Hayırlısı olsun arkıdısım ınş gobısın bebıslerle dolsun .kac embrıyo transfer edıyolar.bende adet beklıyorum bu ay gıdıcem .Merhaba Canım . Ben de Hit'in Hastasıyım. Transferim yapıldı ; test gününü bekliyorum. Ben Kıbrısda fizik tedavi aldım. Çok kolay ; karnına 2-3 petek yapıştırıyor ; titreşim oluyor. Hiç zor veya yorucu değil. 45 dakika sürüyor , transferden 5 gün önce başlıyor ve gün aşırı yapılıyor. 200 Euro ödedim. Magosa Tıp merkezine çok yakın EURO diye bir otelde kaldık. Günlüğü 90 Euro . Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirm. Seninde tedavin hayırlı olur inşallah; sağlıkla kavuşursun bebeklerine inşallah.
Hadi hayırlısı senin için. Embriyonun kalitesi ve senin değerlerine göre belirleniyor aslında. 2 veya 3 adet transfer ediyorlar.2 embriyo transfer edildi bana. Senin yumurtalar toplanmış sanırım.Hayırlısı olsun arkıdısım ınş gobısın bebıslerle dolsun .kac embrıyo transfer edıyolar.bende adet beklıyorum bu ay gıdıcem .
Tatlım transferin hayırlı olsun bugun kaçıncı günün? Merkez nasıl halil bey ne dedi şansın yuksekmi? İlk denemenmi? Hadi bize biraz bilgi ver malum bizimde sayılı günler kaldi..Merhaba Canım . Ben de Hit'in Hastasıyım. Transferim yapıldı ; test gününü bekliyorum. Ben Kıbrısda fizik tedavi aldım. Çok kolay ; karnına 2-3 petek yapıştırıyor ; titreşim oluyor. Hiç zor veya yorucu değil. 45 dakika sürüyor , transferden 5 gün önce başlıyor ve gün aşırı yapılıyor. 200 Euro ödedim. Magosa Tıp merkezine çok yakın EURO diye bir otelde kaldık. Günlüğü 90 Euro . Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirm. Seninde tedavin hayırlı olur inşallah; sağlıkla kavuşursun bebeklerine inşallah.
Bugün 12. günüm canım ; gebelik testi yaptırdım biraz önce ; BHCG 1189 çıktı ; gebeyim. Umarım sende bebeklerini alır gelirsin canım. 17 yumurta toplanmıştı ; 5 embriyo oluşmuştu ; bu 5 emb. 2si 8 hücreliydi. Bu 2 embriyoyuda transfer etti. Evet ilk denemdi cnm.Tatlım transferin hayırlı olsun bugun kaçıncı günün? Merkez nasıl halil bey ne dedi şansın yuksekmi? İlk denemenmi? Hadi bize biraz bilgi ver malum bizimde sayılı günler kaldi..
Canım çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın benımkıde yumurta donasyonu olacak maşallah çok güzel bır haberBugün 12. günüm canım ; gebelik testi yaptırdım biraz önce ; BHCG 1189 çıktı ; gebeyim. Umarım sende bebeklerini alır gelirsin canım. 17 yumurta toplanmıştı ; 5 embriyo oluşmuştu ; bu 5 emb. 2si 8 hücreliydi. Bu 2 embriyoyuda transfer etti. Evet ilk denemdi cnm.
Kasım ayında eşimin azosperm olduğunu öğrenince başladık bu yola. Benim ki sperm donasyonu. Sen hangi aşamadasın? Yumurtalar toplandı mı? Kaç emb. var?
Bugün 12. günüm canım ; gebelik testi yaptırdım biraz önce ; BHCG 1189 çıktı ; gebeyim. Umarım sende bebeklerini alır gelirsin canım. 17 yumurta toplanmıştı ; 5 embriyo oluşmuştu ; bu 5 emb. 2si 8 hücreliydi. Bu 2 embriyoyuda transfer etti. Evet ilk denemdi cnm.
Kasım ayında eşimin azosperm olduğunu öğrenince başladık bu yola. Benim ki sperm donasyonu. Sen hangi aşamadasın? Yumurtalar toplandı mı? Kaç emb. var?
