Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Doguşta kimin ne yaptığı belli değülki.hit de sekretere soyledğinizde biyolog yanınıza gelip bilgi veriyor

merhaba arkadaşlar ,
ben 2 yıllık evliyim. yaşım 40. eşimde de çok iyi olmasada sperm var. 4 defa tüp bebek denedik olmadı. son 2-3 aydır artık bende donasyonu düşünmeye başladım. temmuz gibi halil beye muayene olmak istiyorum. onun yönlendirmesi ile yumurta yada sperm donasyonuna karar vereceğim. bende her tüp de 6-7 tane yumurta oluyor ama sanırım yaşdan dolayı kalite iyi olmadığından tutmuyor. tüp bebek başarısınında %80 yumurta kalitesine bağlı olduğunu okudum. yani sperm kötü bile olsa genç yumurta bu durumu absorbe edebiliyormuş. muhtemelen yumurta donasyonu diyecek diye düşünüyorum. bu konudaki formları 2 aydır takip ediyorum. ilk kez yazmak istedim. benide aranıza alır ve HİT hakkındaki başarı hikayeleri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

Hoşgeldiniz aramıza inşallah herşey gönlünüzce olur..

Merhaba arkadaşım aslına bakarsan bu sayfa uzun süredir aktif değildi bizler Haziran kafilesi olarak henüz bir başarı hikayesine sahip değiliz malesef.. Ancak halil bey işinde uzman bir doktor eminim birsürü başarı hikayemiz olacak ve burada paylasacagiz.. Şimdi ilk aleynaakin arkadaşımız gidecek gözümüz kulağımız onda bu başarı hikayesi onunla başlayacak inşallah ardından sırasıyla hepimiz pozitif alacağız ben buna inanıyorum.. Biz önce gidecek olanlar allahın izniyle size umut olacağız.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kiraz34 hoş geldin. Nisan ayında transferim oldu çok şükür ikizlerim 8 haftalık . Bende bu süreçte 2 hastane arasında kararsız kalmıştım ama iyi ki tercihimi Halil Beyden yana kullanmışım. İşinde çok başarılı ve artık bu işin prof.u olmuş. Hatta yazıştığım 2 arkadaşım da var. Onlarda Hitte transferleri oldu 1i üçüz ; diğeri ikiz bekliyor :) Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sormak istediğin ne varsa yardımcı olabilirim.

ilgin için teşekkür ederim. senin ilk denemen miydi donasyonda ? nasıl karar verdin Hİt e ? HİT in soğuk , ilgisiz ve sorulara pek cevap vermediğini hemşilerin de çok organize olmadıklarını okudum bu tarz şeyler yaşadın mı sen ? yumurta donasyonumuydu seninki bu işlem için ne kadar ödedin ? HİT en fazla kaç embriyo transfer ediyor ? donör ile senin adetin nasıl ayarlandı yada donmuş yumurtamı kullanıldı ? daha önce tüp yaptırdıysan HİT de gördüğün farklar artılar neler ? çok soru sordum lütfen kusura bakma

Evet İlk denememdi. Hit'le ilk görüşmeye gittiğimizde test sonuçlarımla çok ilgilendi ; aynı gün Doğuş 'a da gitmiştim , Doğuşta testlerime bakmadılar bile. Birde Hitte kararımdaki en büyük neden yumurtaların toplanıp ; 1 ay bekleyip transfer edilmesiydi. Vücudun 1 ay dinlenmesi vs benim için daha mantıklıyı. Evet ; biraz soğuk ve ilgisiz göründüğü doğrudur ama benim her sorumu cevapladı ; soru işaretlerimi giderdi . Yooo hemşirelere her an ulaştım ve her sorumu cevapladılar ; hep yardımcı oldular. Benimki Sperm donasyonuydu ; yumurta donasyonundan fiyatı farklı (Yumurta don. 4.750,0 Euro sanırım) 2 veya 3 embriyo transfer ettiğini söylemişti ama senin değerlerin ve embriyo kalitesine göre değişiklik olabilir. Donmuşlar kullanıldı canım. Daha önce hiç tüp yaptırmadım. İlk denememdi . Rica ederim. Tedavi aşamasında da her şeyi sorabilirsin.

