Cnm benimde e2 330 çıktı tedavim iptal oldu bu ay dogumkontrol coraspin ve lucrin vurucam ben kesin düşer dedim ama şimdi seni okuyunca korktum doğrusu ki benim sendende yüksek aceba düşmeme durumu olurmu ki eee napıcaz ozaman biz??Kızlar merhaba banada yardımcı olurmuştunuz lütfen...ben dr halli beyde yumurta donasyonu yaptıracağım.yazlnız ılk ay e2 166 Çıktığı ıcın tedavıye baslıyamadım.dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım.adet olunca e2 80 çıktı yone baslıyamadım.dogum kontrol hapı ve corasprın kullandım.adetımın 18 günü tek seferlık decappetly yapıldı.bu gün yone e 2 bastırdım bu seferde 108 çıktı.cok moralım bozuldu.selda hanım pazartesi tekrar ölçtür derdi.ama e 2 I'm dusmedıgı ıcın tedavıye baslıyamıyorum bır turlu.varmı boyle sıkıntı yasayan aranızda.tsk lerrrrr
Ben tahmin ediyorum o fetbaz doktoru.. Cnm okadar konudan uzakki aslında donmuslarla şansın daha yüksek olduğu ispatlanali 1seneden fazla oldu o halaaaa aynı yerde sayıyor.. Demekki donrle denk getirmek çok zor diye kendisinde olan 3 donasyon denememde negatifle sonuçlandı demek denk getiremedi büyük ihtimal bos yumurta kesesi verdi banada!! Sen bu nagmelere kanma cnm bence iyi arastir derim sanahoşbulduk . en başta cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattın.. geçen yıl yaptırdığın doktor kimdi tabi özel bir soru değilse.. kıbrısta başka bir doktor ile telde görüştüm.. isim vermiyeyim ama meşhur olan diğer doktorlardan biri.. o bana donör ile bizim adetlerimizin ayarlanmasının çok zor bir iş olduğunu o kadar hasta içinde bu ayarlamayı pek çok hastanenin yapmadığını ve donmuş yumurta kullandığını söylemişdi. donmuş yumurtda da başarı yüksek olmuyor tabi. ama donmuşmu yoksa canlı yumurtamı anlayabilmek imkansız sanırım
Sen bana bakma düşüyormuş aslında moralını bozma lütfen ben zaten şansızım bıraz.ne olacak bende bılmıyom pazertesı bı daha ölçtür deldiler bakalımCnm benimde e2 330 çıktı tedavim iptal oldu bu ay dogumkontrol coraspin ve lucrin vurucam ben kesin düşer dedim ama şimdi seni okuyunca korktum doğrusu ki benim sendende yüksek aceba düşmeme durumu olurmu ki eee napıcaz ozaman biz??
arkadaşlar slm.6 yılın sonunda biz de donasyona karar verdik.sizden biraz bilgi almak istiyorum.bu süreç nasıl ilerliyor?
Merhaba, gruba yeni katulmis bir uye olarak nacizane bi oneride bulunsam. teknoloji ile arasi iyi olan bir arkadasimiz bir liste olustursa boylece basari hikayeleri listelenmis olsa ne dersiniz.Prima75 ve gamzesezer arkadaşlarım öncelikle inşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Halil ibrahim beye ön görüşmeye gitseniz çok daha iyi olur. Halil beyin istanbulda da yeri var. Ön görüşme ve kontroller icin gidebilirsiniz. İstanbulda hasta kordinatoru selda hanm var. Onunlada görüşüp bilgi alabilirsiniz. Kıbrıs içinde size bir koordinatör belirleniyor ve soru ve sorunlarinizla ilgileniyorlar. İnşallah bu yolda hepimiz dilegimize hayirla ve saglikla kavusuruz arkadaslar.
istanbuldaki yere nasıl ulaşabiliriz telefon numarasını verebilir misin?Prima75 ve gamzesezer arkadaşlarım öncelikle inşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Halil ibrahim beye ön görüşmeye gitseniz çok daha iyi olur. Halil beyin istanbulda da yeri var. Ön görüşme ve kontroller icin gidebilirsiniz. İstanbulda hasta kordinatoru selda hanm var. Onunlada görüşüp bilgi alabilirsiniz. Kıbrıs içinde size bir koordinatör belirleniyor ve soru ve sorunlarinizla ilgileniyorlar. İnşallah bu yolda hepimiz dilegimize hayirla ve saglikla kavusuruz arkadaslar.