Bana dogum kontrol hapı ıle corasprın ıc deldiler 21 gün dün bıttı adet Olmayı beklıyorum 166 çıktı gecen ay 50 nın Altın'da olması Lazım deldiler ıkıncı günü yone test yapmam bakalım sana olan vermedılermı
Hayırlı uğurlu olsun britian Allah 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin.Ben de hitin hastasıyım bizimki de sperm donasyonu hitte 2.denemem olacak ben de temmuzda gideceğim inşallah.sen amacına ulaştın inşallah sıra bizde dualarını bekliyorum canım.canım hit sana hangi iğneyi verdi günlük kaç doz aldın.Donmuşların var mı.kısa protokol mu yaptı iğnelerin dışında herhangi bir ilaç verdi mi?transferden sonra e2ve progestoron değerlerin nasıl çıktı.canım benim hitte 2 .denemem olacak benim de 3yumurtam 5güne gitti ama tutmadı maalesef.Canım sana çok soru sormuş olabilirim kusura bakma .yazdıklarıma cevap verirsen mutlu olurum. Tekrar tebrik ederim canım.Bugün 12. günüm canım ; gebelik testi yaptırdım biraz önce ; BHCG 1189 çıktı ; gebeyim. Umarım sende bebeklerini alır gelirsin canım. 17 yumurta toplanmıştı ; 5 embriyo oluşmuştu ; bu 5 emb. 2si 8 hücreliydi. Bu 2 embriyoyuda transfer etti. Evet ilk denemdi cnm.
Hadi gözün aydın iki bebiş geliyo inşallah allah kucağına almayı da nasip etsin.. Bizimki embriyo donasyonu cnm eşim azospermi benimde yumurtada sıkıntı var.. Şimdi adeti bekliyorum adet olunca e2 testi yaptircam ona göre başlıcam. Bende ikiz çok istiyorum inşallah allah isteyen tüm arkadaslarimiza ve banada nasip etsinBugün 12. günüm canım ; gebelik testi yaptırdım biraz önce ; BHCG 1189 çıktı ; gebeyim. Umarım sende bebeklerini alır gelirsin canım. 17 yumurta toplanmıştı ; 5 embriyo oluşmuştu ; bu 5 emb. 2si 8 hücreliydi. Bu 2 embriyoyuda transfer etti. Evet ilk denemdi cnm.
Merhaba Olckinslh seninde mi sperm donasyonu senin de mi ilk denemen olacak allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun kaç yaşındasın ben 33 yaşımdayım benim hitte 2.denemem olacak hayırlısıyla.Hadi gözün aydın iki bebiş geliyo inşallah allah kucağına almayı da nasip etsin.. Bizimki embriyo donasyonu cnm eşim azospermi benimde yumurtada sıkıntı var.. Şimdi adeti bekliyorum adet olunca e2 testi yaptircam ona göre başlıcam. Bende ikiz çok istiyorum inşallah allah isteyen tüm arkadaslarimiza ve banada nasip etsin
Benimki hem sperm hemde yumurta donasyonu yani embriyo donasyonu olacak.. Benim 3 başarısız denemem var başka bir merkezde hit de ilk olacak inşallah ilkinde tutar.. Ben 29 yaşındayım canım. Senin ilki neden tutmadı? Halil bey bir neden söylemedimiMerhaba Olckinslh seninde mi sperm donasyonu senin de mi ilk denemen olacak allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun kaç yaşındasın ben 33 yaşımdayım benim hitte 2.denemem olacak hayırlısıyla.
