Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?

Merhaba arkadaşım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.. Malesef burada hepimiz aşağı yukarı seninle aynı durumdayız. Tabiiki doğru tedavi doğru doktor seçimiyle anne olabiliriz neden olmasın..

Merhaba bende halil beyin hastasiyim ilk denememde pozitif aldim ustelik donasyonda degil ayni dusuncelere bende sahiptim 5 yillarca tedavi ilmadan bekledim belki olur diye keske halil beyi aklima koydugum ilk gun gitseydim belki simdi ikinci tedavime baslamistim benim bir cikarim yok sana illa halil beye gitde diyemem hayat senin karar senin ama ben pozitifi almisken baskalarida bu duyguyu tatsin derim evet soguk evet konusmuyor bazen yuzune bakmiyor bende soru sormadim sikmadim ve guvendim dedim ne olacaksa olsun kafa bulandirmaya gerek adam isini saglam yapiyor bazen bu beni tanimiyor dedim hatta ama gordumki o bilgisayarina herseyi not almis boyle yani allah bu duyguyu herkese yasatsin mucizem karnimda ve allahim obu benden almasin diye hergun dua ediyorum 3 ayi atlatmak birazdaha rahatlamak istiyorum adim atmak nefes almak bile ona zarar vermek en korktugum sey once allahima sonra halil beye daualarim allah halil beye saglik versin ikinciyide 2 sene sonra yaptiracm ins

Merhaba, istanbulda yaşıyorum , yaşım 39. bende sorun yok yaş dışında tabi , eşimin spermleri pek iyi değil. burada 2 defa tüp denedik olmadı. temmuz ayında HİT ile görüşücem. o bizim için neyin en doğru olacağını söylerse onu yaptırmayı düşünüyorum. bende ki yaş ve eşimdeki sperm sorununa göre. dolayısıyla şu anda sperm yada yum. donasyonu diye belirtlemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bunun donasyonun büyük günah oldugunu ve nesli bellli olmayan çocuklar dünyaya getirileceginin farkinda değil misiniz..şaşırdım allah İMTİHAN ini tanimamaktir bu.Allah doğru yola iletsin herkesi..benimde olmuyor 3 yıldır ama asla düşünmedim bu yolu..Allah korusun

Kibrista cinsiyet secimi yapan varmi

Ozaman sen bizim gibi sınıfta kalma canım benim kendi imtihaninla ilgilen olmazmı?

Rabbim bu güzel gecede hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah..bende haziran ilk haftası yolcuyum kızlar benide li
cnm inşallah düşünmessin bir zamanlar kendi adıma söyliyim bende senin gibi düşünmüyordum çocuksuz 20yılı doldurunca???

Evet arkadaşlar listemize başlıyorum. Hadi Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah bu listedeki herkes sırasıyla bebeklerinin bir bir kucağına alsın!!!!!!

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek,1 yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

Umut14/40/...../2 olumsuz yum. donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3 olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

aleynaakin/38/sebepsiz infertilite/2 olumsuz yum. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

nao/36/........../olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........

tomris1/33/......../2 olumsuz yum. donasyonu/HİT/Temmuz/........

efenaz/36.5/......../ilk yum. donasyonu /HİT/Haziran/.........

kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek, 1 sperm donasyonu(kıbrıs)/HİT(görüşme)/.........

Arkadaşlar öncelikle eksik ya da yanlış yazılmış bilgileri olan arkadaşlarım yazarlarsa düzeltebilirim. Listemize eklenmek isteyeni de hemen ekleyebilirim. Liste ile ilgili önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
İnşallah hayırlı bol bebişli bir liste olsun...

Ellerine sağlık arkadaşım süper olmuş inşallah hepimiz bir bir hamile kalırız

Son düzenleme:
bende anlamıyorum bililyormusun senin gibi tertemiz pür-i pak insanların böyle günah dolu kirli sayfalarda ne işi var...hem günah der,hemde bizden çok dolanırsınız bu sayfalarda...senin ne düşündüğün bizi ilgilendirmediği kadar bizimde ne yaptığımız seni ilgilendirmesin lütfen.o 3 yılın yanına bir sıfır daha eklenip 30 yıl olduğunda yine gel bu sayfaya tamam mı hissettiklerini yazarsın

ellerine sağlık canım, liste çok güzel görünüyor.. inşallah hepsinin yanına hamile de eklenir..
birde gördüğüm kadarıyla hepimiz zor hastayız, çoğumuzun en az 1 tane donasyon negatifi var. hamile kalırsak HİT in başarısı tescillenip onaylanacak diye düşünüyorum :))

Ellerine sağlık ayseldemir teşekkür ederiz.fakat benim yumurta değil sperm donasyonu olacak düzeltirsen sevinirim canım inşallah hepimizde hamilelik haberlerini alıcağız herkese bol şanslar arkadaşlar

Evet arkadaşlar hadi bakalım listemize eklenmek isteyen
Ellerine sağlık ayseldemir teşekkür ederiz.fakat benim yumurta değil sperm donasyonu olacak düzeltirsen sevinirim canım inşallah hepimizde hamilelik haberlerini alıcağız herkese bol şanslar arkadaşlar

Çok affedersin canım. Tamam düzelteyim hemen. İnşallah hepimiz bu liste sonunda hamile kalacağız. Evet nao arkadaşımızın dediği gibi burda hepimiz zor hastalarız. Ama inşallah hepimiz önce Allah ın sonrada Halil İbrahim beyin sayesinde bebişlerimize kavuşacağız.

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek,1 yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

Umut14/40/...../2 olumsuz yum. donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3 olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

aleynaakin/38/sebepsiz infertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

nao/36/........../olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........

tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........

efenaz/36.5/......../ilk yum. donasyonu /HİT/Haziran/.........

kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek, 1 sperm donasyonu(kıbrıs)/HİT(görüşme)/.........

Arkadaşlar eksiklikleri lütfen bana hatırlatın ekleyeyim.

Aman bu ne guzel bir liste pembis pembis hepimizin kizi olcak galiba hayirlisi olsun hepimiz icin hepsinin karsidina hamiş yazilir insallah.benimde bugun ilacim bitti regl olmayi brkliyorum.e2 de iyi cikarda tedaviye baslarim insallah

Ben bu arkadaslari anlamiyorum hem donasyonu gunah buluyorlar hemde arastirmadan geri kalmiyorlar ne isin var bu sayfada.sen kim oluyonda insanlara nasihat verip gunahi sevabi ogretmeye calisiyon.her kesin gunahi sevabi kendisine.burdaki herkes ne yaptiginin bilincinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…