Evet liste yapıcaz aklımızda uzun süredir ama henüz aramızda deneme yapan yok sonuç alan yok yani bende bilgisayar yok telden liste yapmak zor olacak varmı gönüllü arkadaş herkes ona özelden durumunu yazsın oda bir liste yapsın gidecek olanları hangi tarihte gideceğini yumurta mı yoksa sperm donasyonumu falan diye bir liste.. Varmı gönüllü?Merhaba, gruba yeni katulmis bir uye olarak nacizane bi oneride bulunsam. teknoloji ile arasi iyi olan bir arkadasimiz bir liste olustursa boylece basari hikayeleri listelenmis olsa ne dersiniz.
göndermişsin bile yeni gördüm:)) çok teşekkür ederim
ne kadar guzel boyle bir sansinin olmasi.insallah en kisa zamanda dogal yonden bebegine kavusursunArkadaslar merhaba ben bugun dr beyle gorusmeye gittim inanin bu kadar pozitif biri oldugunu dusunemezdim kendine guveni sonsuz ve yaptigi isten emin ve sunu soyleyebilirim kesinlikle olaya tamamen maddi yaklasmiyor zira oyle olsaydi bana direk gel donasyon deneyelim derdi tup bile onermedi senin henuz normal yoldan sansin var tup bile deneme bosuna para harcama dedi donasyonu da menopoza girince deneriz donasyonu her zaman yapabiliriz dedi kisacasi donasyon olur veya olmaz bilemiyorum olursada onun haricinde baska dr dusunmuyorum ben de biraktigi imaja gelince kendinden ve yaptigi isten son derece emin bir insan Uzun zamandir bu topigi takip ediyorum ben de fikrimi paylasmak istedim gitmeyi dusunenler icin
Süper olur cnm sen hazır olunca soyle biz sana özelden bilgileri yollayalım diğer topiklerden kopyada çekebilirsinArkadaşlar ben bakayım bi bilgi listesi düşüneyim. Neler yazilabilir. Size yazayım. Olckinslh arkadaşımızın dediği gibi bana bilgilerinizi yazarsiniz listemize kaydederim. Tabi sizlerce de bir mahsuru yoksa iyi akşamlar..
Valla su listeyi olusturup aktivlestirmen cok iyi olur.ben hemen bilgilerimi verp listenin ilk sirasinda yer aliyim :) yumurta donasyonu,iki donasyon denemesi negativ ikiside ispanyada İvf oldu(negativ alinan merkezlerde belirtilse iyi olur).40 yasindayim.haziranda tedavim basliycak.istersen tedavi gordugu doktor yada merkezde yazildin belki diger doktorlarda tedavi goren arkaslarimizda listede bulunmak istiyebilir.2015 de hamile olmayan kalmasin koca gobuslerle dolasalim.simdiden kolay gelsin canimEvet bilgilerimize neler yazabiliriz bununla ilgili 1. Ad yani nickname
Nereden olduğu konusu önemli mi sizce? Bence hayir 2. yaşı 3. Sorunumuz 4. kaç kez normal ve donasyon tüp denemesi olduğu bu kacinci denemesi 5. Şuan tedavide hangi aşamada olduğunu 6. Transfer tarihi 7. Sonuç
Evet arkadaşlar listeye eklenmesini istediğiniz birşey varsa lütfen yazınız.. Şimdiden hayirli olsun diyorum. İnşallah hepimize uğur getirsin arkadaşlar..
Bol hamileli bol bebisli bi liste olsun İnşallah!!!!!!!
Valla su listeyi olusturup aktivlestirmen cok iyi olur.ben hemen bilgilerimi verp listenin ilk sirasinda yer aliyim :) yumurta donasyonu,iki donasyon denemesi negativ ikiside ispanyada İvf oldu(negativ alinan merkezlerde belirtilse iyi olur).40 yasindayim.haziranda tedavim basliycak.istersen tedavi gordugu doktor yada merkezde yazildin belki diger doktorlarda tedavi goren arkaslarimizda listede bulunmak istiyebilir.2015 de hamile olmayan kalmasin koca gobuslerle dolasalim.simdiden kolay gelsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?