kilemdeyim.. (Ltfen okuyun, fikirlerinize ihtiyacm var)

e_kxuxbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
13
0
86
Zonguldak
mrblar
1,5 aylık bi ilişkim var,bugüne kdr hep kısa süreli ilişkiler oldu hayatımda,hep yanlış kişileri seçtim.21 yaşındayım ve üniversite okuyorum,maymun iştahlı biriyim,şimdiye kdr hep ben birilerinin peşinden koşmuşumdur ama bi çoğunda karşılıksız kaldım,ama bu defa durum tam tersi oldu,benim peşimden koşuluyo hem de delicesine.
erkek arkadaşım beni o kadar çok seviyo ki,eminim buna beni ömrüm boyunca başka hiçkimse onun kadar sevemez,hiç şüphem yok buna,en savunmasız,en ihtiyaç duyduğu zmnda hayatına girdim onun,ve şuan yaşama sevinciyim onun adeta.
fakat ben ona aşık değilim,onu onun beni sevdiği kadar sevdiğimi de zannetmiyorum,tamam elbet seviyorum ama onun kadar tutkulu ve derin duygularla değil.
kendisi ortaokul'dan terk ve çok erken yaşta bi evlilik yaşamış ve bi oğlu var
sizce ne yapmalıyım,ilerde ailemle aram bozulacağından eminim,bi evin bi kızıyım,tek çocuklarıyım ailem'in.
bi ilişkinin düzgün yürümesi için illa sizinde çok sevmeniz gerekli mi, yoksa karşınızdaki adam sizi akıl alamıycak şekilde sevmesi yeterli midir..?
O benimle herşeyin,önümüze çıkacak tüm zorlukların üstesinden gelmeye hazır,belki üniversite okumamış ama hayat okulundan mezun,feleğin çemberinden geçmiş diye tabir edilenlerden..kendi ekmeğini kazanıyo,ayakları yere basıyo,uçuk kaçık havai bi tip de değil,4 yaş büyük benden. bide şöyle bi durum var ben dış görünüşe çok önem veren biriyim,hatta bu tip durumlarda tek dikkat ettiğim kriterdir,benim boyum 1.80 ama o benden nerdeyse bi karış kısa
beni böyle seven birini bırakıp,bedduasını almak çok korkutuyo beni,gerçi o beddua edemez bana öyle bi durumda bile,o kdr çok seviyo,düşünün
sevdiğim başka sevenim başka..Lütfen bana bi akıl verin,çok ihtiyacım var buna

Sadece sevgi ile evlilik yürümez. hatta karşılıklı da olsa. Sevgi 1. şart ama tek şart değil.
mantık da olmazsa olmaz. Bir kere kültür farkı var ne kadar kendini yetiştirse de örneklerini görüyoruz. Erkekler zamanla komplexe kapılabiliyorlar.
Çocuğu varmış sorumluluklarına hazır mısın? Boy farkı da başka bir komplex nedeni.
Zamanla birikim yapabilir bunlar ve başka şekillerde ortaya çıkabilir.

Tek taraflı yürümez be tatlım
İleirde sıkılırsan ne olacak
O zaman daha fazla üzülmezmi
İyice ölçüp tart,ne istediğinden emin ol öyle gir bu yola

daha 21 yaşındasınız ve hala öğrencisiniz...bunları düşünmek için çok erken hele birde evliliği düşünmek...önünde o kadar uzun bi zaman varki...neden acele ediyorsun onu anlamadım....
sadce seni sevdiği içinmi??yoksa onu sevdiğin içinmi???yoksa sadce iyi biri olduğu içinmi?
üstelik evlenip ayrılmış bide çocuğu var başda eminmisin o çocuğu kabulleneceğine...
babasıyla yaşamıyor olabilir..ama o adamın bi evladı var atacak durumu yok...şimdi olmasa bile o çocuk ilerde hiç bi günahı olmadı hald esorun haline gelebilir...hem sen hem ailen tarafından....
kendine güveniyorsan bu sorunlarla mücadele edebilirm diyorsan ortaya çık...yoksa kendinide başkalarını üzersin...

Çocuğu oyalama, gerçi çocugu dediğim adamın çocuğu var, anlattığın hiçbir konuda denk değilsin. Bence yol yakınken ayrılın.

