- 21 Eylül 2009
- 196
- 37
- 118
- Konu Sahibi MeseZeytini
-
Dün başladım canım ,kesinlikle yazıcam 44 kıloyla başladım bügünde devam edıyorum bu uygulamayı bırakmayacağım kalorısı yüksek en sevdıgım seyleri yıyorum.kalorısı yüksek yemek çeşitlerı nelerdır eğer bılgın varsa arada yazarmısın buraya hep makarna pilav olmuyor kıCok sevindim ya :) tabiki alirsin cinku eskidrn dikkat etmedigiN icin kalorisine 2400 kadar olmuyordur kesin. ben 10gunu gecti yapiyorm ve 1 hafta olnusken tarrildigimda 3 kilodan fazla aldim. O kaloriler nereye gidecek, alirsin sendeyaz mutlaka buraya da, aldiginda :)
Onu mu yesem şimdi acaba son 500 kalorım kaldı be((bende ıkı cocuk var gülçin biri daha 9 aylık o yüzden yemek yemege vakıt bulamıyorum gec saatlere kadar oturuyorum anca o zaman:)
Bugun kac kaloriiiiii????? :)Yedum bile:))))şimdi yatıcam iyi gecelrr
Valla canım bu kısım kilo almak için yırtınanların kısmı oldugu için:))))sadece aklıma gelen mekık çekmen olur bi hafta hergün 10 kez yap 2. Hafta 15 3. Hafta 20 bı sekılde kasa dönüştürebılırsın göbişini hiç olmazsa yaglı durmaz sertlesdıkce illakı bi forma gırecektirBir fikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?