Cnm görüştünüz mu doktorla karar verdiysen listeye senide ekleyelimgöndermişsin bile yeni gördüm:)) çok teşekkür ederim
İnsallah canim hepimiz bebislerimize kavusuruz donasyon veya degil rabbim isteyen hic kimsenin kucagini bos birakmaz insallah sabrin sonu selamettir Elbet rabbim bizim de yuzumuzu guldurecekNe
ne kadar guzel boyle bir sansinin olmasi.insallah en kisa zamanda dogal yonden bebegine kavusursun
canım benide eklermisin..Canim en kisa zamanda listeyi oluşturup buraya aktaracagim. Diğer arkadaşlarımizda bilgilerini paylasirlarsa sevinirim.
amin canım inşallah...selda hanıma nasıl ulaşabiliriz telefon numarası varsa yazsanız lütfen.istanbulda görüşmek çok daha uygun olacak.yani halil bey istanbula geliyor ve hasta görüyorsa bu süper olur.ben henüz bu konuda görüşme yapmadığım için karmakarışığım.sanki bi görüşüp konuşsam bilgi alsam rahatlıycam gibi hissediyorum.yıllarca tüp denemekten çok hırpalandık.bu donasyon işine bir çözüm gibi bakıyoruz şu anda... ama bazı doktorlar ve kıbrıs hakkında öyle şeyler yazılmış ki okudukça dehşete düşüyor insan.trasfer falan yapılmadan yapıldı deyip yolladıklarını bile yazmışlar.halil bey için değil tabi bu yazılanlar.tam karar verdim eşimi de binbir güçlükle ikne ettim,bunları okuyunca yine bir umutsuzluk kapladı içimi.tabii eşime hiç bahsetmedim o yazılanlardan.Prima75 ve gamzesezer arkadaşlarım öncelikle inşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Halil ibrahim beye ön görüşmeye gitseniz çok daha iyi olur. Halil beyin istanbulda da yeri var. Ön görüşme ve kontroller icin gidebilirsiniz. İstanbulda hasta kordinatoru selda hanm var. Onunlada görüşüp bilgi alabilirsiniz. Kıbrıs içinde size bir koordinatör belirleniyor ve soru ve sorunlarinizla ilgileniyorlar. İnşallah bu yolda hepimiz dilegimize hayirla ve saglikla kavusuruz arkadaslar.
görüşmedim daha.yarın arıcam amaCnm görüştünüz mu doktorla karar verdiysen listeye senide ekleyelim
Noa çok sevindim e2 normal çıkmasına.. Benim yüksek çıktı geçen ay ertelendi bu ayın sonu gibi olacak bir aksilik çıkmazsakızlar bu arada e2 sonucum normal çıktı, tedaviye başladık. haziran ortalarında transferim var inşallah
.Şimdi kimler vardı efenaz, umut 14,aleynaakin, Ayseldemir241, ben kendim Olckinslhkiraz34 baskaaaa? İlk aklıma gelen bunlar arkadaşlar atladığım unuttuğum kişiler hatırlatın kendinizi sanırım Haziran kafilesi kalabalık bende hemen bilgilerimi paylaşayım yas 29 3 negative donasyon denemesi, embriyo donasyonu (hem sperm hemde yumurta donasyonu) halil Ibrahim tekin doktorum listeye ikinci sıradan giriş yapayım hemen yer kapayim umutcum az kenara kay yer ac banadaaa
Hosgeldin atamiza insallah bu tedavin son olur ve bebegine kavusursunmerhaba bayanlar listeye beni de ekleyin benim sperm donasyonu ilk doğuşta negatif,ikinci hitte negatif,üçüncü yine hitte inşallah bir sorun çıkmazsa temmuzda olacak hepimizin hakkına hayırlısı bu liste çok iyi olacak hazırkayanın ellerine sağlık. İnşallah hepimizde ANNE olarak döneceğiz.
Hadi gozun aydin canim.tedavin hayirli olsun göbişin bebislerinle dolsunkızlar bu arada e2 sonucum normal çıktı, tedaviye başladık. haziran ortalarında transferim var inşallah
Noa çok sevindim e2 normal çıkmasına.. Benim yüksek çıktı geçen ay ertelendi bu ayın sonu gibi olacak bir aksilik çıkmazsa
arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.. hadi sizde regl olunda biran önce başlayın hayırlısıylaHadi gozun aydin canim.tedavin hayirli olsun göbişin bebislerinle dolsun
noa çok sevindim hayırlı sonuçlarınıda duyarız inşallahkızlar bu arada e2 sonucum normal çıktı, tedaviye başladık. haziran ortalarında transferim var inşallah
Mrh.bende bugün tedavıye başladım.sana hangı ılaclar verdıler.hepımıze bol bebıslı gunlerrrrrr...arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.. hadi sizde regl olunda biran önce başlayın hayırlısıyla
haziranda kalabalık olcaz, listemizde biran önce yapılsa keşke
Mrh.yas 36.5 tüp bebek.yumurta donasyonu ılk.Canim en kisa zamanda listeyi oluşturup buraya aktaracagim. Diğer arkadaşlarımizda bilgilerini paylasirlarsa sevinirim.
elevit + i mom + coraspin + estrofemMrh.bende bugün tedavıye başladım.sana hangı ılaclar verdıler.hepımıze bol bebıslı gunlerrrrrr...
Aynen aynısı.evet 1 .2 gün fark olacak gıbı.bol bebıslı transferler olsunelevit + i mom + coraspin + estrofem
seninkilerde aynımı? transferlerimiz yakın olcak gibi.. inşallah hepimize bol bebişler, kocaman göbekler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?