- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
Cnm e2 sonucum çok iyi geldi 5 altında süper dendi hayırlısıyla başladım tedavimerabbim hepimizin tedavisi eksiksız aksilikler çıkmadan tamamına erdirsin inşallahayy evet cnm hepinizden önce ben gidicem galiba inşallah sizlere umut olurum hayırlısıyla bebişlerşmi alıp gelirim
cok guzel canim insallah tedavinin sonucuda süper olurda hepbilirlikte sevinirizCnm e2 sonucum çok iyi geldi 5 altında süper dendi hayırlısıyla başladım tedavimerabbim hepimizin tedavisi eksiksız aksilikler çıkmadan tamamına erdirsin inşallahayy evet cnm hepinizden önce ben gidicem galiba inşallah sizlere umut olurum hayırlısıyla bebişlerşmi alıp gelirim
merhaba.ben başarısız 4 tüp bebek denemesinden sonra hit le tanıştım.5.denemem hit le oldu.tutmadı.6.denemede tuttu ve şuan 26 haftalık hamileyim.oğlum olacak.inşallah kucağıma almayı nasip eder.halil beyden allah razı olsun.Yaa arkadaşlar halil beyin hastaları nerelerdesiniz,kıbrıs hastaneye gidiyorum tıklım tıklım muayenesine gidiyorum yogunluktan randevu alamıyoruz fakat burda hiç kimse yok .yokmu tedavide olanlar hamiş olanlar bizlerden önce transfer olanlar deneyimlerinizi anlatın bizede moral olsun:)
Allah kucagınada almanı nasip etsin cnm çok sevindim inan 4denemen hangi merkezde oldu cnm özel deyilse yazarmısın yada özelden benimde başka bi merkezde 2denemem var inşallah bu sefer olur rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsinmerhaba.ben başarısız 4 tüp bebek denemesinden sonra hit le tanıştım.5.denemem hit le oldu.tutmadı.6.denemede tuttu ve şuan 26 haftalık hamileyim.oğlum olacak.inşallah kucağıma almayı nasip eder.halil beyden allah razı olsun.
doğuş tüp bebek şevket beyde 4 denemem oldu.Allah kucagınada almanı nasip etsin cnm çok sevindim inan 4denemen hangi merkezde oldu cnm özel deyilse yazarmısın yada özelden benimde başka bi merkezde 2denemem var inşallah bu sefer olur rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin
Cnm yaa şükür sonunda olmuş yaa..peki arkadaşım bu 4denemede neye bagladılar olayaşının sebebini benimde dıguşta 2denemem var benimkini bilemiyoruz dediler..doğuş tüp bebek şevket beyde 4 denemem oldu.
merhaba.ben başarısız 4 tüp bebek denemesinden sonra hit le tanıştım.5.denemem hit le oldu.tutmadı.6.denemede tuttu ve şuan 26 haftalık hamileyim.oğlum olacak.inşallah kucağıma almayı nasip eder.halil beyden allah razı olsun.
merhaba cnm.döllenmiş yumurtanın kalitesi çok önemli.blastokist yani 5.gün transfer oldum.hit de ilk denemede a kalite değilmiş...bunu sonra öğrendim.hatalarını kendileride anladı 2.deneme de a kalite blastokist transfer sonrası 2 yumurta kondu.biri tuttu çok şükür.halil bey bu yüzden 2. denemede benden para da almadı.çok şaşırmış ve sevinmiştik.hit paracı değil.allah ondan razı olsun.Allah bebisinisagsalim kucagina almayı nasip etsin inşallah canim. Benimde olumsuz bi denemem var. Canim simdi hit le tedaviye baslayacagim. Olumsuz tedavilerinde neden olmadi. Hitteki olumsuz tedavinde sorun neydi? Cevaplarsan sevinirim Canım. Birde senin gibi olumlu sonuç almış arkadaslarimiz mümkün oldugunca bizileri yalnız bırakmayın lütfen.. sizlerin önerilerinize ihtiyacımız var. Bize desteklerinizden dolayi şimdiden teşekkür ederiz..