öneceden söyleyeyim de yazımda karşındaki insanı hakir görmek gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın..

sen 21 yaşındasın..
25 yaşında çocuğu olan, eğitimi senden daha alt seviyede, dış görünüşü senin kriterlerie uymayan, sevip sevmediğinden bile emin olmadığın ve ailenin kesinlikle karşı çıkacağını bildiğin bir insan için savaşmalı mıyım diye soruyorsun..

yaşın geçmiş olsa belki savaş derdim, bu yaşta böyle sevilmek zor derdim.
ama genceciksin.
bugün 1 karış dediğin boy yarın öbür gün sana dünyalar kadar gelir; çünkü çok büyük bir sevgi yok ortada.

bu yaşta beni çok seviyor diye sosyal konumu kendinden çok farklı ve senin hayalindeki gbi olmayan biri için n ekadar savaş verilir ve değer mi???

hepinize gerçekten çok ama çok tşk ederim,fikirlerinizi,uyarılarınızı,tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak doğru kararı vericem inşallah
tekrar çok saolun

Sevilmek ilgi görmek,sürekli çok değerli olduğunu hisssetmek insanın başını döndürür evet bu doğru .
Peki günün birinde bu sarhoşluk geçince ne olacak?

hem sevmiyorsun hem evlenmek için erken bir yaştasın hem denk değilsiniz hem mantığın uymuyor
tek olumlu özelliği seni seviyor olması
bence asla yeterli bir kriter değil
hem neden seni başkaları onun kadar sevmesinki çok yanlış düşünüyorsun
hele bir okulu bitir işe başla bekarlığının tadını çıkar ondan sonra kendine denk biriyle evlenmeyi düşün bence

bişey dıkkatımı cektı sızı delıcesıne sedıgıne o kadar emınsınızkı..bence o kadar da emın olmayın ama demıssınız en savunmasız zamanında gırdım hayatına ..en bastan bellı degılmıydı bu sorunlar neden gırdınız adamın hayatına ..valla adamın yerınde olsam canım da yansa beddua ederdım..şimdi sankı hıc sevmedıgınız bırınden bahseder gıbısınız ..yok boyu kısa yok egıtımı soyle..
bunlar en basta bellı olan seylerdı...keske gırmeseydınız adamın hayatına uzuldum sımdı..

canım senin boyunda birini bulman zor öncelikle onu belirteyim:)
yaşın çok küçük daha karşına kimler çıkar
şimdi iyide evlenince
eski karısı çocuğu
eğitimler denk değil daha neler neler

anlattıklarında ne mantık var ne de duygu.bence olmaz o iş..olmamalı..
hem de evlilik..yaşın çok küçük ve okuyosun..hayatın tadını çıkar,boşver.bak bana mezun olalı 3 yıl oldu 4 yıldır tanışığız,hala evlencez güya.ümidüm bile yok da aslında evlencem diye boşa geçen zamanlara yanıyorum..
hem napcaksin..insan mı yok?
hem bence bunu ailene de bir sor bakalım..ne dicekler?

1,5 aylık uzun ! bir ilişkide ne kadar tanyabilirsinki karşndakini...
Amacın sadece zaman geçirmekse ne ala ama uzun vadede ciddi bir şeyler düşünüyorsan bence hata edersin..

<daha çook gençsin karşına seni daha ne deli sevenler çıkacaktır..

Sevgiler..

dayanamadım yazıcam oğlanın çocuğu var senden 1 karış kısa eğitim durumlarınız farklı 1.5 aylık bir ilkşkinin sonuncunda senin içini canını vereceğine kanaat getirmişsin.. maymun iştahlıyım hep ben birilerinin peşinden koştum olmadı şimdi durum tam tersi elimden kaçmasın diye de bize mi soruyosun..delikafaduldeninsanlar neler yaşıyorr...

canım senin boyunda birini bulman zor öncelikle onu belirteyim:)
yaşın çok küçük daha karşına kimler çıkar
şimdi iyide evlenince
eski karısı çocuğu
eğitimler denk değil daha neler neler

nie öle dıosun kuzum :mymeka: benım boyum 182 vee eşcazımda 187 zemuszemus

bu arada okadar çok zıtlıklardan bahsetmıssınkı sankı sende bu evlılıgı istemıyor gibisin nedense bizlerden onay alma ihtiyacı duyuyorsun..
sana hersey sevgı değil demek desek bile sen onu sevmıyorsun bile...

