Kıllı kız bebek :)

dittos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
2
0
36
Ankara
Herkese merhaba,

İkinci aşılamama başlamadan önce geçen aydan kalan folikülün temizlenmesi için doktorum bu ay Cyclo-Progynova kullanmamı istedi ve bu ilacı kullanırken hamile kalabileceğimi söyledi. Ancak, kendisi hiç karşılaşmamış olsa da, literatüre göre bu ilacı kullanırken hamile kalmanın ufak bir riski varmış:
Eğer bebek kız olursa normale göre kıllı veya klitorisi büyük olabilirmiş.
Aranızda bu konuda bilgi/tecrübe sahibi olanınız varsa ve bunu paylaşırsa çok memnun olurum.
Halihazırda hamile olanları tebrik ediyorum, bu yolda ilerleyenlere de bol şans diliyorum.

ben bu ilacı kullandığım ay hamile kaldım 10 haftalık hamileyim.doktorum böyle bir riskten bahsetmedi ama bilemiyorum.ben 1 ay daha kullanmasaydım diyorum bazen.çünkü başladığım ay hamile kaldım.hayırlısı Allahtan.inşallah bi sorun çıkmaz.

aa çok etkili bir ilaç galiba bu
kıllı bebek olayını ilk defa duyuyrum

Tekrar merhaba,

Konuya pek ilgi olmadı. Bu ilacı kullanırken hamile kalıp doğum yapan arkadaşların bu ilaçla ilgili tereddütlerimi doğrulayacak/ortadan kaldıracak tecrübelerine gerçekten çok ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…