- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
Hit in hastalari yeniden ataga gecti sanimsize sorum Hit e donor nekadar zamanda bulunuyor?bende erken menopoz adayiyim bu nedenle tahim kalinlasmasi problemi yasiyorum sanirim banada fizyo terapi gerekcek ama benim faydasi konusunda teredutum var
Fizyoterapinin pek etkili olmadigina dair yorumlar okumustum buda beni teredute dusurdu ama dedigin gibi keske deneseydim dememek icin gerekiyorsa onuda yapariz.umarim bu kez hepimiz bebislerimize kavusuruz canimCanım ben fizyoterapinin faydali olacağını düşünüyorum inşallah. Çünkü tam transferden önce rahmin kan akışını hızlandırıyor diye biliyorum. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Sanırım 1 ay oncesinden de donoru ayarliyorlar canim İnşallah bu sefer bebislerjmiz bizimle olacak.
umarim herkes pozitif sonuc olur eger alirsam bende burdan yazarim olumlu olumsuz dusuncelerimi insallah dogr ellerde oldugumuza inandigimiz bu yerde guvenimiz emeklerimiz bosa gitmez
Cnm donör aşağı yukarı 20 gün içinde bulunuyor yani transferden 20 gün önce kesinleşmiş oluyor diye biliyorum.. Bende fizyoterapi alıcam bakalım kendimizi halil Ibrahim beyin ellerine teslim ettik bu sefer herkes nefesini tuttu bizden haber bekliyor inşallah pozitif haberlerimizle herkese umut olacağız..Hit in hastalari yeniden ataga gecti sanimsize sorum Hit e donor nekadar zamanda bulunuyor?bende erken menopoz adayiyim bu nedenle tahim kalinlasmasi problemi yasiyorum sanirim banada fizyo terapi gerekcek ama benim faydasi konusunda teredutum var
Canim insallah bukez yuzumuz gulecek yasadigimiz kotu gunleride birakmis olcaz.Hit allahin izniyle evlatlarmizi kucagimiza allamaya yardim edecek.Cnm donör aşağı yukarı 20 gün içinde bulunuyor yani transferden 20 gün önce kesinleşmiş oluyor diye biliyorum.. Bende fizyoterapi alıcam bakalım kendimizi halil Ibrahim beyin ellerine teslim ettik bu sefer herkes nefesini tuttu bizden haber bekliyor inşallah pozitif haberlerimizle herkese umut olacağız..
Tedavin hayirli olsun arkadasim umarim bu kez bebegine kavusursunSlm kızlar bende hitin hastasıyım benimde mayıs sonu haziran başı gibi transferim gerçekleşecek inşallah kendimden kısaca bahsedeyim 40 yaşındayım 15yıllık evliyim sorunumuz yumurta kalıtesizligi şimdide erken menepoz deniliyo kısacası troit hastasıyım 1yıl önce başka bi merkezde bir defa dns denedim olumsuz olunca tekrar gitmek istemedim açıkcası bende kendimi hitin ellerine teslim ettim bu sefer inşallah anne olucaz..aslında çokta bi tecrübem yok oteller hakkında ..benim burda dünyalar tatlısı bi hasta kordinatörü var selda hnm hiç bıkmadan herşeyimizle ilgileniyo o bize yardımcı olacaktır bende burda sizlerle paylasırım:))
Slm arkadaşım bizler buralardayız malum sayılı günler kaldı transferlerimize her Geçen gün heycan artıyor.. Sende kısaca kendinden bahsedermisin.. Kaç yaşındasın sorun ne yumurta donasyonumu sperm donasyonumu yoksa benim gibi her ikiside miSlm kızlarrr kimsecikler yokmuuu bende hitteyimmm
Hoşbulduk cnm kader arkadaşlarım..tabiki ben 18yıllık evliyim 40yasındayım yumurta kalıtesizligi cnm benimki bi çok özel has,tüp bebek tedavisi yaptırdım hep olumsuz oldu iki defada kıbrısta dns denedim yine olumsuz troit hastasıyım aynı zamanda ist yaşıyorum hitle grüşme yaptık tekrar bi grüşme yapacagız çünki trotlerim engelmi onu sorucaz son bi kez inşallah cnmlarım sizler gibi benimde olurda troit hastalıgı olanlarada umut olurum...cnm su anda başladık sayılır mayıs sonu gibi transferi planladık inşallah hersey yolunda gider ..bu sefer halil beye gerçekten güvenmek istiyorum allahım bizleride verdiklerinden eylesin cnm..Slm arkadaşım bizler buralardayız malum sayılı günler kaldı transferlerimize her Geçen gün heycan artıyor.. Sende kısaca kendinden bahsedermisin.. Kaç yaşındasın sorun ne yumurta donasyonumu sperm donasyonumu yoksa benim gibi her ikiside misenin transfer tarihi bellimi? Hadi bize biraz bahset kendi tedaviden
Tedavin hayirlisi olsun arkadasim bu kez bebeklerini kavusursun insallah.bende iki donasyon yaptirip negatif gormus biri olarak Hit sectim bu kez.umarim buz pozitifi goturuz hepbereberHoşbulduk cnm kader arkadaşlarım..tabiki ben 18yıllık evliyim 40yasındayım yumurta kalıtesizligi cnm benimki bi çok özel has,tüp bebek tedavisi yaptırdım hep olumsuz oldu iki defada kıbrısta dns denedim yine olumsuz troit hastasıyım aynı zamanda ist yaşıyorum hitle grüşme yaptık tekrar bi grüşme yapacagız çünki trotlerim engelmi onu sorucaz son bi kez inşallah cnmlarım sizler gibi benimde olurda troit hastalıgı olanlarada umut olurum...cnm su anda başladık sayılır mayıs sonu gibi transferi planladık inşallah hersey yolunda gider ..bu sefer halil beye gerçekten güvenmek istiyorum allahım bizleride verdiklerinden eylesin cnm..
