tomris merhaba , 2 defa sperm donasyonu mu yaptırdın ? çok özel değilse bunları nerede yaptırmıştın ?Ellerine sağlık ayseldemir teşekkür ederiz.fakat benim yumurta değil sperm donasyonu olacak düzeltirsen sevinirim canım inşallah hepimizde hamilelik haberlerini alıcağız herkese bol şanslar arkadaşlar
aramıza hoşgeldin arkadaşım, inşaallah tutunur bebişlerin..insan yaşamadan tecrübe edinemiyor .. doğuşta hangi doktora yaptırmıştın ? birde hit 3 tane koymuyor sanırım öyle mi ?Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. Ancak kayıt olup sizinle birşeyler paylaşma heyecanına nail oldum. Doğuş mağdurlarından biride benim. 2 hayal kırıklığım oldu orada ve sizlerin yazılarını okuyup bir cesaretle HİT de tedaviye başladım. Dondurulan 4 embriyonun 2 tanesi 30mayısta yüklendi. Şimdi merakla sonucu öğreneceğim günü bekliyorum. Hepimiz için dua ediyorum. Ayrıca hiç bir şey ayıp ve günah değil bence.. Hepimizin çocuk sahibi olmak hakkımız Benim için dua edin arkadaşlar çok heyecanlıyım
Evet canım 2 tane koyuyor HİT. . Doğuşta Şevket Bey malesef. .. Sonradan öğrendim hakkındaki herşeyi malesef...aramıza hoşgeldin arkadaşım, inşaallah tutunur bebişlerin.. bende kıbrıs bahceci zehra hn mağduruyum.. insan yaşamadan tecrübe edinemiyor .. doğuşta hangi doktora yaptırmıştın ? birde hit 3 tane koymuyor sanırım öyle mi ?
Hosgeldin aramiza.bebisin sana sıkı sıkı tutunur insallah guzel haberinide bizimle paylasirsin.senin,yumurtami,spermmi yoksa embriyo donasyonumu oldu?Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. Ancak kayıt olup sizinle birşeyler paylaşma heyecanına nail oldum. Doğuş mağdurlarından biride benim. 2 hayal kırıklığım oldu orada ve sizlerin yazılarını okuyup bir cesaretle HİT de tedaviye başladım. Dondurulan 4 embriyonun 2 tanesi 30mayısta yüklendi. Şimdi merakla sonucu öğreneceğim günü bekliyorum. Hepimiz için dua ediyorum. Ayrıca hiç bir şey ayıp ve günah değil bence.. Hepimizin çocuk sahibi olmak hakkımız Benim için dua edin arkadaşlar çok heyecanlıyım
Sperm donasyonu canimHosgeldin aramiza.bebisin sana sıkı sıkı tutunur insallah guzel haberinide bizimle paylasirsin.senin,yumurtami,spermmi yoksa embriyo donasyonumu oldu?
Cnm neden donduruldu embriyolarin yani hittede ilk seferde olmadimi? Dondurulmuş 2 embriyo verildi demişsin merak ettimMerhaba arkadaşlar bende uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. Ancak kayıt olup sizinle birşeyler paylaşma heyecanına nail oldum. Doğuş mağdurlarından biride benim. 2 hayal kırıklığım oldu orada ve sizlerin yazılarını okuyup bir cesaretle HİT de tedaviye başladım. Dondurulan 4 embriyonun 2 tanesi 30mayısta yüklendi. Şimdi merakla sonucu öğreneceğim günü bekliyorum. Hepimiz için dua ediyorum. Ayrıca hiç bir şey ayıp ve günah değil bence.. Hepimizin çocuk sahibi olmak hakkımız Benim için dua edin arkadaşlar çok heyecanlıyım
Ayseldemir241 arkadaşımıza rica edelim senide eklesin listeye istermisin?Sperm donasyonu canim
İlk Hit te cnm benim rahimde sorun vrdi o yüzden ilk ay yuklenmedi. Donduruldu embriyolarCnm neden donduruldu embriyolarin yani hittede ilk seferde olmadimi? Dondurulmuş 2 embriyo verildi demişsin merak ettim
Merhaba kiraz34 ilki doğuşta ikşnci hitte oldu.t
tomris merhaba , 2 defa sperm donasyonu mu yaptırdın ? çok özel değilse bunları nerede yaptırmıştın ?
Tomris1 canim evet Hit iğneleri değiştirdi artı ilaçlar verdi. Endometrium 3.7 idi 2 ay tedavi verdi. 2ay bekledim. Embriyolar 5.gün idi. Tabi soracaksın. Gerçekten zorlu bir süreç. . Ayrıca yaşım 38 canım.Merhaba angel aramıza hoş geldin kaç yaşındasın bu 3.denemen galiba inşallah son olur mutlu haberi alısın.canım hit senin tedavini diğer denemelerinden farklı yaptı mı mesela iğnelerini değiştirdi mi?canım peki rahmin kaçtı ki transferi erteledi,embriyoların kaçıncı gün idi.kusura bakma canım çok soru sormuş olabilirim.
Canim embriyolar 1.kaliteydi ama onunda sınıfları var biliyorsun. Benim yüklemenin biri 4aa biri 4ab idi. İğneler ve dozları Kan tahlili göre belirleniyor.Canım ben de tekrar başlıycam hangi iğne kaç doz kullandın embriyolar a kalitemiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?