- 23 Nisan 2015
- 218
- 181
- 18
- 43
Evet benimde aklimda.insaalh poziyifle donerde bizede moral olur.dualarimiz onunlaKızlar angel7179 dan haberiniz varmı? Sonuc için daha erken ama merak içindeyim hadi haziranin ilk pozitifi olsun insallah
Ben 1 saat içinde almıştım cnm senin niye böyle geç çıkıyorKizlar sabah e2 testini yaptirdim hala sonuc cikmamis beklemedeyim
Ben gittim kibrista kaldım canım yumurtalar alininca dondum orda yapıldı tüm tedavim . Sonra yine gittim yuklemeden 5 gun once rahim fizyoterapi yapildi. 3 defa . yuklemeden sonra dondum
Bilemiyorum buradaki prosudut beni cok sıkıyor.sonuc 12 simdide canan hanima ulasamiyorum umarim gec olmazBen 1 saat içinde almıştım cnm senin niye böyle geç çıkıyor
Sonucun düşük çıkmış sevindim sinem hanımı ara sende istersen numarasını vereyimBilemiyorum buradaki prosudut beni cok sıkıyor.sonuc 12 simdide canan hanima ulasamiyorum umarim gec olmaz
Bilemiyorum buradaki prosudut beni cok sıkıyor.sonuc 12 simdide canan hanima ulasamiyorum umarim gec olmaz
Saol canim canan hanima ulastim.bugun ilaclara basliyabilcegimi soyledi.hayirlisiyla bu kez bebegime kavusurum,kavusuruz insallahSonucun düşük çıkmış sevindim sinem hanımı ara sende istersen numarasını vereyim
umutcum çok sevindim, sende başladın hayırlısıyla.Saol canim canan hanima ulastim.bugun ilaclara basliyabilcegimi soyledi.hayirlisiyla bu kez bebegime kavusurum,kavusuruz insallah
Amin canim,Allah hepimize yardim etsin tez zamanda bebislerimize kavusuruz insallahCanim tedavin hayirli olsun. İnşallah herşey çok güzel olacak! Allah yardimcin olsun.
İnsallah canim bu kez olurda hasretimiz sona erer.geceleri bebek sesleriyle uyanalim uykusuzluktan yakinalimumutcum çok sevindim, sende başladın hayırlısıyla.
inşallah 1er hafta arayla bebeklerimize kavuşacağız hepimiz
Ya arkadasim hadi olaya midahil olmayayim diyorum ama zorla tahrik ediyorsun insani tamam vazifeni uyarini yaptin biz de mesaji aldik herkesin kafasi en az senin kadar calisiyor gunah bizim gunahimiz bizi bagliyor bu ve buna benzer binlerce gunahimiz var zaten ha bir eksik ha bir fazla yapmayipta icimde kalacagima yapipta pisman olmak isterim bu da benim hayat felsefem elhamdulilah muslumanim gunahima da raziyim var mi otesiVe ayrıca sizi kiskandgmi dile getirmismissiniz soyu belli olmayan kasından anası belli babası belli de il babası belli anası belli olmayan ailelermi kiskanicagim.kendinize gelin kardeşlerim ben gerçekten çok üzüldüm durumumuza ya uyanın uyan kendinizin olmayan çocuklar dogurmayin,,,allah hepinizin yardmcosu olsun ,,,
Ya arkadasim hadi olaya midahil olmayayim diyorum ama zorla tahrik ediyorsun insani tamam vazifeni uyarini yaptin biz de mesaji aldik herkesin kafasi en az senin kadar calisiyor gunah bizim gunahimiz bizi bagliyor bu ve buna benzer binlerce gunahimiz var zaten ha bir eksik ha bir fazla yapmayipta icimde kalacagima yapipta pisman olmak isterim bu da benim hayat felsefem elhamdulilah muslumanim gunahima da raziyim var mi otesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?