amin cnm.allah sizede nasip eder inşallah.Allah kucagınada almanı nasip etsin cnm çok sevindim inan 4denemen hangi merkezde oldu cnm özel deyilse yazarmısın yada özelden benimde başka bi merkezde 2denemem var inşallah bu sefer olur rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin
amin cnm.allah sizede nasip etsin inşallah.merhaba cnm.döllenmiş yumurtanın kalitesi çok önemli.blastokist yani 5.gün transfer oldum.hit de ilk denemede a kalite değilmiş...bunu sonra öğrendim.hatalarını kendileride anladı 2.deneme de a kalite blastokist transfer sonrası 2 yumurta kondu.biri tuttu çok şükür.halil bey bu yüzden 2. denemede benden para da almadı.çok şaşırmış ve sevinmiştik.hit paracı değil.allah ondan razı olsun.
merhaba cnm.döllenmiş yumurtanın kalitesi çok önemli.blastokist yani 5.gün transfer oldum.hit de ilk denemede a kalite değilmiş...bunu sonra öğrendim.hatalarını kendileride anladı 2.deneme de a kalite blastokist transfer sonrası 2 yumurta kondu.biri tuttu çok şükür.halil bey bu yüzden 2. denemede benden para da almadı.çok şaşırmış ve sevinmiştik.hit paracı değil.allah ondan razı olsun.
döllenmeyi yapan biyolog kızlara hergün döllenmiş yumurtanın durumunu sorun.a kaliteninde numaraları var.halil bey muhtemelen fizik tedavi istiyecektir.fizik tedavi yapan kız kardeşi.önce yadırgamıştık.ama faydası oluyor.başka merkezde yapmıyorlar biliyorum.5.gün tercih edin.eğer a kalite değilse tutma şansını konuşun.Canım çok sağol cevabın için. Evet bende katiliyorum sana halil bey gerçekten paraci değil. Onun önceliği farklı bence onun için başarı daha önemli.. Ve bizler içinde..
merhaba basel tebrik ederim canım. senin ki sperm donasyonu mu canım ben de yaz ortasında gidicem hite bakalım.merhaba.ben başarısız 4 tüp bebek denemesinden sonra hit le tanıştım.5.denemem hit le oldu.tutmadı.6.denemede tuttu ve şuan 26 haftalık hamileyim.oğlum olacak.inşallah kucağıma almayı nasip eder.halil beyden allah razı olsun.
hayır cnm yumurta donosyonu.amin sizede nasip olur inşallahmerhaba basel tebrik ederim canım. senin ki sperm donasyonu mu canım ben de yaz ortasında gidicem hite bakalım.
hayır cnm 4ü doğuşta oldu.5.denemem hit de oldu.ben araştırdım.a kaliteninde numaraları varmış.son denememde a kalitenin en iyisi olan emriyo oluştu.5.gün blastokosit emriyosu 2 tane kondu.yani kafanı karıştırmayayım.hit de olmadığı zaman a kalite ama en iyisi oluşmadan kondu.bunuda ahalil bey anladıki 2, denemesinde para almadı.halil bey de sen nasıl anladın a kalite olmadığını onlar mı söyledi sen mi araştırdın
döllenmeyi yapan biyolog kızlara hergün döllenmiş yumurtanın durumunu sorun.a kaliteninde numaraları var.halil bey muhtemelen fizik tedavi istiyecektir.fizik tedavi yapan kız kardeşi.önce yadırgamıştık.ama faydası oluyor.başka merkezde yapmıyorlar biliyorum.5.gün tercih edin.eğer a kalite değilse tutma şansını konuşun.
basel arkadaşım bende merak ettim doğuştaki embriyolar ne durumdaydı aceba hoş doğuşta halil bey gibi dürüst biri olmadığı için doğru bilgi edinebilme sansinizda olmuyor malesef bende doğuşta 3 kez denedim.. Şimdi tüm umudum halil bey bakalım inşallah onda başarıyı yakalarız. Birde embriyologlara nasıl ulaştın? Numaralarını merkezdenmi istedin?peki canım doğuş sana göre iyi embriyo koymadılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?