5 güne gıttıler kalıtede yüksek dendı ama hıc tutunma olmadıSağolun hepımızın yardımcısı olsun
Cnm bildiğim kadarıyla kalp atışını duyunca biraktiriyor Hitkızlar progestronu kaçıncı haftada kestiniz ve elevit alıyor musunuz folik asit mi
Evet 15 dak sonra vermıslerdıKızlar rahim filmi çekince sonucu hemen aliyormusunuz
Teşekkürler cnm aldım bende sonucum temiz şükür.. Sen nasılsın cnm benimde tedavım birdaha ay olacak gibi belki beraber başlarız denk gelirizEvet 15 dak sonra vermıslerdı
Canim zor geciyo cok halsizim mide bulantisi kusma zorluyo beni biraz,evde hep yatiyorum,ama cok guzel duygular Allahim isteyen herkese yasatsin,nasip etsin..Krizantem nereye gittin arkadaşım hadi gelde bize moral ol.. Nasıl gidiyor hamislik anlat biraz cnm
Amin inşallah şu mübarek kandil günü Rabbim kucaklarimizi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarla doldursun..Canim zor geciyo cok halsizim mide bulantisi kusma zorluyo beni biraz,evde hep yatiyorum,ama cok guzel duygular Allahim isteyen herkese yasatsin,nasip etsin..
Gozunaydın benımde e2 de sıkıntı çıkmazsa bu ay baslıcamTeşekkürler cnm aldım bende sonucum temiz şükür.. Sen nasılsın cnm benimde tedavım birdaha ay olacak gibi belki beraber başlarız denk geliriz
sagol cnmGozunaydın benımde e2 de sıkıntı çıkmazsa bu ay baslıcam
Yok fizyoterapi konuşmadık gerek olmaz sanırım hatta benımde rahîm çabuk kalınlaşıyor evet Mayıs bası baslıcam ınş belkı gorusuruzsagol cnm
Yani Mayıs adetiyle baslicaksin? Bende inşallah bir aksilik olmazsa mayisda başlıcam belki aynı dönem orda oluruz fizyoterapi alacakmisin?
Cnm öncelikle hoş geldin aramıza.. Bende başka merkezde yaptırıp negatif sonuç alanlardanim ve Halil beyde deneyeceğim bu sefer.. Fizyoterapi bende alacam ama nasıl bişey olduğu konusunda bir fikrim yok benim rahim yanlış histeroskopi sonucu inceldi ve çok zor kalinlasiyo.. Bakalım halkımızdan hayırlısı olsun bende Hit de yeniyim belki sorularına cvp olamadım ama umarım diğer arkadaşlar bilgilerini paylaşırlar.. Tedaviye nezaman başlayacaksın?Mrb arkadaşlar nasılsınız? Bende halil ibrahim beyin yeni hastasıyım. Nelere dikkat etmek gerekiyor bu işle ilgili püf noktalari neler tecrübeli arkadaslardan bilgi almak istiyorum. Öncelikle fizyoterapi yi bana da önerdi ben istanbulda alacağım bildiginiz iyi bir merkez ve fiyat konusunda bilgisi olan varmi? Ben erken menapozum ve bir defa yumurta donasyonu yaptirdim baska merkezde tutmadı. Simdi halil beyle denemek istiyorum. Arkadaslar bu fizyoterapi ile ilgili bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Ne yapiliyo terapi sirasinda.
Cnm öncelikle hoş geldin aramıza.. Bende başka merkezde yaptırıp negatif sonuç alanlardanim ve Halil beyde deneyeceğim bu sefer.. Fizyoterapi bende alacam ama nasıl bişey olduğu konusunda bir fikrim yok benim rahim yanlış histeroskopi sonucu inceldi ve çok zor kalinlasiyo.. Bakalım halkımızdan hayırlısı olsun bende Hit de yeniyim belki sorularına cvp olamadım ama umarım diğer arkadaşlar bilgilerini paylaşırlar.. Tedaviye nezaman başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?