Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Hayırlısı olsun arkıdısım ınş gobısın bebıslerle dolsun .kac embrıyo transfer edıyolar.bende adet beklıyorum bu ay gıdıcem .

Hayırlısı olsun arkıdısım ınş gobısın bebıslerle dolsun .kac embrıyo transfer edıyolar.bende adet beklıyorum bu ay gıdıcem .
Hadi hayırlısı senin için. Embriyonun kalitesi ve senin değerlerine göre belirleniyor aslında. 2 veya 3 adet transfer ediyorlar.2 embriyo transfer edildi bana. Senin yumurtalar toplanmış sanırım.

Tatlım transferin hayırlı olsun bugun kaçıncı günün? Merkez nasıl halil bey ne dedi şansın yuksekmi? İlk denemenmi? Hadi bize biraz bilgi ver malum bizimde sayılı günler kaldi..

Tatlım transferin hayırlı olsun bugun kaçıncı günün? Merkez nasıl halil bey ne dedi şansın yuksekmi? İlk denemenmi? Hadi bize biraz bilgi ver malum bizimde sayılı günler kaldi..
Bugün 12. günüm canım ; gebelik testi yaptırdım biraz önce ; BHCG 1189 çıktı ; gebeyim. Umarım sende bebeklerini alır gelirsin canım. 17 yumurta toplanmıştı ; 5 embriyo oluşmuştu ; bu 5 emb. 2si 8 hücreliydi. Bu 2 embriyoyuda transfer etti. Evet ilk denemdi cnm.
Kasım ayında eşimin azosperm olduğunu öğrenince başladık bu yola. Benim ki sperm donasyonu. Sen hangi aşamadasın? Yumurtalar toplandı mı? Kaç emb. var?

Canım çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın benımkıde yumurta donasyonu olacak maşallah çok güzel bır haber

Canım süper bir haber!!! Canım Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. Sağlıcakla büyütürsün inşallah! Bizlere umut oluyorsunuz gerçekten.. Lütfen yazmaya devam edin sakın bizleri bırakmayın deneyimli arkadaşların bilgilerine ihtiyacımız var. Canım demek fizyoterapi sende işe yaramış. Birde transfer öncesi rahim kalınlığın kaçtı?

Canım ben önceki tedaviden sonra adet olamadım. Erken menapozdum zaten, ama tedavi öncesinde düzenli adet görüyordum. Adetlerim azalmıştı sadece. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Adet olunca muhtemelen doğum kontrol hapı başlanacak bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

Hayırlı uğurlu olsun britian Allah 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin.Ben de hitin hastasıyım bizimki de sperm donasyonu hitte 2.denemem olacak ben de temmuzda gideceğim inşallah.sen amacına ulaştın inşallah sıra bizde dualarını bekliyorum canım.canım hit sana hangi iğneyi verdi günlük kaç doz aldın.Donmuşların var mı.kısa protokol mu yaptı iğnelerin dışında herhangi bir ilaç verdi mi?transferden sonra e2ve progestoron değerlerin nasıl çıktı.canım benim hitte 2 .denemem olacak benim de 3yumurtam 5güne gitti ama tutmadı maalesef.Canım sana çok soru sormuş olabilirim kusura bakma .yazdıklarıma cevap verirsen mutlu olurum. Tekrar tebrik ederim canım.

Hadi gözün aydın iki bebiş geliyo inşallah allah kucağına almayı da nasip etsin.. Bizimki embriyo donasyonu cnm eşim azospermi benimde yumurtada sıkıntı var.. Şimdi adeti bekliyorum adet olunca e2 testi yaptircam ona göre başlıcam. Bende ikiz çok istiyorum inşallah allah isteyen tüm arkadaslarimiza ve banada nasip etsin

Merhaba Olckinslh seninde mi sperm donasyonu senin de mi ilk denemen olacak allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun kaç yaşındasın ben 33 yaşımdayım benim hitte 2.denemem olacak hayırlısıyla.

Merhaba Olckinslh seninde mi sperm donasyonu senin de mi ilk denemen olacak allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun kaç yaşındasın ben 33 yaşımdayım benim hitte 2.denemem olacak hayırlısıyla.
Benimki hem sperm hemde yumurta donasyonu yani embriyo donasyonu olacak.. Benim 3 başarısız denemem var başka bir merkezde hit de ilk olacak inşallah ilkinde tutar.. Ben 29 yaşındayım canım. Senin ilki neden tutmadı? Halil bey bir neden söylemedimi

CK Teşekkürler cnm, iğne olarak fostimon vermişti, donmusum yok, 5 emb vardı 2si transfer edildi, diğer 3 unun kalitesi iyi değildi, tekrar dondurmadik. kısa protokol ne cnm bilmiyorum. E2 357, P4 5,68 çıktı, p4dusuktu şimdi iğne vuruluyorum.seninde hayırlısı olsun cnm. yo ne zmn ne istersen sorabilirsin

Merhaba olckinsl,, aslında her şey iyi gibiydi 3embriyom 5 gün idi değerlerde çok iyiydi ama olmadı.Doktor ilaçlara bağladı yani Türkiye'deki bazı ilaçların bozuk olduğunu söyledi benimle aynı dönem yaptıran bir çok hastada aynı sorunla karşılaştığını söyledi.Mesela benim 11yumurta toplandı bunlardan 5tanesi döllenebildi.3tanesi 5,güne gitti.doktor ilk başta yumurtaların fazla fire vermesini ilaçlara bağladı.Rahimde sıkıntı görmedi trasferde rahim 8 idi.İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırız.Bu sefer protokol ve ilaçları deiüğiştirdi.

Merhaba britian benim değerlerim iyiyidi ama olmadı.hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel sonuç alırız.Sen yumurta takibini bulunduğun yerde mi yaptırdın trasferde rahim kalınlığın kaçtı.İğneleri günlük kaç doz yaptın.Senin de benim gibi yumurtaların çok fire vermi yoksa rezervin gayet iyi.Ohss geçirdin mi çünkü yumurtalar oldukça fazla çıkmış maşallah.Allah bebeklerini sana bağışlasın sana sıkı sıkı tutunsunlar.

Olckinslh peki senin embriyolar neden tutunamadı doktor sana ne dedi tüm tahliller tetkikler yapıldı değil mi?bazen bu olay şans biliyor musun ama inşallah bu sefer güzel sonuç alısın.Senin rahim de mi sıkıntı var tedavi oldun transfer ne zaman .

peogestron,kacinci gun degerin canim

Amin canım.. İnşallah darısı bizlere olur. Sende sağlıcakla kucağına alırsın bebislerini..Canım fizyoterapiden önce ve transfer sırasında rahim kalinligin kacti?

Amin canım.. İnşallah darısı bizlere olur. Sende sağlıcakla kucağına alırsın bebislerini..Canım fizyoterapiden önce ve transfer sırasında rahim kalinligin kacti?
Inşallah cnm .fizik tedaviden önce adanada ölçtürdügümde 8mmdi ama hit Ultrason da 8mm olmadığını söyledi ve ftedaviye yönlendirdi. Transfer anında 9mmdi

Tomris inşallah senn içinde iyi haberleri alırız. evet adanada kendi doktorumla takip ettik. hergün 1 fostimon yaptım. Doktorun istediği şekilde... yumurtalarım fazlaydi ama suan hiç dondurulmusun yok, bu da bir olumsuzlukta sil baştan demek. hayırlısı inşallah. Sağlıkla doğsun da, önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…