en geç 3. gün yapılması gerekiyor canım, ptesi olur bence.. test yaptırmadan ilaçlara başlamamak lazım. inşallah değerin çok iyi çıkarKizlar bende az once adet oldum gerci cok az birsey.hafta sonu burda hastaneler kapali e2 testini mecburen pazartesi yaptircam umarim olur.bu tahlili ikinci gun yapmak gerekiyor degilmi.ucuncu ya da dorduncu gun yaptiran varmi
canım hayırlı olsun tedavin, bebeklerimize kavuşmamıza az kaldı inşallah..Arkadaşlar benim de e2 değerim 5 çıktı. Çok şükür bende ilaçlarima başladım. Hadi bakalım inşallah hepimiz halil ibrahim beyin ellerinde bebislerimize kavusacagiz. Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar.
Kizlar bende az once adet oldum gerci cok az birsey.hafta sonu burda hastaneler kapali e2 testini mecburen pazartesi yaptircam umarim olur.bu tahlili ikinci gun yapmak gerekiyor degilmi.ucuncu ya da dorduncu gun yaptiran varmi
Umutcum pek farketmez bence ama doktora sor belki ilaç başlama günü için bir ayarlama yapabilir cnm estrofem için geç kalmabende bugün son dogumkontrol aldım hadi hayırlısıyla arka arkaya gidiyoruz inşallah hepimiz anne oluruz
Tedavın hayırlı olsun arkadasım.gobısın bebıslerler dolsun
en geç 3. gün yapılması gerekiyor canım, ptesi olur bence.. test yaptırmadan ilaçlara başlamamak lazım. inşallah değerin çok iyi çıkar
canım hayırlı olsun tedavin, bebeklerimize kavuşmamıza az kaldı inşallah..
isim vermek yasak diye biliyorum ama söylim belkide deilidir; tıp merkezi hastanenin adı...Hangi tüp bebek merkezi canım orasi
gunaydin.. 2 veya 3. gun bakilabiliyor. illa 2 olmasi sart degil arkadasim.Kizlar bende az once adet oldum gerci cok az birsey.hafta sonu burda hastaneler kapali e2 testini mecburen pazartesi yaptircam umarim olur.bu tahlili ikinci gun yapmak gerekiyor degilmi.ucuncu ya da dorduncu gun yaptiran varmi
aysel merhaba... e2 degerinin bu kadar dusuk cikmasi icin ilac kullandin mi ? kullandiysan hangi ilaci vr nasil kullandin soyleyebilirmisinArkadaşlar benim de e2 değerim 5 çıktı. Çok şükür bende ilaçlarima başladım. Hadi bakalım inşallah hepimiz halil ibrahim beyin ellerinde bebislerimize kavusacagiz. Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaşlar.
isim vermek yasak diye biliyorum ama söylim belkide deilidir; tıp merkezi hastanenin adı...
sanirim halil beyin kibris magosada calistigi hastaneyi kast ediyorsun... hastane hakkinda bir kibrisli olarak bilgi verirsen duyumlarini paylasirsan sevinirix elbette..isim vermek yasak diye biliyorum ama söylim belkide deilidir; tıp merkezi hastanenin adı...
canım tıp merkezi magosadaki 2 özel hastaneden biri. Biz hasta olduğumuzda devlete deil özele gidiyoruz genelde yüksek çoğunluk böyle yapıyor. hastane özel olduğu için de ilgili. daha geçen gün yeğnimi kusma ishalden yatırdık 2 gün toparladı çıktı. eleştirebileceğim bir yanı yok gönül rahatlığıyla gelip tedavinizi olabilirsiniz. yalnız dikkat edin otellere falan çok para vermeyin.sanirim halil beyin kibris magosada calistigi hastaneyi kast ediyorsun... hastane hakkinda bir kibrisli olarak bilgi verirsen duyumlarini paylasirsan sevinirix elbette..
Canan hanima sordum tahlil patirdiktan sonra ilaclar ayarlancak dedi.benim ilac bittikten sonra ikinci gun adet oldum seninde iki gun sonra gelir buyuk ihtimalUmutcum pek farketmez bence ama doktora sor belki ilaç başlama günü için bir ayarlama yapabilir cnm estrofem için geç kalmabende bugün son dogumkontrol aldım hadi hayırlısıyla arka arkaya gidiyoruz inşallah hepimiz anne oluruz
Evet canim Canan hanimda ilaclara baslamak dogru olmaz dedi test sonucuna gore ayarlancak.cuma gunu bir damla bir sey geldi cumayi sayarsam pazartesi dorduncu gun oluyor sali gunude ilaca baslarsak gec ilur diye dusunuyorum yaniliyormuyumen geç 3. gün yapılması gerekiyor canım, ptesi olur bence.. test yaptırmadan ilaçlara başlamamak lazım. inşallah değerin çok iyi çıkar
canım hayırlı olsun tedavin, bebeklerimize kavuşmamıza az kaldı inşallah..
