Ayıptir sorması sen ne kadar ödedin Canim? Benim arastirdiklarim oldukça pahaliydi. Bi de kpss Ye yazıldim. 1 yıl boyunca sıkıca çalışıp kendimi devlete atmaya çalışacağım. Uzmanligimda hemen olsa ne güzel olur. Ekonomiyi ayarlamam lazım işte. Mezun oldum hala babamı sömürüyorum. Artık utanıyorum.
Kıbrıs yolu gözleyenler nasılsınız bakalımm
Ah canım ah.. Kıbrıs'ta sevdiği olan nasıl olur. Elimiz hep yüreklerimizde. iletişim çok kısıtlı. bir gün arasa diğer gün arayamıyor. bazen 2 gün arayamıyor. Zaten benimki güzelurtta. Rumlarla aralarında sınır filan yokmuş. onların sayısı 1800 küsür bizim tirklerin sayısı 3000 olduğu için cesaret edemiyorlarmış. Kıbrısta imkanlar hep kısıtlı. sabrediyoruz napalım..
benim sevdigim kıbrıs da ama o benden askerden önce ayrıldı ve ben 38 gündür haber alamıyom tam bilmesemde 28.mekanizede diye biliyom..cok özlüyorum onu cok seviyorum ama işte o beni sevmiyor bıraktı gitti ben ise onu bekliyorum merak ediyorum kıbrısadan haber aldıkca ondan almıs gibi hissettim sayenizde..ne sanslısınız arada sırada da olsa sevdiginizden haber alıyorsunuz sesini duyuyorsunuz işte..
Ah canım ah.. Kıbrıs'ta sevdiği olan nasıl olur. Elimiz hep yüreklerimizde. iletişim çok kısıtlı. bir gün arasa diğer gün arayamıyor. bazen 2 gün arayamıyor. Zaten benimki güzelurtta. Rumlarla aralarında sınır filan yokmuş. onların sayısı 1800 küsür bizim tirklerin sayısı 3000 olduğu için cesaret edemiyorlarmış. Kıbrısta imkanlar hep kısıtlı. sabrediyoruz napalım..
Canim anlattıklarına çok üzüldüm. Ama onlar orda o kadar farklı bir psikolojideler ki belki aramama bir çok şeyi degistirebilir. Inşallah ulaşırsınız Canim.benim sevdigim kıbrıs da ama o benden askerden önce ayrıldı ve ben 38 gündür haber alamıyom tam bilmesemde 28.mekanizede diye biliyom..cok özlüyorum onu cok seviyorum ama işte o beni sevmiyor bıraktı gitti ben ise onu bekliyorum merak ediyorum kıbrısadan haber aldıkca ondan almıs gibi hissettim sayenizde..ne sanslısınız arada sırada da olsa sevdiginizden haber alıyorsunuz sesini duyuyorsunuz işte..
Sen arayamıyomusun onu canım. O numarayı denedın mi. Bn aksam 8 gıbı fln arıyorum 3 dkda olsa sesını duyuyorum. Mesgul calıyor bazen ama dusuyo en sonunda :)) arayamadıgı zamanlarda sen ara gun ıcınde arayınca yemekteler egıtımdeler falan dıyolar ama aksam mutlaka ulasıyorum
Coooook sevindimm anlatamam sana hadi gozun aydın canım :)))Existt sen canimsin yaaa.. :)) o verdiğin numarayı aradım ve 39. Mekanize nin numarasını istedim. Verdiler. Ve askerimle konuştum. Çok mutluyum coookkkkk.. :*
akşamdan beri konuşmuyoz valla msjda atmıyom oda atmıyo kızdım ymeklerini benmkide beğenmiyo tatsız tutsuz bişey dio
Çok kilo verecekler yaa.. benimkinin pantolonu olmuyormuş artık düşüyormuş belinden. Dün yemek saati nöbetteymiş. Yemek yiyememiş. Ya nöbetteki askerlerin yemeklerini nasıl düşünmezler??çok sinirlendim ve çok üzüldüm. bu gidişle 55 kiloyla dönerim diyor
arkadaşımın sevgilisi dün terhis oldu Kıbrıstan. :109: Allah bize de en kısa zamanda o günleri nasip etsin. çocuk 13 kilo vermiş. o yapılıymış şimdi fit olmuş. ama benim askerim zaten zayıf yaa.. Allahım saağlıkları bozulmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?