16 yaşımdayım boyun 1.67 kilom 43 gerçekten çok zayıfım ama ha diyincede birden kilo almaya çalışmam çok zararlı bu yüzden dikkat ederek kilo almaya çalışıcam ( ben bir sağlık meslek lisesi öğrencisiyim ve bunlarla ilgili bilgide alıyorum )
anladım cnm bende sağlık meslek mezunuyum şu anda lisansını okuyorum .. birden kilo almama konusunda haklısın sağlıklı şeklde alman lazım ayrıca abur cubur la alınan kilo iyi değil ilerde selülitle falan uğraşma bide
bana kalırsa zaten yaşın gereğide kilon çokta az değil bi kaç seneye 50 olursun zaten diye düşünüyorum.. ama yinede sen dengeli şeklde ama porsiyonları büyüterek devam et bakalım
Ablacığım öyle diyosunda sen benim halimi bir görsen :/ . Hangi bölümü okuyorsunuz peki ?
cnm tabi görmedim seni oda var.. bu çok rahatsız ediyosa seni bi diyetisyene git belki o daha doğru yardımcı olur sana diyet hazırlar..
hemşirelik cnm ..
ben de 1.70 gibi bi şeyim ve en son 47 kilo çıkmıştıııım, iğrencim kilo almam gerek bi 55 olsam
ben de 1.70 gibi bi şeyim ve en son 47 kilo çıkmıştıııım, iğrencim kilo almam gerek bi 55 olsam
Aynen canım ya böyle kupkuru aynaya bakmak istemiyorum inan yani
16 yaşımdayım boyun 1.67 kilom 43 gerçekten çok zayıfım ama ha diyincede birden kilo almaya çalışmam çok zararlı bu yüzden dikkat ederek kilo almaya çalışıcam ( ben bir sağlık meslek lisesi öğrencisiyim ve bunlarla ilgili bilgide alıyorum )
bende aynı durumdayım 162 boyum var 40 kiloyumm çokk zayıfım ayrıca 19 yaşındayım bu yıl 20 te giricem hala alamadım üstelik stres yüzünden 5 6 kilo verdim. en az 8-10 kilo almak istiyorum ama nasıl olcak hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?