Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Şimdi kimler vardı efenaz, umut 14,aleynaakin, Ayseldemir241, ben kendim Olckinslh kiraz34 baskaaaa? İlk aklıma gelen bunlar arkadaşlar atladığım unuttuğum kişiler hatırlatın kendinizi sanırım Haziran kafilesi kalabalık bende hemen bilgilerimi paylaşayım yas 29 3 negative donasyon denemesi, embriyo donasyonu (hem sperm hemde yumurta donasyonu) halil Ibrahim tekin doktorum listeye ikinci sıradan giriş yapayım hemen yer kapayim umutcum az kenara kay yer ac banadaaa

Ne

ne kadar guzel boyle bir sansinin olmasi.insallah en kisa zamanda dogal yonden bebegine kavusursun
İnsallah canim hepimiz bebislerimize kavusuruz donasyon veya degil rabbim isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmaz insallah sabrin sonu selamettir Elbet rabbim bizim de yuzumuzu guldurecek

amin canım inşallah...selda hanıma nasıl ulaşabiliriz telefon numarası varsa yazsanız lütfen.istanbulda görüşmek çok daha uygun olacak.yani halil bey istanbula geliyor ve hasta görüyorsa bu süper olur.ben henüz bu konuda görüşme yapmadığım için karmakarışığım.sanki bi görüşüp konuşsam bilgi alsam rahatlıycam gibi hissediyorum.yıllarca tüp denemekten çok hırpalandık.bu donasyon işine bir çözüm gibi bakıyoruz şu anda... ama bazı doktorlar ve kıbrıs hakkında öyle şeyler yazılmış ki okudukça dehşete düşüyor insan.trasfer falan yapılmadan yapıldı deyip yolladıklarını bile yazmışlar.halil bey için değil tabi bu yazılanlar.tam karar verdim eşimi de binbir güçlükle ikne ettim,bunları okuyunca yine bir umutsuzluk kapladı içimi.tabii eşime hiç bahsetmedim o yazılanlardan.bana bi akıl fikir verin ne olur buna çok ihtiyacım var

merhaba bayanlar listeye beni de ekleyin benim sperm donasyonu ilk doğuşta negatif,ikinci hitte negatif,üçüncü yine hitte inşallah bir sorun çıkmazsa temmuzda olacak hepimizin hakkına hayırlısı bu liste çok iyi olacak hazırkayanın ellerine sağlık. İnşallah hepimizde ANNE olarak döneceğiz.

Buarada bişey farkettim tek embriyo donasyonu yaptıran benim heralde varmı baska hem yumurta hem sperm donasyonu yaptıracak olan?

.
Canim benim gel sen listenin ilk sirasi senin olsun allah hepimizin kucagini bebeklerimizle doldursun

Hosgeldin atamiza insallah bu tedavin son olur ve bebegine kavusursun

Noa çok sevindim e2 normal çıkmasına.. Benim yüksek çıktı geçen ay ertelendi bu ayın sonu gibi olacak bir aksilik çıkmazsa
Hadi gozun aydin canim.tedavin hayirli olsun göbişin bebislerinle dolsun
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.. hadi sizde regl olunda biran önce başlayın hayırlısıyla
haziranda kalabalık olcaz, listemizde biran önce yapılsa keşke

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.. hadi sizde regl olunda biran önce başlayın hayırlısıyla
haziranda kalabalık olcaz, listemizde biran önce yapılsa keşke
Mrh.bende bugün tedavıye başladım.sana hangı ılaclar verdıler.hepımıze bol bebıslı gunlerrrrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…