Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

arkadaşlar benimde yumurta donasyonu olacak.merak ettiğim hiç bilmediğimiz bir kadından yumurta alınacak.genetik bozukluğu olmayan kişilerde bile bazen oluşan embriyoda genetik sorun oluyo bilirsiniz.peki transfer öncesi genetik tarama mı yapılıyor.genetik tarama da embriyoyu hırpalıyor diyorlar.sağlıklı bir yumurta aldığımızı nasıl bilicez biz eğer tarama yapılmadan transfer olacaksa.ben yakında gidip görüşücem donasyonla ilgili.ama tek yolum bu kaldı.aklıma çok takılıyor sağlıklı yumurta aldığımızı nereden bilicez diye düşünüp duruyorum.inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. Ancak kayıt olup sizinle birşeyler paylaşma heyecanına nail oldum. Doğuş mağdurlarından biride benim. 2 hayal kırıklığım oldu orada ve sizlerin yazılarını okuyup bir cesaretle HİT de tedaviye başladım. Dondurulan 4 embriyonun 2 tanesi 30mayısta yüklendi. Şimdi merakla sonucu öğreneceğim günü bekliyorum. Hepimiz için dua ediyorum. Ayrıca hiç bir şey ayıp ve günah değil bence.. Hepimizin çocuk sahibi olmak hakkımız Benim için dua edin arkadaşlar çok heyecanlıyım

t
Ellerine sağlık ayseldemir teşekkür ederiz.fakat benim yumurta değil sperm donasyonu olacak düzeltirsen sevinirim canım inşallah hepimizde hamilelik haberlerini alıcağız herkese bol şanslar arkadaşlar
tomris merhaba , 2 defa sperm donasyonu mu yaptırdın ? çok özel değilse bunları nerede yaptırmıştın ?

aramıza hoşgeldin arkadaşım, inşaallah tutunur bebişlerin..insan yaşamadan tecrübe edinemiyor .. doğuşta hangi doktora yaptırmıştın ? birde hit 3 tane koymuyor sanırım öyle mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canım 2 tane koyuyor HİT. . Doğuşta Şevket Bey malesef. .. Sonradan öğrendim hakkındaki herşeyi malesef...

Hosgeldin aramiza.bebisin sana sıkı sıkı tutunur insallah guzel haberinide bizimle paylasirsin.senin,yumurtami,spermmi yoksa embriyo donasyonumu oldu?

Cnm neden donduruldu embriyolarin yani hittede ilk seferde olmadimi? Dondurulmuş 2 embriyo verildi demişsin merak ettim

Hit, bazen 3 tane de transfer edebiliyomuş. tamamen bizim durumumuza bağlı yani.. ama 3den fazla embriyo transfer ettiğini hiç duymadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba angel aramıza hoş geldin kaç yaşındasın bu 3.denemen galiba inşallah son olur mutlu haberi alısın.canım hit senin tedavini diğer denemelerinden farklı yaptı mı mesela iğnelerini değiştirdi mi?canım peki rahmin kaçtı ki transferi erteledi,embriyoların kaçıncı gün idi.kusura bakma canım çok soru sormuş olabilirim.

Tomris1 canim evet Hit iğneleri değiştirdi artı ilaçlar verdi. Endometrium 3.7 idi 2 ay tedavi verdi. 2ay bekledim. Embriyolar 5.gün idi. Tabi soracaksın. Gerçekten zorlu bir süreç. . Ayrıca yaşım 38 canım.

Ben de 33 yaşındayım benimde 5 gün 3 tane embriyo var dı ama a kalite değildi maalesef tutunamadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…