buarada bu sayfaya ikinci girişin oldu daha fazla oyalanma bence buralarda dikkat et allah muhafaza ayağın kayar mayar doğru yoldan çıkarsınSen daha inancın ne olduğunun bile farkında değilsin.. Allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin demen gerekirken, Allah bu yola gerek kalmadan versin diyorsun kaderi senmi yazdın? Hangisinin daha hayırlı olduğunu ne biliyorsun?? Yaradan sana söz mü verdi ben en hayırlısını normal yolla veririm diye?? sen daha duanda bile tam teslim değilsin.. Neyse hepimizin inancı var şükürler olsun uzatmayalım daha fazla sende var git yoluna
Yani demem o ki bu işe başka bir allah bakmıyor buda allahin kendi mucizesi cnm ol demeyince yine olmuyor kimine veriyor kimine vermiyor.. Daha senin zamanın var bi 10 sene sonra anlarsınkardesim ben günahszm meleğim pakım demedim ki neden insanoğlu yanlışı söylenince ters tepki alır ki...kardesim banane tabiki... ilk defa girdim bu sayfaya ve bunun doğrymus gibi yapılmasına sastım sadce...tabi ki beni ilgilendirmez uyrydı sadece rabbim sana da mucizeni bu yola basvurmadan verir inş...yapsanız da tabii ki kendi seçiminiz..tabi ki banane...ben saskınlığmin verdiği ilk tepkyle böyle yazdım ama rabbim size de bana da yardmcı olsun...kendi mucizesyle versin bebeklerimizi..allaha emanet olun...allah yar ve yardmcnz olsun
. Sevgili arkadasim senin isin nette dolasip insanlara neyin gunah neyin sevap oldugunumu ogreymek.bizlerin akli yokmu bizler inanci senin gibilerindenmi ogrencez.Bizler zaten onlarca sikintiyla ugrasiyoruz birde sizlerle ugrasmiyalim.Allah bize bir kapiyi kapattiysa bu yolla anne olmamizin kapisini acti.verdiğiniz tepkiler o kadar şaşırtıcı ki iyi niyetle uyarydı benimkisi...ve bu sayfaya ilk kez girdim..ben kim oluyorum sadece bir kul...size allah yardım etsin , doğru yola ulastrsın rabbim çocuksuz bırakabilir , ama inancsız bırakmasın kimseyi..sadece öneriydi benmkisi.anne olma isteğiniz rabbimin imtihanının önüne geçmesin...ben yaptırın yaptırmayın demedim sadece var olan yanlışa bir öneri de bulundum...tabi ki banane...rabbım hepinizin yardmcsı olsun...
tabi ki deil arkadasım ayrıca sen beni tanımadan inancı senin gibilerden mi ögreneceğiz demen çok basitçe bir cevap.bu konu hakknda din adamalarnı dinleyin o zaman...ben sadece doğru olanı söyledim...seçiminize karıstım mı sakın yapma dedi mi .sadece doğru olanı söyledim ..yoksa banane..Allah yardm etsn size hayırlsını hayırlı olan yolu acsın..siz de yoksa günah olduğunu cok iyi biliosnuz...neyse size laf anlatmaya değil sadece öneride bulundum..siz de tesk ederz arkadasm önerin için deyip bitrebirsnz...tartsmaya gerek yok.allah yardmcnz olsn tekrardan hayırlı yollar acsnS
. Sevgili arkadasim senin isin nette dolasip insanlara neyin gunah neyin sevap oldugunumu ogreymek.bizlerin akli yokmu bizler inanci senin gibilerindenmi ogrencez.Bizler zaten onlarca sikintiyla ugrasiyoruz birde sizlerle ugrasmiyalim.Allah bize bir kapiyi kapattiysa bu yolla anne olmamizin kapisini acti.
