Kilo alma maratonu :)

Deeriin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
194
2
26
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben derin , aranıza yeni katıldım ve benim kilo almam gerekiyo çok zayıfım, zayıflığın ötürü kendini beğenmeyen hatta üzülen tek insan ben değilim bu yüzden hep beraber kilo alam maratonu yapalım dedim. Benim boyum 1.67 kilom ise 43 boyuma göre çok zayıfım (göğüslerimde zayıflığımdan dolayı küçük zaten )
Bu günden itibaren tıka basa yiyelim ve artık yüzümüze bir kan gelsin güzelleşelim yani arkadaşlar sabırlı olursak yapamayacağımız hiç birşey yok bence. Herkes istediği, alamak istediği kiloyu yazsın ve başlayalım artık biz başarırsak diğer başarmak isteyen arkdaşalarda başarımızdan dolayı eminimki onlarda başarır. Tabii aramızda birde sabırsız bir kaç arkdaşımızda var (örn: ben ) hemencicik kilo almak istiyoruz ama hemende alırsak çok sağlıksız olur bunu gayet iyi biliyoruz ... ayda en az 3 kilo alsak 3 ayda en az 9 kilo eder buda bizim haftada en fazla 1 kilo almamıza eşittir yani zor değil yapabiliriz , ben yapabileceğime ve yapabileceğimize inanıyorum :)

Benim almak istediğim kilo : 7-10kg civarı

canım kaç yaşındasın peki ? oda önemli bi ayrıntı..

benm yaşım 20 boyum 1.73 kilom 51.. ama zayıf olduğumu düşünmüyorum(etrafımdakilerde öyle söylüyor) yani vücut ve kemik yapısıylada ilgili sanırım.. benm normal duruyor.

16 yaşımdayım boyun 1.67 kilom 43 gerçekten çok zayıfım ama ha diyincede birden kilo almaya çalışmam çok zararlı bu yüzden dikkat ederek kilo almaya çalışıcam ( ben bir sağlık meslek lisesi öğrencisiyim ve bunlarla ilgili bilgide alıyorum )

boy 163 şuan 52 yim 53 olup bırakıcam artık yada 54 de feln bırakırım:) valla uğraştım azmettim oldu eylül de 40 kiloydum şimdi 12 fark rttim:)başlayınca 2 3 ayda bırakmayın azmedin devam edin:)

anladım cnm bende sağlık meslek mezunuyum şu anda lisansını okuyorum .. birden kilo almama konusunda haklısın sağlıklı şeklde alman lazım ayrıca abur cubur la alınan kilo iyi değil ilerde selülitle falan uğraşma bide

bana kalırsa zaten yaşın gereğide kilon çokta az değil bi kaç seneye 50 olursun zaten diye düşünüyorum.. ama yinede sen dengeli şeklde ama porsiyonları büyüterek devam et bakalım

Ablacığım öyle diyosunda sen benim halimi bir görsen :/ . Hangi bölümü okuyorsunuz peki ?

Ablacığım öyle diyosunda sen benim halimi bir görsen :/ . Hangi bölümü okuyorsunuz peki ?

cnm tabi görmedim seni oda var.. bu çok rahatsız ediyosa seni bi diyetisyene git belki o daha doğru yardımcı olur sana diyet hazırlar..

hemşirelik cnm ..

cnm tabi görmedim seni oda var.. bu çok rahatsız ediyosa seni bi diyetisyene git belki o daha doğru yardımcı olur sana diyet hazırlar..

hemşirelik cnm ..

Gitmeyi düşünüyordum zaten ama sizinde demenizle gitmeye karar verdim . bende hemşirelik bölümündeyim :)

Bende 24 oldum Ocak itibariyle boyum 1.63 kilom 46 47 çok zayıf durmuyorum ama hayatımda hiç 50 kilo olmadığım için merak ediyorum nasıl bi fark olur arada. Su an 34 bedenim 36 olsam yeter bana onu geçmeyi hiç istemiyorum çünkü kiloyu seven biri değilim. Ama sorun su ki kızlar ben yemek yiyemiyorum mecburiyetten sırf hayatta kalmak için zorla yiyorum kendimi sıka sıka yemek yemek benim için işkence gibi bişey nasıl asarım bu problemi bilmiyorumtek istegim 50 kilo olmak

ben de 1.70 gibi bi şeyim ve en son 47 kilo çıkmıştıııım, iğrencim kilo almam gerek bi 55 olsam

aynıyızz seninle canım bn de 55 olmak istiyorum hadi bgnden itibaren başlayalım bn günde bi çay bardağı pekmeze başladım canım sabah ve akşam yemeklerinden sonra, dün sabah başladım etkisni görür gibiyim iştahım açılır gibi..

bu saatte kahve ile birlikte irmik helvası yiyerek adımlarımı yavaş yavaş atıyorum kilo alma maratonunda yaza güzel gireliiiiiiiim

bende aynı durumdayım 162 boyum var 40 kiloyumm çokk zayıfım ayrıca 19 yaşındayım bu yıl 20 te giricem hala alamadım üstelik stres yüzünden 5 6 kilo verdim. en az 8-10 kilo almak istiyorum ama nasıl olcak hiç bilmiyorum..

canıım sen yine iyisin bende 16 yaşındayım boyum 1.57 40 kiloyum almam lazııım 7-7 kilo

diyetisyene gittin mi canım? bende 16 yaşındayım ve 40 kiloyum diyetisyene gitmek istiyorum bi arkadaşım diyetisyen sayesinde 4-5 kilo almışş

Canlarım benim ben bayadır bir yemek yiyorum gün geçtikçe öğünlerimi çok azda olsa arttırdım ve bu yazıyı yazalı 2 kilo aldım ciddi ciddi şuan 46 kiloyum ve arkadaşlarım 15 tatilde beni göremediler bugün bir gördüler merve sen kilomu aldın dediler yani 2 kilonun bile farkı oluyomuş onu öğrendim :) şöyle bir 54-55 kilo olsam ne güzel olurdu :) ben öğünlerimi arttırarak başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…