daha bizim ne soylememızı beklıyorsun ?? sen butun olumsuzlukları yazmıssın konunda zaten..
aklıma takıldı sevgılın ne işle mesgul? senın ihtiyaclarını karsılayabılecekmı ? diyorsun bi ailenın bir kızımıssın .. sımdıye kadar her ihtiyacın yapılmıstır hemde fazlasıyla.. pekı yaa evlendıkten sonra dusundun mu hiç durumu.. manevi acıdan demıyorum hiç (çunku sen sevmıyorsun onu ) maddi acıdan.. ?? sevgılının annesinden babasından kalan tarla-tokat buyuk mıras filan mı varda senı gecındırecek.. dahası sen azla yetınmeyı bilecekmısın??

bence siz bu ılıskıyı daha fazla uzatmayın .. ikinizede zaman kaybı baska bısey değil..
en azından sevgılınızın duygularıyla oynamayın derim , kendinize saygınız varsa..

o kırmızı ile berlittiğin yerler bile bu işin sonunu belirliyo

var git yolunaÇok üzgünüm çoook

sevgi falan yok. sadece adamın dar zamanında sıgınacak dalı olmuşsunuz hepsi budelikafadulden

1 çocugu ola biriyle nasıl başlamışsınız bu yaşta bu durum da ayrı bi saçmasırnaşık şey

hem adamı rahat bırakın hem de siz biraz büyüyünyasakkelime

ne okuyorsun merak ettim doğrusu

Siz zaten şu an çocuğu olan bir adamı kaldırabilecek olgunlukta değilsiniz, şu an farkında olmasanız da size bu çok ağır gelebilir ilerisi için. Daha çok gençsiniz, üstelik sevmiyorsunuz, eğitim alıyorsunuz, daha bitecek bir okul ardından iş yaşamına geçiş gibi süreçler var önünüzde bence böyle bir zamanda öncelikli olması gereken, çok çok erken evlilik v.s düşünmek için..

Şimdi dediğiniz gibi ben şahsen tasvip etmesem de ilişkiler konusunda lay lay lom bir dönemdesiniz. Daha karşınıza siz de tam olarak içdünyanızda, düşüncelerinizde dogruları oturttugunuzda en dogru adam çıkacaktır..

.Bahsettiğiniz ilgili adam da aslında sizi sevmiyor olabilir, çok zor dönemlerimizde bizimle ilgilenen şahıslar bizlere cazip gelir, ilgiden memnun oluruz, o an için sevdiğimizi sanabiliriz, o da zor zamanında size sıgınmış belli ki, ayrıca sevgi oluşması için 1 aydan çok daha uzun süreler gereklidir diye düşünüyorum.

Bahsettiğiniz eğitim, kültür, maddiyat, yaşam standartları, geçmiş ilişkiler ve hatta bir çocuk hatta belki dış görünümünüz gibi farklılıklar ancak gerçek, oturmuş bir sevgiden bahsedildiğinde tolere edilebilir farklılıklardır bence. Ama siz bunlardan altını çizerek bahsettiğinize göre oldukça sorun olabilecek önemli konular bunlar ki gördüğüm kadarıyla sevgi de oluşmamış.

Bence de sağlıksız bir ilişki gibi duruyor, tahminimce uzun süreli de olmayacaktır, bahsettiğiniz adamın da daha çok hakkına girmemek adına sonlandırmanız en dogrusu gibi görünüyor, nacizane fikrim bu yöndedir.. Mutluluklar dilerim..

senin üniversite okuman,ama onun ortaokul mezunu olması ve çocuklu bir dul olmasını engel teşkil edicek nitelikte görmüyorum.önemli olan sana bakabilicek maddiyata sahip olması ve karakteridir bence..nice işsiz yada evinin geçimini sağlayaman üniversite mezunu erkekler biliyorum:1closedeyes:
ama engel ne biliyomusun?senin boyun dermişim:smiley-cool:şaka bi yana senin ona olan sevgin!:a015:çünkü tutkulu ve derin duygularla bağlı değilsin..bu yüzden kesinlikle olmaz.
sırf onun kadar seven bulamam die böle bi delilik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…