- 6 Ağustos 2019
- 163
- 87
- 13
- 32
Ee yani ?? Napak?? Cancazim benimde aynı sorunum var ama çözümü burada arama iman beyinde bitiyor herşey yemek yerken şunu hicbisey dusunme sadece beynine odaklan ben gercekten yemek istiyor muyum diye sor kendine ( bu arada ben yorumlari hep şakayla karışık yazarim bazilari çok alingan yaw)Merhaba ben bu bir yılda çok kilo aldım eşim zayıf benim yanımda. Her gören çok kılo almışsın kötü olmuşsun diyor. Vermeye çalışıyorum veremiyorum 30 kilo aldımçevre yüzünden ne giysem yakistiramiyorum eski oz güvenim yok. Çok kez vermeye claıstım veremedim. Çok yiyen biri değilim. Diyete tam manası ile uyamadim. Diyetisyen de olmadı yani.
1 yılda 30 kilo mu?Merhaba ben bu bir yılda çok kilo aldım eşim zayıf benim yanımda. Her gören çok kılo almışsın kötü olmuşsun diyor. Vermeye çalışıyorum veremiyorum 30 kilo aldımçevre yüzünden ne giysem yakistiramiyorum eski oz güvenim yok. Çok kez vermeye claıstım veremedim. Çok yiyen biri değilim. Diyete tam manası ile uyamadim. Diyetisyen de olmadı yani.
hayırdır insanlara "sen nasıl böyle yorum yaparsın onu yapmıycaksın sanane/sizene" demek için mi üye oldun?Her konuya girip herkese sanane yazmaya meraklıysan kendine de dönüp bir "ee bundan banane?" diye sormayı dene.Her konuda aynı atarı yapıyorsun hem de konuların hiçbiri senin değil.Ya allah aşkına nasıl aldıysa aldı 30 kiloyu .size sorduğu soruyu cevaplasanıza
boyunuz ve kilonuz kaç? bi de doğum mu yaptınız?Merhaba ben bu bir yılda çok kilo aldım eşim zayıf benim yanımda. Her gören çok kılo almışsın kötü olmuşsun diyor. Vermeye çalışıyorum veremiyorum 30 kilo aldımçevre yüzünden ne giysem yakistiramiyorum eski oz güvenim yok. Çok kez vermeye claıstım veremedim. Çok yiyen biri değilim. Diyete tam manası ile uyamadim. Diyetisyen de olmadı yani.
Aynı şekilde bazi insanlar da yiyipte kilo alamadığını zannederler,bunlardan biri de bendim,oyle değilmiş. Yediğimi zannediyormusum. Cok yemiyorum diyenler yiyor bence de.Yersen, oturursan kilo alırsın yemezsen, hareket edersen kilo verirsin. Çok basit bir formül.
Çok yemiyorum ama kilo alıyorum diyenler genelde çok yiyor. Günde kaç kalori aldığınızı bir hesaplayın bakalım.
Karatay öneren bendim ve hala arkasındayım. Yalnız kitabını okuyarak ve testler, önerilen vitamin takviyeleri ile birlikte. Öyle bi yerde gördüm buymuş şeklinde asla değil.
Kayınvalidem ve ben hem migren hem de iltihaplı romatizmayi bu beslenme ile yendik. Öyle haybeden plasebo değil baya doktor kontrolünde ve testler ile sabit.
Ayrıca sadece et yiyin gibi bir tavrı da yok. Neden hangi gıdalar mutfağa girmemeli beslenme saatleri nasıl düzenlenmeli gibi konulara açıklık getiriyor.
Ben bir ara yaptım fark göremedim ama??Youtube da leslie ile egzersiz yap cok ise yariyor mutlaka dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?