yok arkadasım turkyede adanadaym hatta.hergun bu acım yuzume vuruluyor tokat gibi .ögretmenm okulda cocuk komsularda cocuk evlenip hemen hamile kalanlar...hergun yasıyorm bu zorluğu eminim siz de bıktnz aynı seylerden ve baska carenz kalmadı saygı duyuyorm ama siz de biliosnz çok sukur..sadce uyarmak istedim arkadsım anlaysın ıçin tesk ederimSiyahbeyaz01 arkadaşım burada bizler bu kararı çok kolay almadık. Bizler de biliyoruz araştırıyoruz. Rabbimize hergün dua ediyoruz. Bizler ona siginiyoruz. Bizleri affetmesi için. Bu şekilde de vermeyen Rabbim yine vermiyor zaten. Bizler için hayırlısı ne ise o olsun. Sana gelince senin içinde hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım. Ama bu tür söylemlerle zor olan kararlarimizda bizleri daha fazla zora sokmayın lütfen. Bizler Rabbimizden gelmiş ve geleceklere zaten boyun egiyoruz. Bundan sonrası için af dilemekten başka çaremiz yok. Ayrica sen yurt dışında yaşıyorsun galiba Türk kültüründen insanlarin dedikodularindan uzak mutlu mesut...
yok arkadasım turkyede adanadaym hatta.hergun bu acım yuzume vuruluyor tokat gibi .ögretmenm okulda cocuk komsularda cocuk evlenip hemen hamile kalanlar...hergun yasıyorm bu zorluğu eminim siz de bıktnz aynı seylerden ve baska carenz kalmadı saygı duyuyorm ama siz de biliosnz çok sukur..sadce uyarmak istedim arkadsım anlaysın ıçin tesk ederim
İşte canm kadin olmanın en büyük zorluğu. Bizim için bunu kabullenmenin ne kadar zor olduğunu sende anlıyorsun. Bu şekilde yazdiginiz zaman bizleri bir kere daha yikiyorsunuz. Arkadaslarimizin tepkisi de aslında tam da bu yüzden. Bak birde ogretmensin. En iyi senin tahmin etmen gerekir. Bende öğretmenim ve emin ol bizler etrafimizda çocuklar la daha çok aci cekiyoruz. Üstüne birde çevre şimdi ne olur bizi gunahimizla ve acimizla yalniz bırakın. ..
Siyahbeyaz01 var listeye ilk sıraya girmek istiyor ama çekiniyor ablası kendine bile itiraf edemiyor onu ekle istersenEvet arkadaşlar güncel listemiz. Listemize girmek isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz. Ekleyecegim..
Kusura bakmayın sizin gibi soyu belli olmayan bebekler dünyaya getirecegme ömür boyu bebek siz kalmaya razıyım.siz gibi inancı eksik insanlarla konuşulmuyor .son kez allah yardım etsn sizeSiyahbeyaz01 okadar çok yazıyor ki valla bıkmadan usanmadan bitmeyen enerjisine hayranım.. Rumuza gelll siyahbeyaz yapsammmmiii yapmasammiii bide istiyor ki onu ikna edelim o günah desin biz değil diyelim şunlar şunlar var diyelim bak en büyük günah gıybet her dakika ayak üstü günde milyonkez işliyoruz diyelim falan rahatlamak ve yapmak istiyor donasyonda var belki bende yapabilirim deyip kendini çaresiz hissetmek istemiyor.. Bir ihtimal daha var oda şu bu çoktan siyahı seçmiş (kendince siyah) eşini ikna edemiyor bizim eslerimizle sımsıkı sarılıp çıktığımız bu yolu kıskanıyor hiçbirimizin çocuğu olsun istemiyor! Her iki durumdada sevgili siyahbeyaz ugrasamicaz seninle artık seninki uyaridan çıktı tahrike giriyor!! Bi gidermisin hafız artık
Ayrıca siz inancını İMTİHAN ini kaybetmissiniz allahın vermedgne oturup şükür edecegnze hala yaptgnizi savunacak kadar aciz çaresiz insanlarsnz allah ıslah etsin herkesi...Siyahbeyaz01 var listeye ilk sıraya girmek istiyor ama çekiniyor ablası kendine bile itiraf edemiyor onu ekle istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?