Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin nasılsın küboşum neelr yapıyorsun?

ıyiym tugisim çok şükür...sen nasılsın canım ?

XXX içiyorum şuan...kilom 43.5 sularında hala ...geçen gün komşumuz gelmişti konu kilodan açıldı işte.bana XXX içsene dedi.dedim içiyorum şuan eş değerdeki XXX şurubuunu dedim.kaç şişe bitirdin dedi şaştım kaldım...kendiisi 15 şişe bitirmiş.ve istediği kiloya ulaşmış.ona da devlet hastanesindeki bi doktor sölemiş.kilosunu koruyo yıllardır.2 çocuk annesi hemde...dediğine göre o bekarken daha iyiymiş.ne olduysa velendikten sonra olmuş kilo vermiş evlenince baya...neyse demekki herkesin yapısı farklı bazısı 1 kutuda etki gösterir bazısı hiç içmeden bazısı da 15 şişe içerek...:sm_cool: ha bide günde 3 öğün kullanmış ilacı yemeklerden önce..diyoki benim karnımdan gurul gurul ses geldiğini hiç duymamıştım ilaçtan sonra inanın o ses eksik olmadı dedi.kaydirigubbakcemile bende bu günlerde 3 öğün içmeye başladım..şuan iyi gibi iştahım...bi stres denen şey olmasa ben biliyorum daha iyi olcam ama benim yakamı bırakmıyo.neyse vardır herşeyde bir hayır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geldim...

sağol canım,inşaAllah severek yapacağım işim olur...Ben esasında zabit katibiyim,ama işimi sevmiyorum....sırf para kazanmak içinde adliyede sevmediğim işi yaparakta ömrümü heba edemem....

Bu arada diğer arkadaşlarım hoşgeldiniz....Bizim nasıl kilo aldığımızı sormuşlar...

Ben tugisciğimin tam tersine istahı olan bir insanım...çok yerim....ama benim sorunum yediğim şeyler,sevdiğim şeyler kalorisi düşük olan seylerdi....tatlılarla ve yağlı yiyeceklerle aram yoktu
ve çok ekmek yerdim...ama anladım ki çok ekmek yediğim için karnım çok tok oluyordu ve ara öğün yiyemiyordum...

Benim yaptığım yöntem şu oldu...

Sabahları bol bol patates kızartıp üzerine ketçap ve mayonez döküp yedim...ekmekle karnımı doyurmaktansa bu daha mantıklı,kızartmanın yanında peynir ve zeytin...zeytin kalorisi çok olan besindir...10 zeytinle 120 kalori alınıyor....kalrisi çok ama midede az yer kaplıyor...işte böyle yapınca ara öğün yemeye başladım... bisküvi,kek, puding vs...

birde ben süte bal,pekmez katarak içmeye başladım..aslında hiç sevmediğim şeydi...ama yedim...hergün bir tabak kuruüzümle ceviz yedim...

yani sevmediğim halde sırf kilo alabilmek için kalorili şeylere yöneldim...sevmediğim şeyleri yerken yediklerimin tadını düşünmek yerine kilo aldığım zaman çok hoş olacağını düşünerek yedim...eğer bir şeyi tiksinerek,iyyy diyerek yiyorsanız hiç uğraşmayın kilo alamazsınız...kilo almak istiyorsanız sevmeye çalışın,sevemiyorsanız o anda ileriyi hayal ederek yiyin...o zaman yeniyor...bu arada ben buraya ilk katıldığımda 44 kilo idim...52ye kadar çıkmıştım...ama bir aydır kurstayım...ve ara öğünüm olmayınca 4 kilsu gitti şimdi...48 kiloyum...ve dün tekrar başladım kilo alma diyetine...a.s.

çok mu uzun oldu CADIARZU

Selam arkadaşlar,uzun bir aradan sonra,bu site sayesinde aldığım 5 kiloyu da vererek geldim aranıza.Yeniden başlamam gerek,yaklaşık bir yıl önceki azmime geri dönmem gerek,sizlerin yardımını da alarak inş.cokacimcoook

mrb kızlar şifalı bitkiler kitanbını karıştırırken gözüme çarptı zeytin yağı içmek kilo yaparmış
soğuk duş ta şişmamlamaysa yardım eedermiş paylaşmak istedim

herkese merhaba bayanlar, yeni kılınız kutlu olsun oncelikle, ne guzel 5 kg almıstım gerıye kalan 5kg gelır dıye dusunuyordum ama bu aralar ıstah falan kalmadı bende bana bır yardımcı olsanız oyle ne hasta nede psikoloji olarak kotu degılım, aldıgım 5kg verıcek dıye korkuyorum

kızlar bunu internette gördüm.dikkatimi çekti.iştah problemleri olanlara belki bi faydası olur...

