Ben gittim kibrista kaldım canım yumurtalar alininca dondum orda yapıldı tüm tedavim . Sonra yine gittim yuklemeden 5 gun once rahim fizyoterapi yapildi. 3 defa . yuklemeden sonra dondumEve gidince yarın isimlerini yazayım sana canım. Birkaç tane var yumurta geliştirici şimdi de 3 iğne var kullandığım hepsini düzgünce yazayım yanlış olmasin
Bişey değil canım yarın ayrıntılı iğne ve ilaçları yazıcam sana. Görüşürüz.Teşekkür ederim canım cevapların için.
Evet canım daha iyi çıktı memnunum ama birazda şans bakalım sonucum ne olacak.Ben de kararsızım bulunduğum şehirde mi yoksa hittemi tedavimi yaptırmaya. Sen memnun kaldın mı daha önceki denemelerden daha mı iyi mi yumurta çıktı daha iyi mi embriyo oluştu
Aman bu ne guzel bir liste pembis pembis hepimizin kizi olcak galibahayirlisi olsun hepimiz icin hepsinin karsidina hamiş yazilir insallah.benimde bugun ilacim bitti regl olmayi brkliyorum.e2 de iyi cikarda tedaviye baslarim insallah
Merhaba arkadaşlar bende uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. Ancak kayıt olup sizinle birşeyler paylaşma heyecanına nail oldum. Doğuş mağdurlarından biride benim. 2 hayal kırıklığım oldu orada ve sizlerin yazılarını okuyup bir cesaretle HİT de tedaviye başladım. Dondurulan 4 embriyonun 2 tanesi 30mayısta yüklendi. Şimdi merakla sonucu öğreneceğim günü bekliyorum. Hepimiz için dua ediyorum. Ayrıca hiç bir şey ayıp ve günah değil bence.. Hepimizin çocuk sahibi olmak hakkımız Benim için dua edin arkadaşlar çok heyecanlıyım
Hangi tüp bebek merkezi canım orasikıbrıs tüp bebek merkezi ile aramızda 100 metre var sorusu olan banada sorabilir bende kıbrısta yaşıyorum kızlar
Hadi gozun aydin canim.tedavin hayirli olsun tez zamanda bebislerine kavusursun insallahArkadaşlar benim de e2 değerim 5 çıktı. Çok şükür bende ilaçlarima başladım. Hadi bakalım inşallah hepimiz halil ibrahim beyin ellerinde bebislerimize kavusacagiz. Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar.
Tedavın hayırlı olsun arkadasım.gobısın bebıslerler dolsunArkadaşlar benim de e2 değerim 5 çıktı. Çok şükür bende ilaçlarima başladım. Hadi bakalım inşallah hepimiz halil ibrahim beyin ellerinde bebislerimize kavusacagiz. Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar.
Umarım testın güzel çıkar ve bır an önce bebeklerıne kavusursunnKizlar bende az once adet oldum gerci cok az birsey.hafta sonu burda hastaneler kapali e2 testini mecburen pazartesi yaptircam umarim olur.bu tahlili ikinci gun yapmak gerekiyor degilmi.ucuncu ya da dorduncu gun yaptiran varmi
Senınde Aramıza beklıyoruz arkıdıs haydi bakalımUmutcum pek farketmez bence ama doktora sor belki ilaç başlama günü için bir ayarlama yapabilir cnm estrofem için geç kalmabende bugün son dogumkontrol aldım hadi hayırlısıyla arka arkaya gidiyoruz inşallah hepimiz anne oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?