Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

B
buarada bu sayfaya ikinci girişin oldu daha fazla oyalanma bence buralarda dikkat et allah muhafaza ayağın kayar mayar doğru yoldan çıkarsın

Yani demem o ki bu işe başka bir allah bakmıyor buda allahin kendi mucizesi cnm ol demeyince yine olmuyor kimine veriyor kimine vermiyor.. Daha senin zamanın var bi 10 sene sonra anlarsın

S
. Sevgili arkadasim senin isin nette dolasip insanlara neyin gunah neyin sevap oldugunumu ogreymek.bizlerin akli yokmu bizler inanci senin gibilerindenmi ogrencez.Bizler zaten onlarca sikintiyla ugrasiyoruz birde sizlerle ugrasmiyalim.Allah bize bir kapiyi kapattiysa bu yolla anne olmamizin kapisini acti.

Siyahbeyaz01 arkadaşım burada bizler bu kararı çok kolay almadık. Bizler de biliyoruz araştırıyoruz. Rabbimize hergün dua ediyoruz. Bizler ona siginiyoruz. Bizleri affetmesi için. Bu şekilde de vermeyen Rabbim yine vermiyor zaten. Bizler için hayırlısı ne ise o olsun. Sana gelince senin içinde hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım. Ama bu tür söylemlerle zor olan kararlarimizda bizleri daha fazla zora sokmayın lütfen. Bizler Rabbimizden gelmiş ve geleceklere zaten boyun egiyoruz. Bundan sonrası için af dilemekten başka çaremiz yok. Ayrica sen yurt dışında yaşıyorsun galiba Türk kültüründen insanlarin dedikodularindan uzak mutlu mesut...

tabi ki deil arkadasım ayrıca sen beni tanımadan inancı senin gibilerden mi ögreneceğiz demen çok basitçe bir cevap.bu konu hakknda din adamalarnı dinleyin o zaman...ben sadece doğru olanı söyledim...seçiminize karıstım mı sakın yapma dedi mi .sadece doğru olanı söyledim ..yoksa banane..Allah yardm etsn size hayırlsını hayırlı olan yolu acsın..siz de yoksa günah olduğunu cok iyi biliosnuz...neyse size laf anlatmaya değil sadece öneride bulundum..siz de tesk ederz arkadasm önerin için deyip bitrebirsnz...tartsmaya gerek yok.allah yardmcnz olsn tekrardan hayırlı yollar acsn

yok arkadasım turkyede adanadaym hatta.hergun bu acım yuzume vuruluyor tokat gibi .ögretmenm okulda cocuk komsularda cocuk evlenip hemen hamile kalanlar...hergun yasıyorm bu zorluğu eminim siz de bıktnz aynı seylerden ve baska carenz kalmadı saygı duyuyorm ama siz de biliosnz çok sukur..sadce uyarmak istedim arkadsım anlaysın ıçin tesk ederim

İşte canm kadin olmanın en büyük zorluğu. Bizim için bunu kabullenmenin ne kadar zor olduğunu sende anlıyorsun. Bu şekilde yazdiginiz zaman bizleri bir kere daha yikiyorsunuz. Arkadaslarimizin tepkisi de aslında tam da bu yüzden. Bak birde ogretmensin. En iyi senin tahmin etmen gerekir. Bende öğretmenim ve emin ol bizler etrafimizda çocuklar la daha çok aci cekiyoruz. Üstüne birde çevre şimdi ne olur bizi gunahimizla ve acimizla yalniz bırakın. ..

