kilemdeyim.. (Ltfen okuyun, fikirlerinize ihtiyacm var)

ilşkinizi pek parlak görmedim şahsen
hakkında hayırlısı canım
başka bişey söyleyemiyorum

sizin denk hiç bişiyiniz yok ki nasıl yürür evlenirseniz yol yakın bence bi yıl bile olmamış daha:umursamaz:

vee ayrılıkk
bugün net bi dille ayrılmak istediğimi söyledim,ve beni deli gibi seviyo diye bahsettiğim adam
"-kararına saygı duyuyorum,her zmn dediğim gibi kib" dedi ve çekildi,
bencillik işte insan böyle bi durumda bile itiraz etmesini,peşinden koşmasını beklemiyo diil
ve yalnızım,böylesi daha iyi oldu
fikir ve tazvsiyeleriniz için tşkler hepinize...

Arkadaşım gerçekten zor ama çok fazla eksileri var hani boy pos fln neysede evlilik cocuk herşeyden önemlisi sevgi tek taraflı oldumu olmaz ki bence onudna seni anlayacağını düşünüyorum yaşında cok genc eminim cvbı kendınde bılıyorsun sakın vicdan yapma sen beddua alacak bişey yapmamıssınkı hayırlısı ne ıse o olsun

Aşk hiçbirşeye engel değildir aslında öyle derler yanii ama sen gerçekten sevmediğin için benim için en küçük sorunlardan biri olan dış görünüş olan boy konusuna bile fazla takılmışsın bende üniversite okuyorum canım..

Öncelikle benimde erkek arkadaşım var o kuyor gerçi ama bugün evet desem yarın nikah için gün alır o dereceyiz yani..

Ama herşeyin bir sırası var senin okulunu bitirmen lazım eline mesleğini alıp çalışman lazım anladığım kadarıyla sen bu insanı sevmiyorsun seviyorsun ama bir kadının bir erkeği sevdiği şekilde değil duyguların belkide ona üzülüyorsun,belkide bu yaşadığın alışkanlıktı..

Ayrılmışsın bence de senin için en iyisini yapmışsınvereliniortak

insanlar severek evlendiği bireylerle bile zor mutlu oluyor ve bazen ayrılmanın eşiğine geliyor.ki siz sevmediginiz birinden bahsediyorsunuz bence boşver.ya ilerde karşına sevebilecegin biri çıkarsa o adama yazık olmazmı birlikte olduguna da.yazdıkların çok dikkatimi çekti ayrıca hiç bir erkeğe o kadar güvenme hayatının zor anında hayatına girdim demişsinn belki de ondandır sana olan bu bağlılığı sevgi değildir

bence,adam senin peşinden koştuğu için senin kafan karışık..peşinden koşmasa idi acaba ona döner bakarmıydın

ben korkarım öyle tutkuyla sevenden..aşırı sevgide zarar hele tutku işin içine girdiyse..
sen terketmeye kalksan kimbilir neler yapar..ve evlenmiş bir oglu var..
bence iyi düşün derim..evlilik cocuk oyuncagı degil..
ailenin rızasını alıp öyle biriyle evlenmelisin..yol yakınken iyi düşün derim

canım benim annem bana hep sevmek kolaydır sevilmek zordur kızım sevenin kıymetini bil derdi ama bence seni sevebilcek çok başka insanlar çıkıcaktır karşına

tek taraflı sevgilerin yürüyebilecegine ben pek inanmıyorum cunku su anda sevsende az cok bir zaman sonra yapıca dogru yada yanlıs seyler cok fazla sevmedigin için gözüne batıcak ve sorun olucak mutlu olamıaksın cunku ask yok cocugu var bu büyük sorumluluk ama sorumluluk alabilecek biriysen o sorun deil senin vericen karar boy konusndada ona girmiyorum bile ben erkegin bayandan daha uzun olması taraftarıyım yanımda erkek olsn hissine uyanmalıyım cunku ama karar senin sonucta umarım hersey cok güsel olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…