oo süper canım devam böyle bende kahvaltımı yaptım 3 dilim peynirli pide domates salatalık çayseninkinin de benimkinden farki yokmu canim :)
burger dan bi menu yedim, ara ogunde de 6 chicken fries yedim, 3 kucuk browniyle nescafe ictim
canim sen iyi etmissin kahvaltiyi ben 2 dilim ekmekle, peynir bi tabak patates kizartmasi yedim..oo süper canım devam böyle bende kahvaltımı yaptım 3 dilim peynirli pide domates salatalık çay
27 yaşına geldim kendimi bildim bileli kilo alma derdim var, ne çektim yaa
canim sen iyi etmissin kahvaltiyi ben 2 dilim ekmekle, peynir bi tabak patates kizartmasi yedim..
ustumde bi agirlik var komsu nazar degmis sana dedi bi ton okudu etti, esnemekten o da ben de mahvolduk, ne yapsak ki diyor bu nazar insani catlatir ortadan ikiye bile bolermis
canim tesekkur ederim cokevet canım doğru nazar çok kötü beter bir şey aynende öyle ikiye bile böler insanı bol bol şu duayı oku bir yere yaz canım sende yoksa eğer her gün oku
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
Nazar değen kimse şifa için:
Fatiha Suresi,
Ayetü'l-Kürsî,
Felâk Suresi,
Nâs Suresi, okumalıdır.
canim tesekkur ederim cok
o kadar cok esniyorum ki kac saattir uyucam 10 saat uyudum nerdeyse bi de bugun..
icimde bi sikinti var sanki bisi olucak gibi 1-2 haftadir boyleyim aslinda
canim tez de degil herhale bilmiyorum sikinti nedencanım çok kasma kendini ya hayırlısı her şeyin tezide çok takma kafana duaları oku dağılır gider inşallah banada çok oluyordu geçiyor çok takma kafaya
canim tez de degil herhale bilmiyorum sikinti neden
okuyorum ben surekli ama insallah bi an once gecer ben eskiden boyle degildim ne oldu bilmiyorum
annem de aynisini diyor okul ev baska bisi yaptigin yok beyin tikandi bi yerde diyor bak bugun cumartesi simdi yemegimi yiyeyim okula gidicez annemle bitkilerimin yasami bu aralar benim yasamimdan daha onemli haldeinşallah geçer canım ya :26: anlamadım ki biraz gez dolaş belki gelirsin kendine :26:
annem de aynisini diyor okul ev baska bisi yaptigin yok beyin tikandi bi yerde diyor bak bugun cumartesi simdi yemegimi yiyeyim okula gidicez annemle bitkilerimin yasami bu aralar benim yasamimdan daha onemli halde
canim valla ne yapayim bitkiciklerim olmasa duzgin yetismese tezim bitmez :)ayyy ne güldüm yaokul yok evdeyim bende sıkıntıdan patladım valla canım ya çık gez bitkilerinede enerjini verirsin daha güzel gelişirler
canim valla ne yapayim bitkiciklerim olmasa duzgin yetismese tezim bitmez :)
bitirmek uzereyim yemegimi sonra bitkiciklerime bakma zamani
aferin agziniz bos durmasin kizlar, ben de yarim ekmekle mercimekli bulgur pilavi iki bardak da ayran goturdum bu aradahadi bakalım canım benim bende bir kek kapayım geleyim
kizlaaaaar toplanin bakalim neler yediniz??
neden gozdeciiim kalk hadi mutfagaaaa???yeni uyandım daha bişe yiyemedimmm
abimi bekliyorum bitanem kendisi tosun hala yatıyorneden gozdeciiim kalk hadi mutfagaaaa???
ben yumurta 3 dilim kizarmis ekmek,peynir limonata ile tamamladim kahvaltimi
desene bu hafta da birinciyim diye :)abimi bekliyorum bitanem kendisi tosun hala yatıyor
ohh afiyet olsun yarasın pelinime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?