Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Cnm benimde e2 330 çıktı tedavim iptal oldu bu ay dogumkontrol coraspin ve lucrin vurucam ben kesin düşer dedim ama şimdi seni okuyunca korktum doğrusu ki benim sendende yüksek aceba düşmeme durumu olurmu ki eee napıcaz ozaman biz??

Ben tahmin ediyorum o fetbaz doktoru.. Cnm okadar konudan uzakki aslında donmuslarla şansın daha yüksek olduğu ispatlanali 1seneden fazla oldu o halaaaa aynı yerde sayıyor.. Demekki donrle denk getirmek çok zor diye kendisinde olan 3 donasyon denememde negatifle sonuçlandı demek denk getiremedi büyük ihtimal bos yumurta kesesi verdi banada!! Sen bu nagmelere kanma cnm bence iyi arastir derim sana

Sen bana bakma düşüyormuş aslında moralını bozma lütfen ben zaten şansızım bıraz.ne olacak bende bılmıyom pazertesı bı daha ölçtür deldiler bakalım

arkadaşlar slm.6 yılın sonunda biz de donasyona karar verdik.sizden biraz bilgi almak istiyorum.bu süreç nasıl ilerliyor?

arkadaşlar slm.6 yılın sonunda biz de donasyona karar verdik.sizden biraz bilgi almak istiyorum.bu süreç nasıl ilerliyor?

Mrb canım hoşgeldin aramıza. Ben bi kez baska bir merkezde denedim ve olumsuz sonuç aldım. Şimdi hit te ilk denemem olacak inşallah. Sen sorununu tam olarak anlatirsan ve merak ettiklerini sorarsan bizler de bildigimiz kadariyla anlatabiliriz. İnşallah hepimiz isteyen herkez en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşsun..

teşekkür ederim hoşbuldum.eşim 3 kez m tese oldu.sonuç alamadık.sonuncuda elonge çıktı.ebriyo oluştu ama gebelik olmadı.eşimin kardeşi de azosperm.o şimdi celalettin hocayla tedavide.gelişme biraz var gibi ama çok uzun ve zor bi süreç bu.eşim artık beklemek ve uğraşmak istemiyo.o yüzden donasyona karar verdik.herkes halil İbrahim hocayı övüyo.biz de ona karar verdik.haziranda gidelim diyoruz.bi kaç sorum var size.ön görüşme şart mı? tedaviye başladığımızda 10 günlük süreçte yumurta kontrolü için kıbrısa mı gitmek gerekiyor?kusura bakmayın çok sordum :)) ama haziranda gidelim diyoruz da.panik oldum biraz.

selam arkadaşlar...bende okuyabildiğim kadar okudum sayfaları.son tüp bebek denememden negatif sonucumu bugün aldımş şu anda çok üzgünüm.bu denememden önce aklımda hep donasyon vardı fakat kendime bir şans daha tanımak istedim.şimdi artık yumurta donasyonundan başka çarem kalmadı.halil ibrahim beyde kaarar vericez sanırım.acaba bu donasyon yumurtalarda genetik yada kromozom bozukluğu varmı diye inceleniyormu... allah yardımcımız olsun.eşimi zar zor ikna ettim.birde bilen arkadaşlar halil bey istanbulda mı ön görüşme yapıyor.yoksa görüşme içinde mi kıbrısa gidilecek

Prima75 ve gamzesezer arkadaşlarım öncelikle inşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Halil ibrahim beye ön görüşmeye gitseniz çok daha iyi olur. Halil beyin istanbulda da yeri var. Ön görüşme ve kontroller icin gidebilirsiniz. İstanbulda hasta kordinatoru selda hanm var. Onunlada görüşüp bilgi alabilirsiniz. Kıbrıs içinde size bir koordinatör belirleniyor ve soru ve sorunlarinizla ilgileniyorlar. İnşallah bu yolda hepimiz dilegimize hayirla ve saglikla kavusuruz arkadaslar.

