Merhaba arkadaşım Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.. Malesef burada hepimiz aşağı yukarı seninle aynı durumdayız. Tabiiki doğru tedavi doğru doktor seçimiyle anne olabiliriz neden olmasın..merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?
Merhaba bende halil beyin hastasiyim ilk denememde pozitif aldim ustelik donasyonda degil ayni dusuncelere bende sahiptim 5 yillarca tedavi ilmadan bekledim belki olur diye keske halil beyi aklima koydugum ilk gun gitseydim belki simdi ikinci tedavime baslamistim benim bir cikarim yok sana illa halil beye gitde diyemem hayat senin karar senin ama ben pozitifi almisken baskalarida bu duyguyu tatsin derim evet soguk evet konusmuyor bazen yuzune bakmiyor bende soru sormadim sikmadim ve guvendim dedim ne olacaksa olsun kafa bulandirmaya gerek adam isini saglam yapiyor bazen bu beni tanimiyor dedim hatta ama gordumki o bilgisayarina herseyi not almis boyle yani allah bu duyguyu herkese yasatsin mucizem karnimda ve allahim obu benden almasin diye hergun dua ediyorum 3 ayi atlatmak birazdaha rahatlamak istiyorum adim atmak nefes almak bile ona zarar vermek en korktugum sey once allahima sonra halil beye daualarim allah halil beye saglik versin ikinciyide 2 sene sonra yaptiracm insamin canım inşallah...selda hanıma nasıl ulaşabiliriz telefon numarası varsa yazsanız lütfen.istanbulda görüşmek çok daha uygun olacak.yani halil bey istanbula geliyor ve hasta görüyorsa bu süper olur.ben henüz bu konuda görüşme yapmadığım için karmakarışığım.sanki bi görüşüp konuşsam bilgi alsam rahatlıycam gibi hissediyorum.yıllarca tüp denemekten çok hırpalandık.bu donasyon işine bir çözüm gibi bakıyoruz şu anda... ama bazı doktorlar ve kıbrıs hakkında öyle şeyler yazılmış ki okudukça dehşete düşüyor insan.trasfer falan yapılmadan yapıldı deyip yolladıklarını bile yazmışlar.halil bey için değil tabi bu yazılanlar.tam karar verdim eşimi de binbir güçlükle ikne ettim,bunları okuyunca yine bir umutsuzluk kapladı içimi.tabii eşime hiç bahsetmedim o yazılanlardan.bana bi akıl fikir verin ne olur buna çok ihtiyacım var
Merhaba, istanbulda yaşıyorum , yaşım 39. bende sorun yok yaş dışında tabi , eşimin spermleri pek iyi değil. burada 2 defa tüp denedik olmadı. temmuz ayında HİT ile görüşücem. o bizim için neyin en doğru olacağını söylerse onu yaptırmayı düşünüyorum. bende ki yaş ve eşimdeki sperm sorununa göre. dolayısıyla şu anda sperm yada yum. donasyonu diye belirtlemiyorum.Arkadaşlar ben bakayım bi bilgi listesi düşüneyim. Neler yazilabilir. Size yazayım. Olckinslh arkadaşımızın dediği gibi bana bilgilerinizi yazarsiniz listemize kaydederim. Tabi sizlerce de bir mahsuru yoksa iyi akşamlar..
merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?
Merhaba bende halil beyin hastasiyim ilk denememde pozitif aldim ustelik donasyonda degil ayni dusuncelere bende sahiptim 5 yillarca tedavi ilmadan bekledim belki olur diye keske halil beyi aklima koydugum ilk gun gitseydim belki simdi ikinci tedavime baslamistim benim bir cikarim yok sana illa halil beye gitde diyemem hayat senin karar senin ama ben pozitifi almisken baskalarida bu duyguyu tatsin derim evet soguk evet konusmuyor bazen yuzune bakmiyor bende soru sormadim sikmadim ve guvendim dedim ne olacaksa olsun kafa bulandirmaya gerek adam isini saglam yapiyor bazen bu beni tanimiyor dedim hatta ama gordumki o bilgisayarina herseyi not almis boyle yani allah bu duyguyu herkese yasatsin mucizem karnimda ve allahim obu benden almasin diye hergun dua ediyorum 3 ayi atlatmak birazdaha rahatlamak istiyorum adim atmak nefes almak bile ona zarar vermek en korktugum sey once allahima sonra halil beye daualarim allah halil beye saglik versin ikinciyide 2 sene sonra yaptiracm ins
Arkadaşlar bunun donasyonun büyük günah oldugunu ve nesli bellli olmayan çocuklar dünyaya getirileceginin farkinda değil misiniz..şaşırdım allah İMTİHAN ini tanimamaktir bu.Allah doğru yola iletsin herkesi..benimde olmuyor 3 yıldır ama asla düşünmedim bu yolu..Allah korusun
Ozaman sen bizim gibi sınıfta kalma canım benim kendi imtihaninla ilgilen olmazmı?Arkadaşlar bunun donasyonun büyük günah oldugunu ve nesli bellli olmayan çocuklar dünyaya getirileceginin farkinda değil misiniz..şaşırdım allah İMTİHAN ini tanimamaktir bu.Allah doğru yola iletsin herkesi..benimde olmuyor 3 yıldır ama asla düşünmedim bu yolu..Allah korusun
cnm inşallah düşünmessin bir zamanlar kendi adıma söyliyim bende senin gibi düşünmüyordum çocuksuz 20yılı doldurunca???Arkadaşlar bunun donasyonun büyük günah oldugunu ve nesli bellli olmayan çocuklar dünyaya getirileceginin farkinda değil misiniz..şaşırdım allah İMTİHAN ini tanimamaktir bu.Allah doğru yola iletsin herkesi..benimde olmuyor 3 yıldır ama asla düşünmedim bu yolu..Allah korusun
Ellerine sağlık arkadaşım süper olmuş inşallah hepimiz bir bir hamile kalırızEvet arkadaşlar listemize başlıyorum. Hadi Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah bu listedeki herkes sırasıyla bebeklerinin bir bir kucağına alsın!!!!!!
Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.
Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek,1 yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......
Umut14/40/...../2 olumsuz yum. donasyonu(ispanya)/HİT/......../........
Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3 olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......
aleynaakin/38/sebepsiz infertilite/2 olumsuz yum. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......
nao/36/........../olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........
tomris1/33/......../2 olumsuz yum. donasyonu/HİT/Temmuz/........
efenaz/36.5/......../ilk yum. donasyonu /HİT/Haziran/.........
kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek, 1 sperm donasyonu(kıbrıs)/HİT(görüşme)/.........
Arkadaşlar öncelikle eksik ya da yanlış yazılmış bilgileri olan arkadaşlarım yazarlarsa düzeltebilirim. Listemize eklenmek isteyeni de hemen ekleyebilirim. Liste ile ilgili önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
İnşallah hayırlı bol bebişli bir liste olsun...
Ellerine sağlık arkadaşım süper olmuş inşallah hepimiz bir bir hamile kalırız
Arkadaşlar bunun donasyonun büyük günah oldugunu ve nesli bellli olmayan çocuklar dünyaya getirileceginin farkinda değil misiniz..şaşırdım allah İMTİHAN ini tanimamaktir bu.Allah doğru yola iletsin herkesi..benimde olmuyor 3 yıldır ama asla düşünmedim bu yolu..Allah korusun[/QUOTE bende anlamıyorum biliyormusun senin gibi tertemiz pür-i pak insanların böyle günah dolu kirli sayfalarda ne işi var...hem günah der,hemde bizden çok dolanırsınız bu sayfalarda...senin ne düşündüğün bizi ilgilendirmediği kadar,bizimde ne yaptığımız ve yapacağımız seni ilgilendirmesin lütfen.o 3 yılın yanına bir sıfır daha eklenip 30 yıl olduğunda yine gel bu sayfaya tamammı hissettiklerini yazarsın...
ellerine sağlık canım, liste çok güzel görünüyor.. inşallah hepsinin yanına hamile de eklenir..Evet arkadaşlar listemize başlıyorum. Hadi Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah bu listedeki herkes sırasıyla bebeklerinin bir bir kucağına alsın!!!!!!
Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek,1 yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......
Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3 olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......
aleynaakin/38/sebepsiz infertilite/2 olumsuz yum. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......
kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek, 1 sperm donasyonu(kıbrıs)/HİT(görüşme)/.........
Arkadaşlar öncelikle eksik ya da yanlış yazılmış bilgileri olan arkadaşlarım yazarlarsa düzeltebilirim. Listemize eklenmek isteyeni de hemen ekleyebilirim. Liste ile ilgili önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
Ellerine sağlık ayseldemir teşekkür ederiz.fakat benim yumurta değil sperm donasyonu olacak düzeltirsen sevinirim canım inşallah hepimizde hamilelik haberlerini alıcağız herkese bol şanslar arkadaşlar
Aman bu ne guzel bir liste pembis pembis hepimizin kizi olcak galibaEvet arkadaşlar listemize başlıyorum. Hadi Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah bu listedeki herkes sırasıyla bebeklerinin bir bir kucağına alsın!!!!!!
Ben bu arkadaslari anlamiyorum hem donasyonu gunah buluyorlar hemde arastirmadan geri kalmiyorlar ne isin var bu sayfada.sen kim oluyonda insanlara nasihat verip gunahi sevabi ogretmeye calisiyon.her kesin gunahi sevabi kendisine.burdaki herkes ne yaptiginin bilincindebende anlamıyorum bililyormusun senin gibi tertemiz pür-i pak insanların böyle günah dolu kirli sayfalarda ne işi var...hem günah der,hemde bizden çok dolanırsınız bu sayfalarda...senin ne düşündüğün bizi ilgilendirmediği kadar bizimde ne yaptığımız seni ilgilendirmesin lütfen.o 3 yılın yanına bir sıfır daha eklenip 30 yıl olduğunda yine gel bu sayfaya tamam mı hissettiklerini yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?