• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kaptanım :KK37:

Afiyet olsun kaptanım

Amman nolucak yaz gitsin hepimiz yazdık sen de yaz bence :KK8:

Çok güzel afiyet olsun

Ay tatlım noldu sana hiç pes etme oluyor arada. Hepimize oluyor hatta. ay dönümleri etkileyebilir yok öyle pes etmek. ne kadar güzel resimli menüler atıyorsun bizlere de motive oluyorsun. Zorlanma akışa bırak eninde sonunda gitmeye başlıyor
ama burda kal her zaman :KK200::KK200::KK200:

Ayyyy benim Mayam :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Tebrikler canım güzel eksilmişsin maşallah. Resim atmayı unutmuşsun sanırım tartının
Yaaaaaa oluyormuu ciddenn bu sıra çekemedimm pazartesiden başlıyorum hafta sonum karışık geçtiği için🙈🙈

Donem dönem benim de oldu tatlım, bazen kaçamakları çoğalttım pişman oldum, direnç kilosuna yakalandim,az yiyom gitmiyor çok yürüyorum gitmiyor , karşılığını alamiyorum derken bi bakmisim eksiliyor , ben çok savaştım kendimle su an menülerimde bir düzen tutturur gibi oldum , ama bak gör iyi olacak gidecek ,çevrende de diyet yapan olursa isin daha da kolaylaşıyor, diyetisyen inşallah iyi gelir sana😊
KAptanlığın çok yakıştı sana ne güzel motive ediyorsunn 🤩🤩 canımm benimm ilkkez başlıcam henüs belli değil bakalım ama kendimle ayarlıyorum

KAptanlığın çok yakıştı sana ne güzel motive ediyorsunn 🤩🤩 canımm benimm ilkkez başlıcam henüs belli değil bakalım ama kendimle ayarlıyorum
Ayyy canm benim çok teşekkür ederim 🥰 sana da çok çok yakışıyor tatlım :KK60: aynı yoldan gidiyoruz aynı cefayı çekiyoruz diyet adına nelerden vazgectigimizi ,neler yapmamız gerektiğini artık bilincindeyiz ,galiba yaşlanıyorum, hadi başla bakım kendinle bizide bilgilendir kendinle🤭felsefik acıdan bakmak istedim😊

Yaaaaaa oluyormuu ciddenn bu sıra çekemedimm pazartesiden başlıyorum hafta sonum karışık geçtiği için🙈🙈
Hafta sonu menünü de yaz ama yazarak en güzel yüzleşme oluyor. Yazacağımızı düşünerek son lokmayı almıyoruz

Ayyyy benim Mayam :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Tebrikler canım güzel eksilmişsin maşallah. Resim atmayı unutmuşsun sanırım tartının
sağol canım. evet unutmuşum fotoyu

20251018_093931.webp

Back
X