Merhaba, gruba yeni katulmis bir uye olarak nacizane bi oneride bulunsam. teknoloji ile arasi iyi olan bir arkadasimiz bir liste olustursa boylece basari hikayeleri listelenmis olsa ne dersiniz.

istanbuldaki yere nasıl ulaşabiliriz telefon numarasını verebilir misin?

Merhaba, gruba yeni katulmis bir uye olarak nacizane bi oneride bulunsam. teknoloji ile arasi iyi olan bir arkadasimiz bir liste olustursa boylece basari hikayeleri listelenmis olsa ne dersiniz.
Evet liste yapıcaz aklımızda uzun süredir ama henüz aramızda deneme yapan yok sonuç alan yok yani bende bilgisayar yok telden liste yapmak zor olacak varmı gönüllü arkadaş herkes ona özelden durumunu yazsın oda bir liste yapsın gidecek olanları hangi tarihte gideceğini yumurta mı yoksa sperm donasyonumu falan diye bir liste.. Varmı gönüllü?

Arkadaşlar ben bakayım bi bilgi listesi düşüneyim. Neler yazilabilir. Size yazayım. Olckinslh arkadaşımızın dediği gibi bana bilgilerinizi yazarsiniz listemize kaydederim. Tabi sizlerce de bir mahsuru yoksa iyi akşamlar..

Evet bilgilerimize neler yazabiliriz bununla ilgili 1. Ad yani nickname
Nereden olduğu konusu önemli mi sizce? Bence hayir 2. yaşı 3. Sorunumuz 4. kaç kez normal ve donasyon tüp denemesi olduğu bu kacinci denemesi 5. Şuan tedavide hangi aşamada olduğunu 6. Transfer tarihi 7. Sonuç

Evet arkadaşlar listeye eklenmesini istediğiniz birşey varsa lütfen yazınız.. Şimdiden hayirli olsun diyorum. İnşallah hepimize uğur getirsin arkadaşlar..

Bol hamileli bol bebisli bi liste olsun İnşallah!!!!!!!

Arkadaslar merhaba ben bugun dr beyle gorusmeye gittim inanin bu kadar pozitif biri oldugunu dusunemezdim kendine guveni sonsuz ve yaptigi isten emin ve sunu soyleyebilirim kesinlikle olaya tamamen maddi yaklasmiyor zira oyle olsaydi bana direk gel donasyon deneyelim derdi tup bile onermedi senin henuz normal yoldan sansin var tup bile deneme bosuna para harcama dedi donasyonu da menopoza girince deneriz donasyonu her zaman yapabiliriz dedi kisacasi donasyon olur veya olmaz bilemiyorum olursada onun haricinde baska dr dusunmuyorum ben de biraktigi imaja gelince kendinden ve yaptigi isten son derece emin bir insan Uzun zamandir bu topigi takip ediyorum ben de fikrimi paylasmak istedim gitmeyi dusunenler icin

Ne
ne kadar guzel boyle bir sansinin olmasi.insallah en kisa zamanda dogal yonden bebegine kavusursun

Süper olur cnm sen hazır olunca soyle biz sana özelden bilgileri yollayalım diğer topiklerden kopyada çekebilirsin

Valla su listeyi olusturup aktivlestirmen cok iyi olur.ben hemen bilgilerimi verp listenin ilk sirasinda yer aliyim :) yumurta donasyonu,iki donasyon denemesi negativ ikiside ispanyada İvf oldu(negativ alinan merkezlerde belirtilse iyi olur).40 yasindayim.haziranda tedavim basliycak.istersen tedavi gordugu doktor yada merkezde yazildin belki diger doktorlarda tedavi goren arkaslarimizda listede bulunmak istiyebilir.2015 de hamile olmayan kalmasin koca gobuslerle dolasalim.simdiden kolay gelsin canim

Canim en kisa zamanda listeyi oluşturup buraya aktaracagim. Diğer arkadaşlarımizda bilgilerini paylasirlarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…