ıştah Açmanın Bitkisel Tedavisi
Bulunması Gereken Şifalı Bitkiler:Sarmısak, Soğan, Karabiber, Nane, Zeytin, Havlican, Karanfil, Sirke
Hazırlanış Şekli:* Sarmısak, sirke ve tuz ile birlikte dövülerek yemek*lere karıştırılır.
* Karabiber, soğan ve değişik türdeki baharatlardar soslar yapılarak yemeklerde yenir.
* Nane, çay gibi demlendirilerek içilir.
* Zeytinin, limon ile ezmesi yapılarak yenir.
* Havlican ağızda çiğnenir veya çay gibi demlendi rilerek içilir.
* Karanfil ağızda çiğnenir veya çay gibi demlendi rilerek içilir.

arkadaşlar selamlar herkese....topiktekiler arkadaşlarım var mı istediği kiloya ulaşan başka...şöle aldığınız kiloları yazında biraz morallenelim şevklenelim..yarım kilo dahi alsanız yazın buraya arkadaşlar...bende 1 aydır tartılmıyorum çok merak ediyorum durumu bakalım inşş...bu ardaa candy canım sende durumlar nasıl ? bebiş falan var mı? hadi güzel haberlerinizi yazmayı eksik etmeyin canlar?

merhabalar arkadaslar ben yenı geldım aranıza benımde kılo sorunum var ıran iksirini araştırırken burayı buldum. yorumlarınızı da okudum. aranızda kılo alanlar varmış sizin adınıza sevındım inş darısı başıma. 165 boyum 43 kılodayım ins ben de 53 kılo felan olurum. şunu da sorayım hurmayı nasıl yemelıyız duzenlı yenırse göğüste etkısı olur demıştı bır arkadasımız gunde kaç tane yemekten sonra mı nasıl yemelıyız. teşekkurler şimdiden

merhaba arkadaşlar ben 164 boyunda ve 46 kiloyum çatlıcak kadar yesem de kilo alamıorum :'( Aranızda iran iksiri kullanan oldumu acaba??

hadi inşallah o zaman aldım basladım bakalım. 16 ocakta da okulum tatıle gırıyor o zaman da bir şurup demıştınız ya ondan alıp içiçem. bi de hanı bir umut diye iran iksirini sipariş verdım.. belki diye

merhaba arkadaşlar ben 164 boyunda ve 46 kiloyum çatlıcak kadar yesem de kilo alamıorum :'( Aranızda iran iksiri kullanan oldumu acaba??

ben kullandım.ama ne iştahımı açtı ne de kilo aldım.gerçi kullandığm dönem hastaydım ve ben brz ateşim çıksa bile hiç yemek yiyemem. o yüzden bnd 10 gün kullandım bıraktm.geriye kalana bidaha başlamayı düşünüyorm....

merhaba arkadaşlar. bencede iran iksirine falan ihtiyacı yok insanın. merak edenleri bilgilendirmek istiyorum. ben kullandım 1 ay boyunca. sadece 4 kg aldım. 8-12 kg aldırmıyor. alıp kullanmak size kalmış. XXX şurubuda kullandım. XXX hiçbir işe yaramadı. ama lütfen buna dikkat sonuçta doktor tavsiyesi olmadan alınan bir alerji şurubudur. nereye zarar vereceğini bilemeyiz. fazla ısrarlı olmayınız şurup konusunda.
bende zayıfım ve benim yediklerim her zaman sebze ağırlıklıdır. yani dikkat ederseniz zayıf olanların hayatında 3 beyaz (un-şeker-tuz) çok az vardır. 3 beyazı artırmadan hiçbir şey kilo aldırmıyoooorrr. pekmez bal süt polen bunlar çok sağlıklı ama hiç biri kilo yapmamaktadır. sonuç olarak zayıfım kilo alıyım diye yediğinizde olmuyor. vücudunuzu rahat bırakın sadece yemeye çalışın. boşverdiğinizde daha olumlu sonuçlar alıyorsunuz. bundan emin olun.

yok valla aldım ben ıran ıksırıylr hemde ıkı hafta flan kullandım adet donemım dıye kullanmadım bıraktım sonbrasında devam etmedım ve 6 kılo aldım yuppiiiii ama tabıkıde her ınsan aynbı deıl bınyeler varklı bende kılo 6yaptoı ama herkes alıcak dıye bıse deıl ama kılo aLMAK ıcın hazırlarnmıs bıtkesel bı toz bu

canım benim bende nerdeyse eski hakime dönmek üzreyim.eriorum.şurubu falan bırakalı çok oldu zaten.tekrarmı başlasam ne.ben gelmiyeli siz neler yaptınız.varmı bi değişiklik.ay canım daha bebek yok.erken die düşünüoruz.ama bu yazın sonunda düşünüorum.Allah kısmet ederse

tugişim,masivam.aysum,yemyeşilim sizleri çok ösledim canım arkadaşlarım.uzun zaman oldu valla.neler yaptınız anlatın bakiim

Ben de şuruba dün yeniden başladım.Geçen yıl aldığım kiloları fazlasıyla verdim
Böyle hep al gülüm ver gülüm mü olcak yaa,kilo alsak öylece kalsak ne güzel olur.
İran iksirini ilk defa duydum ben de..Nasıl bişey aceba

gülcee canndyy sizleri burda görmek çoook güzel..nerdesiniz yaa...kendinizi çoook özlettiniz....a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…