Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Eve gidince yarın isimlerini yazayım sana canım. Birkaç tane var yumurta geliştirici şimdi de 3 iğne var kullandığım hepsini düzgünce yazayım yanlış olmasin

Eve gidince yarın isimlerini yazayım sana canım. Birkaç tane var yumurta geliştirici şimdi de 3 iğne var kullandığım hepsini düzgünce yazayım yanlış olmasin
Ben gittim kibrista kaldım canım yumurtalar alininca dondum orda yapıldı tüm tedavim . Sonra yine gittim yuklemeden 5 gun once rahim fizyoterapi yapildi. 3 defa . yuklemeden sonra dondum

Ben de kararsızım bulunduğum şehirde mi yoksa hittemi tedavimi yaptırmaya. Sen memnun kaldın mı daha önceki denemelerden daha mı iyi mi yumurta çıktı daha iyi mi embriyo oluştu

Ben de kararsızım bulunduğum şehirde mi yoksa hittemi tedavimi yaptırmaya. Sen memnun kaldın mı daha önceki denemelerden daha mı iyi mi yumurta çıktı daha iyi mi embriyo oluştu
Evet canım daha iyi çıktı memnunum ama birazda şans bakalım sonucum ne olacak.

Aman bu ne guzel bir liste pembis pembis hepimizin kizi olcak galiba hayirlisi olsun hepimiz icin hepsinin karsidina hamiş yazilir insallah.benimde bugun ilacim bitti regl olmayi brkliyorum.e2 de iyi cikarda tedaviye baslarim insallah

Canim inşallah hepimiz hamile kalacağız ve yazimizin renginide ona göre yazacağım. İnşallah hepimiz Çifter Çifter hem oglan hem kız aliriz kucaklarimiza..

Hoşgeldin arkadaşım.. Öncelikle transferin hayirli olsun İnşallah sonucunun olumlu olmasını diger arkadaşlarım gibi bende canı gönülden istiyorum. Haydi inşallah listemize ilk seni hamile yazalım.

Bilgilerini vermek istersen listemize eklerim.

Arkadaşlar benim de e2 değerim 5 çıktı. Çok şükür bende ilaçlarima başladım. Hadi bakalım inşallah hepimiz halil ibrahim beyin ellerinde bebislerimize kavusacagiz. Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar.

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek,1 yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

Umut14/40/...../2 olumsuz yum. donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3 olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

aleynaakin/38/sebepsiz infertilite/
olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

nao/36/........../olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........

tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........

efenaz/36.5/......../ilk yum. donasyonu /HİT/Haziran/.........

kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek, 1 sperm donasyonu(kıbrıs)/HİT(görüşme)/.........

Listemize dahil olmak isteyen arkadaşlar bilgilerinizi bekliyorum.

Hadi gozun aydin canim.tedavin hayirli olsun tez zamanda bebislerine kavusursun insallah

Kizlar bende az once adet oldum gerci cok az birsey.hafta sonu burda hastaneler kapali e2 testini mecburen pazartesi yaptircam umarim olur.bu tahlili ikinci gun yapmak gerekiyor degilmi.ucuncu ya da dorduncu gun yaptiran varmi

Umutcum pek farketmez bence ama doktora sor belki ilaç başlama günü için bir ayarlama yapabilir cnm estrofem için geç kalma bende bugün son dogumkontrol aldım hadi hayırlısıyla arka arkaya gidiyoruz inşallah hepimiz anne oluruz

Kizlar bende az once adet oldum gerci cok az birsey.hafta sonu burda hastaneler kapali e2 testini mecburen pazartesi yaptircam umarim olur.bu tahlili ikinci gun yapmak gerekiyor degilmi.ucuncu ya da dorduncu gun yaptiran varmi
Umarım testın güzel çıkar ve bır an önce bebeklerıne kavusursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…