sağolasın

teşekkürler cevap için :))
sevgiler

çok teşekkürler cevap için :))
hepimiz için hayırlısı olsun :))
sevgiler

hayırlısı olsun..moralini bozma :))
herşeyde bir hayır vardır..iyi düşün..
sevgiler

aramıza hoş geldin. bir aksilik çıkmassa inşallah bende haziranda transfer için gidiyorum, benim 2.donasyonum olacak.geçen yıl yaptırdığım merkezle kıyasladığımda şimdiden Hit deki organizasyonun çok daha iyi olduğunu gördüm. mesela hergün arayıp donörle ilgili bilgi verdiler, tedavi sürecimi anlattılar. Hit de ön görüşmede gayet ilgiliydi,tüm sorulamıza cevap verdi.
donörle adetin ayarlanması doğum kontol hapı ile oluyor, bizimki bitince onun ilacını kesip adet olması sağlanıyormuş.
hayırlı olsun tedavin, inşallah haziranda güzel haberler verip, sizlere umut oluruz

arkadaşlar, sizde donör bilgilerinizi duyunca kendinizi kötü hissettinizmi?? benim gözlerim doldu, kendimi zor tuttum. sanki başkasının çocuğunu ödünç alacakmışım gibi geldi.. geçen sene bilgi vermemişlerdi,ben zorla bikaç şey öğrenebilmiştim. yaşadıklarımız kolay değil aslında, Allah yardımcımız olsun

hoşbulduk . en başta cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattın.. geçen yıl yaptırdığın doktor kimdi tabi özel bir soru değilse.. kıbrısta başka bir doktor ile telde görüştüm.. isim vermiyeyim ama meşhur olan diğer doktorlardan biri.. o bana donör ile bizim adetlerimizin ayarlanmasının çok zor bir iş olduğunu o kadar hasta içinde bu ayarlamayı pek çok hastanenin yapmadığını ve donmuş yumurta kullandığını söylemişdi. donmuş yumurtda da başarı yüksek olmuyor tabi. ama donmuşmu yoksa canlı yumurtamı anlayabilmek imkansız sanırım

Amin canım. Bir önceki tedavimde bende bu duyguları yaşamıştım. Ama şimdi daha rahatım Rabbim bizleri bağışlasin sağlıkli hayirli evlatlar nasip etsin..

evet bende aynı hissiyat içerisindeyim üstelik daha senin aşamlarına gelmediğim halde. bende başkasının çocuğunu ödünç alıyormuşum benim değil eşim ile o bayanın çocuğu olacakmış gibi geliyor. gerçekten çok zor bir duygu.Allahım sabrını verir inşallah.. yumurta donasyonu yaptırmış ve çocukları doğan arkadaşlar duygularını bizimle paylaşsalar keşke.. bu arada umarım haziran tedavin mutlu sonlanır. allahım yardımcın olsun.

arkadaşlar HİT de yumurta donasyonu ücreti nedir ? yakın zamanda HİT e yumurta donasyonu için giden var mı ?

amin canım,çok sağol.. 4 tüp bebek 1 donasyon hep negatif gördüm.çok yıprandık.. inşallah bukez pozitif olur.

arkadaşlar HİT de yumurta donasyonu ücreti nedir ? yakın zamanda HİT e yumurta donasyonu için giden var mı ?
Hit le mutlaka ön görüşme yaparsın, ön görüşmede bize söylenen 5000 Euro ydu. tabi uçak,konaklama buna dahil değil.

Kızlar merhaba banada yardımcı olurmuştunuz lütfen...ben dr halli beyde yumurta donasyonu yaptıracağım.yazlnız ılk ay e2 166 Çıktığı ıcın tedavıye baslıyamadım.dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım.adet olunca e2 80 çıktı yone baslıyamadım.dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım.adetımın 18 günü tek seferlık decappetly yapıldı.bu gün yone e 2 bastırdım bu seferde 108 çıktı.cok moralım bozuldu.selda hanım pazartesi tekrar ölçtür derdi.ama e 2 I'm dusmedıgı ıcın tedavıye baslıyamıyorum bır turlu.varmı boyle sıkıntı yasayan aranızda.tsk lerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…