- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
- 643
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
Slm herkese iyi akşamlar...kızlar ben mayıs ayından beri kavonoz kavonoz pekmezler bitirdim.harnup pekmezi hemde.b vitamini içtim.ama faydası olmuşturda istediğim kadar etkili olmadı.kanım normale döndü ama kilom hala anormal..olsun yinede umutluyum alıcam inş..zaten pek fazlasını da sitemiyorum...ama şu kış günlerini iyi değerlendirmek lazım...yazın pek kilo alınmıyo malesef..
şunuda sölemek istiyorum.ben 2008 ocak ayına kadar 39 kiloydum.resmen bitmiştim.ailem bile artık korkuyordu yani o sölzeri vs benim piskolojimi bozuyordu.tabi hemen doktora gittiim..sağlık ocağına.kan testleri yapıldı vs..kanım çok düşükmş ve vitamin depolarım boşalmış.o zmanlar miğde bulantısından yemek yiyemiyordum.ay o günleri hatırladım yine kötü oldum.neyse allah bi daha yaşatmasın inş. o yüzden çok şükrediyorum halime şuan 44 üm sanırım Allaha bin şükür.hedefte 48-50 olmak var inş...
hoşbulduk berfinbilgen...öncelikle bana ezelden beri sağlıklı kilo al dediler bende iksir falan almayı hiç düşünmedim yada protein tozlarından..ama bebek maması işe yarıyormu.. sanırım bi resim gördüm burda hindistan cevizi sütü,değişik bi fıstık ve bebek maması resmiydi..bana yardımcı olun şu şeytanın bacağını kırayım artıkkk
ya arkadaslar pekmez bal b wıtamını ws.ws. bunlar kan yapıcı seyler bı kac arkadas yaradıgını soyluor ama bunları bırakınca kiloda gidiyo.. zaten pekmez reçel bal ws. bunları şu yaşıma kadar agzıma 1 yada 2 kez sürmüşümdür.hayatta hiç canımın cekmeyecegı seyler arasında... bu yontem benım ıcın zor yanı.. bana daha ilaç gibi yontemler lazım. şurup murup iştah açıcı.. balık yagı hapları işe yarıomu mesela?
Ben acayip zayıftım.Hatta "kemik" diye hitap ediolardı bana:)Birgün azim ettim artık kilo almalıyım diye,ailemde tatile çıkmıştı,fırsat bu fırsat..Sabah kahvaltısında kıyma kavuruyodum ve bir but yiyodum ardından tabak tabak reçel,sonra arada mayonezi ekmeğe sürüp aparatifler yapıodum:)Akşam öğlen bu şekilde ne kadar kalorili şeyler varsa onları yedim ve bir hafta içinde tam 20 kilo aldım.Ailem geldiklerinde beni tanıyamadılar yürüyen dev gibiydim ehuhehehe...
Yani eğer sağlık probleminiz yoksa kilo alınabilio,test ettim onayladım:)Ha bu arada normal kilodayım o kilolarımı hemen verdim
hmmmm ozaman ben bi şurup ediniyim sürekli kullanayım hiç bırakmadan:jeyyar: hep içiyim hep yiyimkaydirigubbakcemile2 yatıyım yiyim kalkıyım yiyim:roflol:
hep yiyim inşallah obez oluyummmmsırnaşık şeysırnaşık şey
şaka biyanaşakkıdı şurubu eczaneden temın edebılır mıyız recetesız??
pek sağlıklı bi yöntem değil biliyorum ama dedim ya azim yapmıştım bikere:)Bi hafta içinde 5 kg reçel yedim.inan abartmıyorum aciip kilo aldım.şu anda artık kilom 55kg 10 yıldır sabitlendi boyumda 1.70,kilomdan memnunuma.sşaka mı bu yaaaa:1shok:
ekmege mayonez sürmek:1shok:tabak tabak reçel:1shok:
1 haftada 20 kiloooo:1shok: aman tanrımmmmfisfisfis
20 kilo fazla bir haftada yaw.. kaç tabak reçel yiodun söle 3/1 ini yicem :roflol:
cansucum hiç üzülme..istersen yaptıklarımı uygularız senle beraber..ben yıllardır aynı kıyafetleri giyiyordum..100 gr bile aldığımı hatırlamıyorum..ama inan kasınca oluyor tatlım..öyle üç gün beş gün değil.adam akıllı mücadele ettim ben.çünkü artık çoook bunalmıştım..
