Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cnm ben doktoruma sordum rahim tertemiz rahim filmi çekildi histeroskopi yapıldı tüm test ve tetkikler temiz doktor sadece şansızlık diyo fakat şansın yüzde seksen olduğu bir durumda 3 kez üst üste hiç tutunma olmaması bence doktorun ve merkezin başarısızlığı idi.. Tabii şimdi halil bey deki tedaviden herşey belli olacak eğer burda tutarsa emin olacagimki o doktor ve merkez basarisizdi belkide beni kandırdılar.. Bilemiyorum herşey bu tedavide netleşecek eğer hamile kalırsam o doktoru ve yaşadıklarımı anlatacağım size.. Şuan okadar korkuyorum ki ya yine olmazsa diye kolay değil tabi umutlarım kırıldı ama inşallah önce allahın sayesinde sonra halil beyin tecrübesiyle bu sefer anne olacağım inşallah

merhabalar,
hıt'e donasyon için başvurduğumuzda ilk olarak olaylar nasıl gelişiyor, kısaca anlatmanız mümkün müdür? biz de yumurta donasyonu yaptırmak niyetindeyiz de..yani hemen bulunuyor mu bize uygun donör? nasıl oluyor? çok stresliyim bu konuda..sizleri okuyunca umutlarım artıyor, ama bir yandan da geriliyorum vs..
cevaplarsanız çok sevinirim..sevgiler

Slm öncelikle şunu söyliyim halil bey mutlaka rahim filmi istiyor.. Bazı tahliller de var tabii hepsi temiz çıkar bir sorun görmezse senin adetinle birlikte donorde ilaca başlıyor.. Hit de çok donör var onda bir sıkıntı olmuyor hemen bulunuyor uygun donör. yani önemli olan senin hem fiziken hem ruhen hazır olman.. Herşey okadar çabuk gelişiyor ki bir bakıyorsun transfer günü gelmiş.. Şimdiden bol şans cnm

Mrb Canım, hoşgeldin aramıza! Bizler burada hep benzer sorunlarla; tek bir amaç için birlikteyiz. İnan ki yalnız değiliz. Sorunun ne bilmiyorum ama ilk öğrendiğimizde sadece ben mi böyleyim demekten kendimizi alamıyoruz.. Bir de araştırıp bakıyoruz ki etrafımızda bir çok kişi problem yaşıyor. Sadece rahat olup kendini doktoruna emanet etmek ona güvenmek gerekiyor diye düşünüyorum. Önemli olan bu işin uzmanı olan doktoru seçmek. Halil İbrahim bey bu işte başarısını ispatlamış bir doktor. İnşallah onun uzman elleri sayesinde hepimiz dileğimize kavuşacağız.

Canim hangi asamadasin? 2.tedavi başlamıştı sanırım transfer gerceklestimi?

Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.İnşallah bizlerde en kısa zamanda anneliği tadıp bu güzel ve anlamlı günü bebeğimizle ve eşimizle birlikte kutlayacağız.Bu. Yolda olan tüm anne adaylarına Allah sabır versin.

Olckinslh ben yazın gideceğim henüz tedavim başlamadı yaklaşık 2 ya da 3ay var.İnşallah bu sefer güzel günler bizi bekliyor.Sen ne yaptın senin transfer ne zaman.Umudumuzu kaybetmeyelim hem kendimizi hem de eşimizi motive edelim.Bizim de anneler günümüzü kutlayacak bebeklerimizi hayal edelim.İnşallah bu sefer güzel sonuçla döneceğiz Allah yardımcımız olsun sabrımızı arttırsın.

Ben adet olmayı bekliyorum cnm adet olunca e2 olcturcem tahliller de temiz çıkarsa başlayacağım inşallah Haziran başı transfer olacak cnm umarım buradan çok güzel haberler vereceğim size

Slm arkadaşım öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun troit hastalına gelince dr bi önemi olmadını söylüyorlar bende açıkcası şaşkınım bu konuda çünki iki defa başka bi merkezde denedim olmadı biz buna bagladık gereksiz yere çok ilaç verdiler şimdi hite gidiyorum sanki hit daha emşn adımlarla devam ediyormuş gibi geldi bana yaşayıp grcez arkadaşım inşallah hepimiz mutlu sona ulasırız

Merhaba arkadaslar
oncelikle evlat ozlemi ceken herkesin biranonce hayirlisiyla evladina kavusmasini diliyorum.
HIT'in merkezinde cekirdek nakli yoluyla tupbebek tedavisi yapiliyormu bilgisi olan varsa paylasirsaniz sevinirim.sevgiler

Merhaba cnm evet onu bende duymuştum ama tam anlamıyla nasıl birşey olduğunu anlayamamış pek arastirmamistim.. Çekirdek nakli nasıl oluyor.?ne tip hastalara uygulanabiliyor biraz anlatormisin? Belki sorarız hitin hemsirelerine

Merhaba canim egerki yanlus bilmiyorsam senin yumurtandan alinan hucre yumurta bagisi yapan kisinin yumurtasina naklediliyor ve bununla embriyo elde ediliyor.bunun direkt yumurta donasyonundan tek farki bebis senin genlerini tasiyor.insallah bu yontemi gercekten uyguluyorlardir.rica etsem tlflaei varsa bana yazarmisin.

merhaba arkadaşlar, çekirdek naklini biara çok araştırdım,hatta tv programındada çıkmıştı.Hit yapıyormu bilmiyorum ama sanırım olay şöyle gerçekleşiyor.bizim yumurtamızdaki çekirdek(genlerin bulunduğu yer), donörün yumurtasının sitoplazmasına aktarılıyor(kendi çekirdeği çıkartılıyor tabi) ve sonra döllenme sağlanıyor. ilk duyduğumda bana çok mantıklı gelmişti ve donasyondan önce bunu denemek istedim ancak tekrar araştırınca, hücrede genlerin bulunduğu tek yer çekirdek değilmiş diğer bazı organellerdede varmış.ozaman 3 kişinin genlerinimi taşıycak çocuk??
bunu çözemediğim için vazgeçtim,normal şekilde devam edicez. haziranda transfer için kıbrısa gidiyoruz inşallah

hAyiTedavin h

Merhaba Noa oncelikle tedavin hayirli olsun saglikla bebislerini alip gelirsin insallah.arastirdigin yerlerde bu tedaviyi birebir uygulayan merkez varmi yoksa henuz deney asamasindami.sevgiler

Evet biraz baktım internetten sanırım ozaman 3 kişinin genlerini taşıyor ve pek onerilmiyor.. Tabi hit hemsirelerine sormak daha mantıklı ben size Selda hnm numarasını yazıyorum eminim o ayrıntılı bilgi verecektir 05355042126 halil ibrahim tekin hemşiresi Selda hnm arayabilirsin arkadaşım.. Kızlar kusura bakmayın geç cvp yazdım kaç gündür kafam yerinde değil bu ay tedaviye baslayacaktim donör hazırlandı ama benim e2 313 çıktı yani tedavi ertelendi bidahaki aya.. Hayirlisi olsun hakkımızdan bakalım inşallah burdan güzel haberler vericem size..

Canim cok sagol bilgilerin icin.insallah e2 normale doner ve hayirli haberlerini aliriz.canim dogum kontrol hapi e2 yi dusuruyor galiba doktorunla konus istersen takviye biseyler mumutaka verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…