Bugun hastaneleri aradik acillerde kan aliniyormus ama hormon tahlili oldugu icin acillerde bu test yapilmiyormus.Almanyda olmanin dezavantasi of yaCanim acilden vermeyi bi dene istersen. Özelde tedavi gördüğünü mutlaka baktirman gerektiğini doktora rica etsen bakabilirler. İnşallah bir bir hepimiz anne olacağız Allah in izniyle...
aysel merhaba... e2 degerinin bu kadar dusuk cikmasi icin ilac kullandin mi ? kullandiysan hangi ilaci vr nasil kullandin soyleyebilirmisin
ptesi test yaptırıp sonucu hemen alırsan aynı gün ilaçlara başlarsın, belki e2 değerin düşük çıkcaktı. sırf bu aksilik yüzünden 1 ay daha beklemezsin inşallah canım.Evet canim Canan hanimda ilaclara baslamak dogru olmaz dedi test sonucuna gore ayarlancak.cuma gunu bir damla bir sey geldi cumayi sayarsam pazartesi dorduncu gun oluyor sali gunude ilaca baslarsak gec ilur diye dusunuyorum yaniliyormuyum
Sorma canim bi rahim filmi cektircem diye cok kosturdum stresten dudagim ucuk olmustu simdide bunun stresi.aslinda Halil bey cyclo-prognova kullandigim icin e2 testine gerek yok demisti bunu canan hanima soylemeyi unuttum yarin bi sorayim basla derse baslarimptesi test yaptırıp sonucu hemen alırsan aynı gün ilaçlara başlarsın, belki e2 değerin düşük çıkcaktı. sırf bu aksilik yüzünden 1 ay daha beklemezsin inşallah canım.
Almanya da hasta olmak gerçekten zormuş, biz burda özel hastanelerde 24 saat istediğimiz testi yaptırabiliyoruz
verdiğiniz tepkiler o kadar şaşırtıcı ki iyi niyetle uyarydı benimkisi...ve bu sayfaya ilk kez girdim..ben kim oluyorum sadece bir kul...size allah yardım etsin , doğru yola ulastrsın rabbim çocuksuz bırakabilir , ama inancsız bırakmasın kimseyi..sadece öneriydi benmkisi.anne olma isteğiniz rabbimin imtihanının önüne geçmesin...ben yaptırın yaptırmayın demedim sadece var olan yanlışa bir öneri de bulundum...tabi ki banane...rabbım hepinizin yardmcsı olsun...Ben bu arkadaslari anlamiyorum hem donasyonu gunah buluyorlar hemde arastirmadan geri kalmiyorlar ne isin var bu sayfada.sen kim oluyonda insanlara nasihat verip gunahi sevabi ogretmeye calisiyon.her kesin gunahi sevabi kendisine.burdaki herkes ne yaptiginin bilincinde
canım kardeşim benim ki uyarydı sadece tabi ki kendi imtihanmla ilgileneceğim..rabbim umarım bu yola basvurmadn verir mucizenizi..allah herkesn yardmcsı olsun, dogru yoldan ayırmasınOzaman sen bizim gibi sınıfta kalma canım benim kendi imtihaninla ilgilen olmazmı?
kardesim ben günahszm meleğim pakım demedim ki neden insanoğlu yanlışı söylenince ters tepki alır ki...kardesim banane tabiki... ilk defa girdim bu sayfaya ve bunun doğrymus gibi yapılmasına sastım sadce...tabi ki beni ilgilendirmez uyrydı sadece rabbim sana da mucizeni bu yola basvurmadan verir inş...yapsanız da tabii ki kendi seçiminiz..tabi ki banane...ben saskınlığmin verdiği ilk tepkyle böyle yazdım ama rabbim size de bana da yardmcı olsun...kendi mucizesyle versin bebeklerimizi..allaha emanet olun...allah yar ve yardmcnz olsunbende anlamıyorum bililyormusun senin gibi tertemiz pür-i pak insanların böyle günah dolu kirli sayfalarda ne işi var...hem günah der,hemde bizden çok dolanırsınız bu sayfalarda...senin ne düşündüğün bizi ilgilendirmediği kadar bizimde ne yaptığımız seni ilgilendirmesin lütfen.o 3 yılın yanına bir sıfır daha eklenip 30 yıl olduğunda yine gel bu sayfaya tamam mı hissettiklerini yazarsın
Sen daha inancın ne olduğunun bile farkında değilsin.. Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin demen gerekirken, Allah bu yola gerek kalmadan versin diyorsun kaderi senmi yazdın? Hangisinin daha hayırlı olduğunu ne biliyorsun?? Yaradan sana söz mü verdi ben en hayırlısını normal yolla veririm diye?? sen daha duanda bile tam teslim değilsin.. Neyse hepimizin inancı var şükürler olsun uzatmayalım daha fazla sende var git yolunacanım kardeşim benim ki uyarydı sadece tabi ki kendi imtihanmla ilgileneceğim..rabbim umarım bu yola basvurmadn verir mucizenizi..allah herkesn yardmcsı olsun, dogru yoldan ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?