yemyeşil merhaba cnm.olurum tabi.ama harfiyen uyum isterim ona göre.şaka bi yana cnm gerçekten birlikte hareket edersek daha çok motive oluruz.ben güzel kilo aldım ama önceden çok zayıf olduğum için hala zayıf sayılırım.yani öyle balık etli durumuna var daha.bende hedefime ulaşmaya çalışıyorum.yazayım öyleyse yaptıklarımı bir bir.hep beraber uygulamaya devam edelim.cnlrm öncelikle bi tartı ediniyoruz.bizde vardı hassas tartı.başladığım günün tarihini attım.o gün sabah kalktığımda aç karnına ve üstümde hiçbir kıyafetim olmaksızın tartıldım.47 kilo geldim.internetten kalori listelerine baktım hepsini yazıp kocaman bir kağıda astım başucuma.programım şöyle: sabah 08.00 gibi kahvaltı yapıyorum işe giderken.üç ana üç ara öğün yemek gerekiyor.ara öğünler bol kalorili atıştırmalık şeyler oluyor.kahvaltıda bir haşlanmış yumurta.hazır tost ekmeklerinden iki tost biri peynirli birini kaşarlı yapıyorum ben bazen.minimum 5 zeytin.ama ilkönce çok yüklenmeyelim derim.kocaman bir bardak sütün içine 4/1 i kadar süt tozu.bolca yani.tercihe göre reçel veya bal atıp karıştırıyoruz.kahvaltı bu şekilde.ilk önceleri kahvaltıyla öğlen arasında ara öğün yiyemiyorum tıka basa oluyordum ama sonra mideniz genişliyor o da olmaya başlıyor.öğlen iş yerinde oluyorum bi tabak sebze yanında pilav veya makarna oluyor.salata veya yoğurt oluyor.tavsiyem çorbayı herzaman yemeklerden sonra için.çünkü kalorisi az ve mideyi şişiriyor.öglen yemeginde esas aldığım ne varsa karnım iyice şişene kadar yemek ve ekmek yemeye çalışmak.bu arada yemek arasında su içmiyoruz.akşam yemeğine kadar bayağı vakit oluyor.ikisinin arasında genellikle kazandıbi yiyorum ve bolca fındık.zaten fındk fıstığı hiçbir gün eksik etmiycez.bizim için çok önmli az yer tutuyor ama çok kalorili,100 gr da 650 kal.var.akşam yemeginde de çorba sonra yada içmiyorum ben.varsa tavuk falan pilvn yd makarnanın yanında.sonra yine fındık fıstık.ben dışardan tatlı alamadığım günler evde puding yapıyorum.fındığı cevizi makineye verdim incecik oluyor üstünede onu döküyorum.yemeklerin yanında da unutmadan söyliyim kızlar ya bi kase yoğurt ya komposto yada patates püresi.gelelim gece öğününe ben çoğunlukla mantı haşlayıp yedim büyük porsiyonla,gercekten işe yarıyor.cünkü gece öğünü bizim için herşey.ama yapamıyorsak o sabahki büyük bardakla aynı şeyleri içip yanına yarım ekmek kadar kaymak recel veya sarelle sürüp yiyebiliriz.kesinlikle aç yatmıycaz.ben eskiden kendimi kilo alamıyor sanıyordum.bizim metabolizmamız biraz hızzlı çalışıyor arkadaşlarım.o yüzden günlük kalori ihtiyacimizn biraz üstüne çıkabilmemiz gerekiyor.bunları yazın bir kagıda ve iddalı olun.görün bakın neler olacak.bu arada makarnanın kal.zenginleştirmek için bir sürü hazır ve çok basıt sos var.beşamel sosu gibi 450 kal.makarna yaklaşık olara 750 800 kal.bulmuş oluyor.hepinize inanıyorum...
bende o sitede yazılanlara ınanarak almam asla, evet kullanan arkadaslar ve faydasını goren arkadaslar vardı sanırım bunye meselesı herkese aynı tepkıyı vermıyor, ben kullanan arkadasların tekrar suanki yorumlarını almak ıstıyorum suankı durumunuz nedır ? bendemı bı yanlıslık var
sabah ksam meyva suyuna 1 cay kasıgı kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?