Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Evet arkadaşlar yok mu başka halil beyde tedavi olan veya olacak. Lütfen sayfamızı sadece okuyup geçmeyin. Bizlere katılın hepinizi bekliyoruz.

Birileri çırpınıyor ama ben çok sinirleniyorum aciz mahluk zavallı beyin düşünce yoksunu lan peygamber bile sadece tebliğ ile mesul tutulmuş sen ne yapışık ne yılışık şeysin yaaa senin rumuzunu değiştirdim madem defolup gitmiyorsun bundan sonra senin adın spider women

Ben gittim kibrista kaldım canım yumurtalar alininca dondum orda yapıldı tüm tedavim . Sonra yine gittim yuklemeden 5 gun once rahim fizyoterapi yapildi. 3 defa . yuklemeden sonra dondum

Canim durumun nedir merak içindeyiz. İnşallah olumlu bir sonuçla bizlere de umut olursun.. sabırsızlıkla bekliyoruz seni.

Ya arkadasim hadi olaya midahil olmayayim diyorum ama zorla tahrik ediyorsun insani tamam vazifeni uyarini yaptin biz de mesaji aldik herkesin kafasi en az senin kadar calisiyor gunah bizim gunahimiz bizi bagliyor bu ve buna benzer binlerce gunahimiz var zaten ha bir eksik ha bir fazla yapmayipta icimde kalacagima yapipta pisman olmak isterim bu da benim hayat felsefem elhamdulilah muslumanim gunahima da raziyim var mi otesi

Olckinslh arj

Arkadaşım sakin ol boşver sen. Bizi anlamayan ya da anlamak istemeyen o kadar çok kişi varki etrafimizda. Biz herşeye rağmen bu yoldayiz ve Allah a siginmaktan başka çaremiz de yok. Sen canını sıkma tedavine odaklanmaya bak. Allah yar ve yardimcimiz olsun. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin ve onları vatana millete hayırlı evlatlar olarak büyütmemizi nasip etsin. Bizleri de affetsin.

Biz bunu da Allah tan istiyoruz diliyoruz. Rabbim vermeyecekse de zaten bu yolla da vermiyor. Başka engeller çıkarıyor. Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin. Zor bir durum yaşamayan hissetmeyen anlayamaz. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Merhaba arkadaslar oncelikle anne olma yolunda emek veren herkesin hayirlisiyla evladina kavusmasini diliyorum.cekirdek nakli konusunda bilgisi olan varmi yada bu yolla bebegine kavusan.bilgi ve deneyimlerinizi paylasirsiniz sevinirim.bu yontemi Hit in arastirdigini okudum acaba pratikte uygulaniyor mu bu yontem.sevgilerimle

arkadaşlar merhaba , HİT in kıbrıstaki tek hemşiresi koordinasyonu yapan kişi Canan Hn . mı ? Ben ne zaman whatsupdan canan hn. a bişey yazsam ya çok geç dönüyor yada bakıp cevap bile vermiyor. koordinasyonu yapan memnun kaldığınız başka hemşiresi varsa adını yazarmısınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…