Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

oo süper canım devam böyle bende kahvaltımı yaptım 3 dilim peynirli pide domates salatalık çay
canim sen iyi etmissin kahvaltiyi ben 2 dilim ekmekle, peynir bi tabak patates kizartmasi yedim..
ustumde bi agirlik var komsu nazar degmis sana dedi bi ton okudu etti, esnemekten o da ben de mahvolduk, ne yapsak ki diyor bu nazar insani catlatir ortadan ikiye bile bolermis

27 yaşına geldim kendimi bildim bileli kilo alma derdim var, ne çektim yaa

evet canım doğru nazar çok kötü beter bir şey aynende öyle ikiye bile böler insanı bol bol şu duayı oku bir yere yaz canım sende yoksa eğer her gün oku

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

Nazar değen kimse şifa için:

Fatiha Suresi,

Ayetü'l-Kürsî,

Felâk Suresi,

Nâs Suresi, okumalıdır.

canim tesekkur ederim cok
o kadar cok esniyorum ki kac saattir uyucam 10 saat uyudum nerdeyse bi de bugun..
icimde bi sikinti var sanki bisi olucak gibi 1-2 haftadir boyleyim aslinda

canim tesekkur ederim cok
o kadar cok esniyorum ki kac saattir uyucam 10 saat uyudum nerdeyse bi de bugun..
icimde bi sikinti var sanki bisi olucak gibi 1-2 haftadir boyleyim aslinda

canım çok kasma kendini ya hayırlısı her şeyin tezide çok takma kafana duaları oku dağılır gider inşallah banada çok oluyordu geçiyor çok takma kafaya

canım çok kasma kendini ya hayırlısı her şeyin tezide çok takma kafana duaları oku dağılır gider inşallah banada çok oluyordu geçiyor çok takma kafaya
canim tez de degil herhale bilmiyorum sikinti neden
okuyorum ben surekli ama insallah bi an once gecer ben eskiden boyle degildim ne oldu bilmiyorum

inşallah geçer canım ya :26: anlamadım ki biraz gez dolaş belki gelirsin kendine :26:
annem de aynisini diyor okul ev baska bisi yaptigin yok beyin tikandi bi yerde diyor bak bugun cumartesi simdi yemegimi yiyeyim okula gidicez annemle bitkilerimin yasami bu aralar benim yasamimdan daha onemli halde

annem de aynisini diyor okul ev baska bisi yaptigin yok beyin tikandi bi yerde diyor bak bugun cumartesi simdi yemegimi yiyeyim okula gidicez annemle bitkilerimin yasami bu aralar benim yasamimdan daha onemli halde

ayyy ne güldüm ya okul yok evdeyim bende sıkıntıdan patladım valla canım ya çık gez bitkilerinede enerjini verirsin daha güzel gelişirler

ayyy ne güldüm ya okul yok evdeyim bende sıkıntıdan patladım valla canım ya çık gez bitkilerinede enerjini verirsin daha güzel gelişirler
canim valla ne yapayim bitkiciklerim olmasa duzgin yetismese tezim bitmez :)
bitirmek uzereyim yemegimi sonra bitkiciklerime bakma zamani

abimi bekliyorum bitanem kendisi tosun hala yatıyor
ohh afiyet olsun yarasın pelinime
desene bu hafta da birinciyim diye :)
abin yaradi sana vallaha beraber yasasaniz seni dusunemiyorum yuvarlana yuvarlana dolasirsin artik :)
canim bu arada saclarimin uclarina ben bugun sac bakim yagi karisimini surucem kozmik bakima gore bu aksam 19 a kadar yapilabiliyormus sen de pazarlari yapiyordun ya soyliyim dedim

bende yeni uyandım sayılır tost ve kahvaltılık bişeylerle bu faslı geçeceğim geç uyanıyorum ben ya offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…