Mrb kızlar bende halli beyni hastasıyım bu ay tedavım olacaktı ama e2 fazla Çıktığı ıcın önümüzdeki aya ertelendı Hayırlısı hepımıze bol bebıslı günler dılıyorum
Günaydın kizlar bengeldim hamileyim çokkKKK mutluyum allahima şükür sevindirdi bizi 10 gün sonra keseleride görürüm insallah barisi başınıza insallah
Bana dogum kontrol hapı ıle corasprın ıc deldiler 21 gün dün bıttı adet Olmayı beklıyorum 166 çıktı gecen ay 50 nın Altın'da olması Lazım deldiler ıkıncı günü yone test yapmam bakalım sana olan vermedılermıMrb canım, benimde e2 değerim yüksek çıktı. Adet oldun mu? Benim büyük ihtimalle kist oluştu ve bekliyorum canım herhangi bir ilaç verildi mi sana?
merhaba selamlar bende hıpo troıt hastasıyım yasım 44 ve son 4 aydır burda yazılanları takıp edıyorum sızınle uzuluyor sızınle mutlu haberlerınızı alınca sankı benım gıbı sevınıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun. ben hala karar vermedım dr. konusunda bu 2 ay ıcınde hep maddı hep manevı olarak kendımı hazırlayıp baslamak ıstıyorum. bı yandan da korkuyorum ya tutmazsa dıye ...Hoşbulduk cnm kader arkadaşlarım..tabiki ben 18yıllık evliyim 40yasındayım yumurta kalıtesizligi cnm benimki bi çok özel has,tüp bebek tedavisi yaptırdım hep olumsuz oldu iki defada kıbrısta dns denedim yine olumsuz troit hastasıyım aynı zamanda ist yaşıyorum hitle grüşme yaptık tekrar bi grüşme yapacagız çünki trotlerim engelmi onu sorucaz son bi kez inşallah cnmlarım sizler gibi benimde olurda troit hastalıgı olanlarada umut olurum...cnm su anda başladık sayılır mayıs sonu gibi transferi planladık inşallah hersey yolunda gider ..bu sefer halil beye gerçekten güvenmek istiyorum allahım bizleride verdiklerinden eylesin cnm..
Yani haklısın korku oluyor ama işte korkunun ecele faydası yok tabiri caizse.. Mecbur deneyeceksin arkadasim hem yasin 44 muş bizim bi saptamamiz var henüz bilimsel olarak kanitlanmadi amamerhaba selamlar bende hıpo troıt hastasıyım yasım 44 ve son 4 aydır burda yazılanları takıp edıyorum sızınle uzuluyor sızınle mutlu haberlerınızı alınca sankı benım gıbı sevınıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun. ben hala karar vermedım dr. konusunda bu 2 ay ıcınde hep maddı hep manevı olarak kendımı hazırlayıp baslamak ıstıyorum. bı yandan da korkuyorum ya tutmazsa dıye ...
Merhaba Canım . Ben de Hit'in Hastasıyım. Transferim yapıldı ; test gününü bekliyorum. Ben Kıbrısda fizik tedavi aldım. Çok kolay ; karnına 2-3 petek yapıştırıyor ; titreşim oluyor. Hiç zor veya yorucu değil. 45 dakika sürüyor , transferden 5 gün önce başlıyor ve gün aşırı yapılıyor. 200 Euro ödedim. Magosa Tıp merkezine çok yakın EURO diye bir otelde kaldık. Günlüğü 90 Euro . Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirm. Seninde tedavin hayırlı olur inşallah; sağlıkla kavuşursun bebeklerine inşallah.Mrb arkadaşlar nasılsınız? Bende halil ibrahim beyin yeni hastasıyım. Nelere dikkat etmek gerekiyor bu işle ilgili püf noktalari neler tecrübeli arkadaslardan bilgi almak istiyorum. Öncelikle fizyoterapi yi bana da önerdi ben istanbulda alacağım bildiginiz iyi bir merkez ve fiyat konusunda bilgisi olan varmi? Ben erken menapozum ve bir defa yumurta donasyonu yaptirdim baska merkezde tutmadı. Simdi halil beyle denemek istiyorum. Arkadaslar bu fizyoterapi ile ilgili bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Ne yapiliyo terapi sirasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?