Kilo alma programi ile yarisma

selamlar ben geldim :3:

bayramdaa kavurmaları tatlıları şekerleri götürdüm inş kilo almışımdır bu arada geçmiş bayramınızı kutlarım :9:
haa peliiin geçmiş dğum günün kutlu olsun nice yıllaraaaEki Görüntüle 833673
benim mayısa kadar 3 kilo kesinkes almam lazım dayımın düğünü var :52:

merhabalar bayram seyran derken uzunca bir süre giremedim nete
bu aralar iştahım pek yok
daha bir düzen oturtamadım ama biraz evvel koca bir tabak bol yoğurtlu makarna yedim daha önce denemiştim çok işe yarıyor yoğurtlu makarna

aynen canımm :) uyanmak için kahve şarttı :27:
çıkmadan coco pops yicektim ama dün akşam kuzenimin düğünü vardı amcamlar bizde yatılı kaldı. sabahın 7sinde kimseyi uyandırmamak için sessizce çıktım :31:
zahter bana çok sert geliyor ya acı ağır gibi :26: olsa yerim orası ayrı has zeytin yağına ban misss:52:

canım elmayı dene sabahları bak cidden hem daha sağlıklı ;)
sabah götürdüm bir ton zaten, demin de yuvalama sarımsaklı yogurtla o köfteleri götürdüm, üstüne kavu n, şimdi mısır patlatıcam :17:

selamlar ben geldim :3:

bayramdaa kavurmaları tatlıları şekerleri götürdüm inş kilo almışımdır bu arada geçmiş bayramınızı kutlarım :9:
haa peliiin geçmiş dğum günün kutlu olsun nice yıllaraaaEki Görüntüle 833673
benim mayısa kadar 3 kilo kesinkes almam lazım dayımın düğünü var :52:

teşekkür ederim nute cum :) :16: hep birlikte :)
iben de götürdüm kavurma tatlı ama sanki hiç fark yok gibi bakalım salı günü görücez anyayı konyayı:10:

Kızlar meraba hpinizin geçmiş bayramını kutluyorum..

Listedekiler arasında var mı kilo alan..;)))

Kızlar meraba hpinizin geçmiş bayramını kutluyorum..

Listedekiler arasında var mı kilo alan..;)))

Senin de canim ;)

Bayram dolayisiyla gecen sali tartilmadik..

Yarin buyuk gun :34:

Ben bu liste icin baya ugrastim insallah arkadaslar da duzenli bildirimlerini yaparlar bakalim gorucez yarin kilocuklari :12: :12:

Pelincim ben de bi hayli uğraştım....

Bakalım artık aldım mı alamadım mı bilmiyorum , yarın sabah aç karnına tartılıcam..Yazarım sana..;))

Pelincim ben de bi hayli uğraştım....

Bakalım artık aldım mı alamadım mı bilmiyorum , yarın sabah aç karnına tartılıcam..Yazarım sana..;))

Ben cok ugrasmadim, kendiliginden geldi bayram tatlilari kavurmalari :17:

Ac tartilma canim, yarin aksam tartil yaz :) Biz oyle yapiyoruz, tabi her hafta o sekilde tartildigimiz icin sikinti olmuyor :)

Aç tartılmak zayıflamaya çalışanlar için :9:

Cok dogru bir cumle :) :9:

Ben cok ac tartilmak zorunda kaldim bugun, bi topige olculerimi falan yaziyorum, birlikte spor yapiyoruz da orda :17: Hic hosuma gitmedi o yuzden ac karnina :)

Sabah kahvaltimi soyliyim hemen:

Bir acma, suzme beyaz peynir (sutasin cok hosuma gitti deneyin kizlar) ,ceyrek ekmegi de yag ve zahter e bandirip yedim :17:

Cok dogru bir cumle :) :9:

Ben cok ac tartilmak zorunda kaldim bugun, bi topige olculerimi falan yaziyorum, birlikte spor yapiyoruz da orda :17: Hic hosuma gitmedi o yuzden ac karnina :)

Sabah kahvaltimi soyliyim hemen:

Bir acma, suzme beyaz peynir (sutasin cok hosuma gitti deneyin kizlar) ,ceyrek ekmegi de yag ve zahter e bandirip yedim :17:

Ben de bayıldım o peynireee:)
Zahter mi o ne oluyor canım

Ben de bayıldım o peynireee:)
Zahter mi o ne oluyor canım

Damak zevkimiz ayni desene :)

Zahter bizim oralarda yapilir canim (guneydoguda cok olur)

$kilis-zahteri.webp
[h=3]Karışımında Neler Var?[/h]
  • Kavrulmuş Nohut veya Leblebi
  • Kavrulmuş Menengiç (Yabani Antepfıstığı)
  • Kavrulmuş Karpuz Çekirdeği
  • Kavrulmuş Kavun Çekirdegi
  • Haşlanmış Kavrulmuş Buğday
  • Kekik
  • Mayana (Rezene)
  • Küzbara (Kişniş)
  • Kimyon
  • Sumak
  • Susam
  • Biber
  • Tuz
Esası bu olan karışıma kullanırken özel olarak Antep Fıstığı içi, Ceviz içi, Fındık içi, Hindistan cevizi rendesi de ekleyebilirsiniz. (alinti: kilis vakfi)

(babam kilisli annem hatay li da :17:)

[h=3]Kahvaltılık Zahteri Yeme Şekli[/h]Bir kaseye Kahvaltılık Zahter bir başka kaseye de zeytinyağı konur. Ekmek lokması önce zeytinyağına bandırılır daha sonra zahtere bastırılarak yenir.

yedikce yiyesin geliyor canim :)

Ben once acmami bitirdim peynirle, sonra doyma hissi gelmesine ragmen ceyrek ekmegi goturdum bununla :)

Eki Görüntüle 834372
  • Kekik
  • Mayana (Rezene)
  • Küzbara (Kişniş)
  • Kimyon
  • Sumak
  • Susam
  • Biber
  • Tuz
Esası bu olan karışıma kullanırken özel olarak Antep Fıstığı içi, Ceviz içi, Fındık içi, Hindistan cevizi rendesi de ekleyebilirsiniz. (alinti: kilis vakfi)

[h=3]Kahvaltılık Zahteri Yeme Şekli[/h]Bir kaseye Kahvaltılık Zahter bir başka kaseye de zeytinyağı konur. Ekmek lokması önce zeytinyağına bandırılır daha sonra zahtere bastırılarak yenir.