evlatsız kalmanın acısı öyle bir şey ki, insan her şeyi deneyebilir yani bekarken hacıya hocaya gitmeyi cahillik olarak görenler hocalara gidip okunmuş su içebilir, ya da asla doktora gitmem diyenler senelerini doktor muayenehanelerinde geçirebilir…
sperm donasyonu da öyle bir şey..bıçak kemiğe dayandığında "acaba bunu denesem mi "diyebilir insan
ama arkadaşım nolur bunu yapma.inan bana ben çok araştırdım bu dinen de ahlaken de sakıncalı bir durum.. ülkemizde de bu yüzden uygulanmıyor.düşünsene bitanem, başkasının spermi ile çocuk sahibi oluyorsun ve o çocuk gerçek babasının kim olduğunu hiçbir zaman bilmeyecek
fakat buna hakkı var..dünya öyle küçük ki hatta teknolojik gelişmelerle daha da küçüldü mesafeler kısaldı vs.. bu çocuk bilmeden gidip o adamın başka bir çocuğu ile evlenirse kardeşi ile evlenmiş olmayacak mı? ve bu evlilikten özürlü bi çocuğu doğarsa sorumluluk kimin olacak?
canım..anne baba olmak şüphesiz çok güzel bir şeydir..fakat biz bu dünyada geçiciyiz.baksana yıllara ne kadar hızla akıp gidiyor.bir bakacağz ölüm anımız gelmiş.hesap günü ne deriz allaha?bunun hesabı nasıl verilir arkadaşım?
bir daha düşün ve eşine sıkıca sarıl.veren allahtır o dilerse hiç spermsiz de verir..hz.meryeme babasız çocuk vermiş be arkadaşım..allahın yanında güç değil ki hiçbir şey..
vermezse de vardır bir hayır ..her şey çocuk değil.üzülüyoruz ağlıyoruz ama şükür sağlıklıyız eşimiz yanımızda..önemli olan sizsiniz gelmeyen çocuk değil.. gelirse ne ala..ama gelmezse yapabilecek bir şey yok
bu bizlerin imtihanı ve bu imtihanı kaybetmeyelim..

Adı. Yaşı. Sorun. Denemeleri. Doktoru. Transfer tarihi. Sonuç.

Ayseldemir/34/erken menapoz/olumsuz 1 tüp bebek,1 yum.donasyon(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

Umut14/40/...../2 olumsuz yum. donasyonu(ispanya)/HİT/......../........

Olckinslh/29/sebepsiz infertilite/3 olumsuz emb. donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

aleynaakin/38/sebepsiz infertilite/olumsuz 6 tüp bebbek 2 yum.donasyonu(kıbrıs)/HİT/Haziran/......

nao/36/........../olumsuz 4 tüp bebek, 1 yum. donasyonu/HİT/Haziran/.........

tomris1/33/sperm sorunu/2 olumsuz sperm donasyonu/HİT/Temmuz/........

efenaz/36.5/......../ilk yum. donasyonu /HİT/Haziran/.........

kiraz34/39/sperm sorunu/olumsuz 2 tüp bebek, 1 spermdonasyonu(kıbrıs)/HİT(görüşme)/........

Siyahbeyaz01 okadar çok yazıyor ki valla bıkmadan usanmadan bitmeyen enerjisine hayranım.. Rumuza gelll siyahbeyaz yapsammmmiii yapmasammiii bide istiyor ki onu ikna edelim o günah desin biz değil diyelim şunlar şunlar var diyelim bak en büyük günah gıybet her dakika ayak üstü günde milyonkez işliyoruz diyelim falan rahatlamak ve yapmak istiyor donasyonda var belki bende yapabilirim deyip kendini çaresiz hissetmek istemiyor.. Bir ihtimal daha var oda şu bu çoktan siyahı seçmiş (kendince siyah) eşini ikna edemiyor bizim eslerimizle sımsıkı sarılıp çıktığımız bu yolu kıskanıyor hiçbirimizin çocuğu olsun istemiyor! Her iki durumdada sevgili siyahbeyaz ugrasamicaz seninle artık seninki uyaridan çıktı tahrike giriyor!! Bi gidermisin hafız artık

Kızlar angel7179 dan haberiniz varmı? Sonuc için daha erken ama merak içindeyim hadi haziranin ilk pozitifi olsun insallah

Kusura bakmayın sizin gibi soyu belli olmayan bebekler dünyaya getirecegme ömür boyu bebek siz kalmaya razıyım.siz gibi inancı eksik insanlarla konuşulmuyor .son kez allah yardım etsn size

Siyahbeyaz01 var listeye ilk sıraya girmek istiyor ama çekiniyor ablası kendine bile itiraf edemiyor onu ekle istersen
Ayrıca siz inancını İMTİHAN ini kaybetmissiniz allahın vermedgne oturup şükür edecegnze hala yaptgnizi savunacak kadar aciz çaresiz insanlarsnz allah ıslah etsin herkesi...

Ve ayrıca sizi kiskandgmi dile getirmismissiniz soyu belli olmayan başkasından anası belli babası belli de il babası belli anası belli olmayan ailelermi kiskanicagim.kendinize gelin kardeşlerim ben gerçekten çok üzüldüm durumumuza ya uyanın uyan kendinizin olmayan çocuklar dogurmayin,,,allah hepinizin yardmcosu olsun ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…