Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

canım hayırlısı olsun,bende önümüzdeki ay gidiyorum. kendimi hazirana çok hazırladım,e2 yüksek çıkıp ertelenirse diye korkuyorum. ben şimdilik sadece doğum kontrol hapına devam ediyorum,selda hanım donör için bir şey demiyor. senin donörün ne zaman bulundu ve hazırlandı? birde e2 kaç olması gerekiyormuş? düşmesi için ne yapıyorsun?

Donorle sinem hnm ilgileniyor cnm istersen onunla irtibata geç valla işte ben bu ay dogum kontrol de kullanmadım düzenli adet görüyorum çünkü fakat işte e2 yüksek çıktı cnm e2 50 nin altında olmalıymış.. Şimdi ginera başladım bugün adetin 19 günü de lucrin verdi lucrin düşürüyormus.. Ama benim durum istisna sinem hnm 10 hastada bir denk geliyor dedi genelde düşük çıkarmış sen stres yapma.. Aşağı yukarı transferim 23 hazirana denk gelcek bakalım hayırlısı.. Benim adetime 1 hafta kala donör bulundu.. Sen kaç haziranda gideceksin tahmini?

Canim cok sagol bilgilerin icin.insallah e2 normale doner ve hayirli haberlerini aliriz.canim dogum kontrol hapi e2 yi dusuruyor galiba doktorunla konus istersen takviye biseyler mumutaka verecektir.
Aynen ginera verdi ve lucrin olacam bakalım artık hayırlısı cnm

aslında benim adetlerimde düzenli ama selda hanım, ne olur ne olmaz gineraya başlayalım demişti. ben haziran 15-20 si arası diye tahmin ediyorum. sinem hanımın numarası yazabilirmisin canım,direk onu arıyım ben. adet olunca ararsam donör için geç kalınmıcakmı?? selda hanım yanlışmı söyledi acaba.. neyse hepimiz için hayırlısı olur inşallah, güzel haberler verelim arka arkaya

Sinem hemşire +905488542625 numaradan ulaşabilirsin cnm sana yardımcı olacaktır.. Biz aşağı yukarı aynı tarihlerde gidiyoruz demekki seninle. Fizyoterapi alacakmisin? Eğer öyleyse 5gun önce gitmek gerek ben fizyoterapi alıcam

Yaa arkadaşlar halil beyin hastaları nerelerdesiniz,kıbrıs hastaneye gidiyorum tıklım tıklım muayenesine gidiyorum yogunluktan randevu alamıyoruz fakat burda hiç kimse yok .yokmu tedavide olanlar hamiş olanlar bizlerden önce transfer olanlar deneyimlerinizi anlatın bizede moral olsun:)

canım, Hit istanbulda muayeneden sonra fizyoterapi ile ilgili bir şey söylemedi bize. rahim ilaçsız 8mm civarıydı iyi dedi.belkide ondandır. ben 5 gün önce gidemiycem . eşim sperm verip dönecek, 5 gün sonrada birlikte gidicez. çalıştığımız için izin almamız çok zor, izin hakkımı transferden sonra kullanmak istiyorum.
sinem hanımın numarası için çok sağol,yarın arayıp bi görüşücem

Senin rahim kalınlığı süper arkadaşım ne yiyip ne içiyorsun sen yahu valla saka bi yana benim rahim ilaçlarla 8 zor buluyor bu senin için avantaj cnm hadi bakalım güzel haber alıcaz senden inşallah

Haklisin arkadasim Halil beyin eminim bir cok hastasi sadece okuyordur hepsini aktiflesmeye davet edelim :) lutfen tedavisi baslayanlar tedavi surecini hamile kalanlarda deneyimlerini paylassinki bizlerede katkisi olsun.ben gecen hafta Halil beyle gorustum olumlu bir gorusme gecti rahim filmi cektirmem gerekiyor bir problem cikmazsa adetimin gelmesiyle tedavim basliycak.hepimiz icin hayirlisi olsun

Cnm gorusmenin olumlu geçtiğine çok sevindim. Neler konuştunuz peki? Önceki negatifleri neye bağladı? Rahim kalinligin nasıldı? Fizyoterapi onerdimi? Kafamda deli sorular

Senin rahim kalınlığı süper arkadaşım ne yiyip ne içiyorsun sen yahu valla saka bi yana benim rahim ilaçlarla 8 zor buluyor bu senin için avantaj cnm hadi bakalım güzel haber alıcaz senden inşallah
canım, sağol moral oldu valla :) gerçi ben 12-13 lerle bile hep negatifler gördüm ama.. bu defa HİT başarısı olsun. haziran ayı çok hareketli , inşallah hepimiz güzel haberler verelim burdan

Aynen cnm eminimki uzaktan okuyorlarseninde tedavin hayırlı olsun cnm bende adet oldum bu gün e2lere bakılıp başlıycaz hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..

Aynen cnm eminimki uzaktan okuyorlarseninde tedavin hayırlı olsun cnm bende adet oldum bu gün e2lere bakılıp başlıycaz hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız..
Saol canim.seninde tedavin hayirli olsun insallah e2 sonucunda iyi cikarda tedavin problemsiz baslar.bende en kisa zamanda rahim filmini cektrip trdaviye baslamak istiyorum.su an HİT in hastasi olarak aramizda tedavisi baslayan ilk sen olcaksin sanirim.senden guzel haberleri alip arkandan bizler mutlu haberleri aliriz insallah

Kizlar liste yapmasini bilen varsa burda bi liste yapip yakip etsek nasil olur
Evet aslında bende uzun süredir onu düşünüyorum Arka arkaya gideceğiz ve inşallah iyi haberlerle donucez aslında ben aleynaakin i bekliyorum onun sonucuyla birlikte başlayalım listeye deneme yanılma yöntemiyle bir liste oluşturulur belki çok muntazam olmaz ama iş görür diye düşünüyorum

Sen liste yapmasini biliyorsan hazirla canim kimin hangi tarihte gideceginide takip edecegini transfer tarihlerini takip ederiz

Cnm e2 sonucum çok iyi geldi 5 altında süper dendi hayırlısıyla başladım tedavimerabbim hepimizin tedavisi eksiksız aksilikler çıkmadan tamamına erdirsin inşallahayy evet cnm hepinizden önce ben gidicem galiba inşallah sizlere umut olurum hayırlısıyla bebişlerşmi alıp gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…