Ben once acmami bitirdim peynirle, sonra doyma hissi gelmesine ragmen ceyrek ekmegi goturdum bununla :)
Çok iyi görünüyooorr
benim adamın orda da buna benzer derman diye bir karışım var 40 çeşit şifamı ot varmış
Tereyağına of çok güzel oluyor canım çektiiiiii:56:

Eki Görüntüle 834372
  • Kekik
  • Mayana (Rezene)
  • Küzbara (Kişniş)
  • Kimyon
  • Sumak
  • Susam
  • Biber
  • Tuz

aaaa pelincim sen de hataylısın o zaman ben de 5 sene hatayda kalmıştım ama orda bile kilo alamadım ya bilirsin oranın tüm yemekleri bol zeytin yağıyla yapılıyor bol kalorili doğal olarak ama bana işlemedi çünkü çok yağlı yiyemiyorum gastritim var dokunuyor midem bulanıyor:43: mezelerine bayılıyorum hatayın ama :) cevizli biber özellikle en sevdiğim :) o da bol kalorili bence :) tadı da süper :56:

aaaa pelincim sen de hataylısın o zaman ben de 5 sene hatayda kalmıştım ama orda bile kilo alamadım ya bilirsin oranın tüm yemekleri bol zeytin yağıyla yapılıyor bol kalorili doğal olarak ama bana işlemedi çünkü çok yağlı yiyemiyorum gastritim var dokunuyor midem bulanıyor:43: mezelerine bayılıyorum hatayın ama :) cevizli biber özellikle en sevdiğim :) o da bol kalorili bence :) tadı da süper :56:

:) kiz sen nasil alamadin orada kilo? ben oraya lisede 33 kilo gittim 3 ayda 43 kilo geri dondum :17:
bundan 2 sene once 3 gunlugune gittigimde de mide spazmi gecirdim cok yemekten hastanelik oldum :)

oranin herseyi ayri bir guzel bu bayram gidemedim ama ise bi gireyim ilk tatilimde oraya gidicem :)

:) kiz sen nasil alamadin orada kilo? ben oraya lisede 33 kilo gittim 3 ayda 43 kilo geri dondum :17:
bundan 2 sene once 3 gunlugune gittigimde de mide spazmi gecirdim cok yemekten hastanelik oldum :)

oranin herseyi ayri bir guzel bu bayram gidemedim ama ise bi gireyim ilk tatilimde oraya gidicem :)

zaten herkes orda öyle diyordu sen burda bile kilo alamadıysan hiçbi zaman alamazsın diye :43: offffffffffffffff :43::43::43:

zaten herkes orda öyle diyordu sen burda bile kilo alamadıysan hiçbi zaman alamazsın diye :43: offffffffffffffff :43::43::43:

ben 3 ogun sadece et yiyiyordum, 1 ogun kahvalti, 1 ogun de ya baklava dondurma ya da kunefe dondurma yiyip yatiyordum:17:

alirsin alirsin merak etme ne yedin bakayim bugun?

bak ben ogle yemegimi yedim yarim ekmekle simdi ne yesem diye dolaniyorum:27:

ben 3 ogun sadece et yiyiyordum, 1 ogun kahvalti, 1 ogun de ya baklava dondurma ya da kunefe dondurma yiyip yatiyordum:17:

alirsin alirsin merak etme ne yedin bakayim bugun?

bak ben ogle yemegimi yedim yarim ekmekle simdi ne yesem diye dolaniyorum:27:

ben bugün kahvaltıda tavuk suyuna çorbanın yanında çeyrek ekmek yedim üstüne poaça yedim. nasıl bir kahvaltı bu diyeceksin ama napim kahvaltılık yemeyi sevmiyorum. öğle yemeği de birazdan yiycem geç kaldım bugün midem pek iyi değil bugünlerde gastritim azıttı yine :43:

ben bugün kahvaltıda tavuk suyuna çorbanın yanında çeyrek ekmek yedim üstüne poaça yedim. nasıl bir kahvaltı bu diyeceksin ama napim kahvaltılık yemeyi sevmiyorum. öğle yemeği de birazdan yiycem geç kaldım bugün midem pek iyi değil bugünlerde gastritim azıttı yine :43:

yooo demem ben de arada canim kahvaltilik cekmedigi zaman corba icerim cok da guzel olur :)

sabahlari ac karnina icmeniz gereken bir ilac oluyor onu duzenli icmiyor musun sen?

Kahvaltı en önemli öğün ama canım şöyle bol bol peynir zeytin domates salatalık ye meyve suyu iç, yumurta mesela ohhh:)

Ben kahvaltıda 2 yumurta yedim bir domates 2 köy biberi 3 4 kibrit kutusu kadar peynir :9: ada çayı 10 tane yeşil zeytin yarım ekmek

Öğle yemeği kavurma yedim ayran içtim çeyrek ekmekler beraber

Şimdi de canım çok çekti nesquik yiyeceğim Mısır gevreği :56:

Back
X