Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Aynen canım o yokken onun sıkıntısından yiyemiyorum zaten :) burdayken cok iyi oluyor
okul bitti ya canimcim bana hergun pazar artık Sac kesim tarihinde alacam uçlardan ya yıprandı baya
Butun derslerdende geçtim bu arada tebrik ediyorum kendimi

bende yeni uyandım sayılır tost ve kahvaltılık bişeylerle bu faslı geçeceğim geç uyanıyorum ben ya offfff
ne guzel kizlar okulunuz yok tabi gec uyanin ben sabah korunde gitmek zorunda oldugumdan aliskanlik en gec 8 de uyaniyorum istemsiz

ohh her gun pazarsa sana korkulur senden kim bilir neler goturursun pazar kahvaltilari bi ayridir :)
canim bence yap sen de ben de simdi kalkip yaglicam uclari, belki kesimden azicik yirtarsin en azindan az keserler
ben de coook tebrik ederim canimcim darisi sagopayla nute nin basina guzel haberlerinizi bekliyorum
sonra da darisi benim basima insallah ders calismiyorum halaaa, hoca yarin tatildendonuyor kafama vura vura calistirtacak sanirim

bu aralar masallahim var canım kilo alamasam bile koruyorum 55i görmek istiyorum çünkü artık haftaya olur inşallah
Kendim kesecem zaten canım Kuafor cok kısaltıyor ya :44:
Tesekku ederim canimcim ya rahatladım şükür
Sende toparlan artık bak hocanda geliyomus

aman canim nazar degmesin Allah bozmasin diyeyim o zaman
kilo alma gunleri bugun itibariyle basladi zaten canim
annen kessin bari canim ben anneme kestiriyordum daha once guzel uzuyor :)
canim, benim canim istemedikten sonra kafam almiyor ki

aynyn ya okul bitti çok şükür rahatlık başladı şimdi kiraz yemeyi düşünüyorum

benim ingilizce dc kızlar ya off yıl sonu puanımı düşürdü hep napacağım ben bunu ya nefret edyrm

kız benim 3 dersim dd şükrediyorum valla geçtim diye
1. sınıfta insan takıyoda benim gibi son sınıfa geçince salıyo

canım benim bölüm sosyoloji çok önemli ortalama falan başlarda takmadım ama sonradan dank etti notlarımı yüksek tutmam lazım
olurda formasyon alırım çok önemli o yüzden kursa gidecem mecbur birde kursla uğraş dur iyi mi

Merhaba kızlar :]

Ben sizlerin tersine kilo almaktan muzdaribim

Allah herkesin gönlüne göre versin, ben kilo vermeyi başarırım sizler de sağlıklı bir şekilde almayı inş.

Ben kalori esasına göre besleniyorum o yüzden sorma gereği hissettim.

Mesela kendinizi zorlamadığınızda bir gün içinde neler yiyorsunuz?

Kaloriyi az aldığınız için mi kilo alamıyorsunuz yoksa metabolik bir durum mu?

Son düzenleme:
benim ingilizce dc kızlar ya off yıl sonu puanımı düşürdü hep napacağım ben bunu ya nefret edyrm
canim ne olucak eger kendine guveniyorsan seneye alttan alma sansin yok mu calisir yaparsin?

kız benim 3 dersim dd şükrediyorum valla geçtim diye
1. sınıfta insan takıyoda benim gibi son sınıfa geçince salıyo
:):)

canim ben kendi adima konusayim metabolik durumdan ziyade herseyi sikinti stres yaptigimiz icin yedigimiz yaramiyo bence
tabi bu guzel bi tavsiye degil az az sik sik yemege calis bence, bizim kalorileri duysan aklin hayalin sasar cunkum

Son düzenleme:
canim ben kendi adima konusayim metabolik durumdan ziyade herseyi sikinti stres yaptigimiz icin yedigimiz yaramiyo bence
tabi bu guzel bi tavsiye degil az az sik sik yemege calis bence, bizim kalorileri duysan aklin hayalin sasar cunkum

Cevabın için çok teşekkür ederim

Ben de her şeyi kafaya takan bir tipim ama aynı zamanda boğazına da fazlasıyla düşkün biriyim

Hep kilo vermek zor zannederdim ama kilo almak gerçekten daha zormuş, kendi ailemde ve çevremde de kilo almaya çalışanlar olduğu için bizzat şahit oldum.

Kolay gelsin hepinize

aa doğru senin formasyon işin var seneye alttan alırsın canım yada yaz okulunda al yükseltmek için
merhaba canım herkesin derdi başka işte dediğin gibi allah herkesin gönlüne göre versin :)
bu aralar benim kilo almam hızlandı ama öncesinde ne yediğimi söyleyim :) sabah iki dilim ekmek bir domates akşam yemeğine kadarda bişe yok akşam yemeği normal bi porsiyon :) sanırım en önemlisi boğazdan kesmek zayıflamak için.
tabi bu sağlıksız sabahtan akşama aç durulur mu hiç
bide pelinin dediği gibi sıkıntı streste hayattan koparım ben ne yemek aklıma gelir ne içmek :) regl zamanı ayrı bir durum zaten 3 gün yataktan çıkamıyorum ondada baya kilo kaybediyorum.
ama öyle pelincim 1.sınıfta 3.50 olan ortalamam şuan 1,95
sınıfı geçtik şükür tabikiiii

canim zaten formasyon akademik kariyer gibi seyler dusunmedigin surece seni ise alacak olan sirket okul ya da her neyse kimse sana aaa not ortalaman boyle diyip ise alamam demez, ya aklinda dusundugu bi tanidik vardir ya da ihtiyaci yoktur onumde cok ornek arkadasim oldu :)
en iyisi rahat olmak sinifini gectinse sikinti yok

ühü ühüüü yaa bilmiyorum kızlar iki dönemde dc zaten hocalar çok zorluyor yükseltmem lazımmm
o zaman canim alttan aliyorsun ben bundan iki sene once cok siki ingilizce calistim ne kursa gittim ne bisi kendin azmedince basariyorsun sinavi da basariyla tamamladim hem de cok da iyi bi notla
bence yapabilirsin canim bizim okul da ingilizceyi cok kasiyor ama onemli cok canim madem yukseltirsen isine yaricak guzelce calis alt yapin da olsun gelecek icin

haklısın canım ya çalışayım yaparım inşallah bu yaz evdeyim biraz kasarsam yükseltirim inşallah

canım ben kamuya girmek istiyorum ya o yüzdende pek sallamıyorum dd bana kafi
akademik düşünenler için önemli dediğin gibi

bu arada akşama misafir var annem döktürüyor şuan mutfakta

canım ben kamuya girmek istiyorum ya o yüzdende pek sallamıyorum dd bana kafi
akademik düşünenler için önemli dediğin gibi

bu arada akşama misafir var annem döktürüyor şuan mutfakta
ooo gozdeciiim vallaa iyisin canim :)
abin geldi, annen dokturuyor amaannn of ooof :)
ben de sacimin uclarina yag surdum bi buraya bakiyorum bi de oyun oynuyorum :)
ogle yemegim de bi koca tabak musakka yarim ekmek ayrandi
aslinda ne dicem biz burda kilo almak ve baska seyler konusup duruyoruz yeni birimiz konu acsa 4 umuz oraya mi tasinsak diyorum:26:

evet canım bu görev senin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…