CK Teşekkürler cnm, iğne olarak fostimon vermişti, donmusum yok, 5 emb vardı 2si transfer edildi, diğer 3 unun kalitesi iyi değildi, tekrar dondurmadik. kısa protokol ne cnm bilmiyorum. E2 357, P4 5,68 çıktı, p4dusuktu şimdi iğne vuruluyorum.seninde hayırlısı olsun cnm. yo ne zmn ne istersen sorabilirsinHayırlı uğurlu olsun britian Allah 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin.Ben de hitin hastasıyım bizimki de sperm donasyonu hitte 2.denemem olacak ben de temmuzda gideceğim inşallah.sen amacına ulaştın inşallah sıra bizde dualarını bekliyorum canım.canım hit sana hangi iğneyi verdi günlük kaç doz aldın.Donmuşların var mı.kısa protokol mu yaptı iğnelerin dışında herhangi bir ilaç verdi mi?transferden sonra e2ve progestoron değerlerin nasıl çıktı.canım benim hitte 2 .denemem olacak benim de 3yumurtam 5güne gitti ama tutmadı maalesef.Canım sana çok soru sormuş olabilirim kusura bakma .yazdıklarıma cevap verirsen mutlu olurum. Tekrar tebrik ederim canım.
Olckinslh peki senin embriyolar neden tutunamadı doktor sana ne dedi tüm tahliller tetkikler yapıldı değil mi?bazen bu olay şans biliyor musun ama inşallah bu sefer güzel sonuç alısın.Senin rahim de mi sıkıntı var tedavi oldun transfer ne zaman .Benimki hem sperm hemde yumurta donasyonu yani embriyo donasyonu olacak.. Benim 3 başarısız denemem var başka bir merkezde hit de ilk olacak inşallah ilkinde tutar.. Ben 29 yaşındayım canım. Senin ilki neden tutmadı? Halil bey bir neden söylemedimi
peogestron,kacinci gun degerin canimCK Teşekkürler cnm, iğne olarak fostimon vermişti, donmusum yok, 5 emb vardı 2si transfer edildi, diğer 3 unun kalitesi iyi değildi, tekrar dondurmadik. kısa protokol ne cnm bilmiyorum. E2 357, P4 5,68 çıktı, p4dusuktu şimdi iğne vuruluyorum.seninde hayırlısı olsun cnm. yo ne zmn ne istersen sorabilirsin
Merhaba Canım . Ben de Hit'in Hastasıyım. Transferim yapıldı ; test gününü bekliyorum. Ben Kıbrısda fizik tedavi aldım. Çok kolay ; karnına 2-3 petek yapıştırıyor ; titreşim oluyor. Hiç zor veya yorucu değil. 45 dakika sürüyor , transferden 5 gün önce başlıyor ve gün aşırı yapılıyor. 200 Euro ödedim. Magosa Tıp merkezine çok yakın EURO diye bir otelde kaldık. Günlüğü 90 Euro . Başka sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirm. Seninde tedavin hayırlı olur inşallah; sağlıkla kavuşursun bebeklerine inşallah.
Transferden sonra 5.gun testiydi cnmpeogestron,kacinci gun degerin canim
Inşallah cnm .fizik tedaviden önce adanada ölçtürdügümde 8mmdi ama hit Ultrason da 8mm olmadığını söyledi ve ftedaviye yönlendirdi. Transfer anında 9mmdiAmin canım.. İnşallah darısı bizlere olur. Sende sağlıcakla kucağına alırsın bebislerini..Canım fizyoterapiden önce ve transfer sırasında rahim kalinligin kacti?
Tomris inşallah senn içinde iyi haberleri alırız. evet adanada kendi doktorumla takip ettik. hergün 1 fostimon yaptım. Doktorun istediği şekilde... yumurtalarım fazlaydi ama suan hiç dondurulmusun yok, bu da bir olumsuzlukta sil baştan demek. hayırlısı inşallah. Sağlıkla doğsun da, önemli olan o.Merhaba britian benim değerlerim iyiyidi ama olmadı.hayırlısı olsun inşallah bu sefer güzel sonuç alırız.Sen yumurta takibini bulunduğun yerde mi yaptırdın trasferde rahim kalınlığın kaçtı.İğneleri günlük kaç doz yaptın.Senin de benim gibi yumurtaların çok fire vermi yoksa rezervin gayet iyi.Ohss geçirdin mi çünkü yumurtalar oldukça fazla çıkmış maşallah.Allah bebeklerini sana bağışlasın sana sıkı sıkı tutunsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?