Kilo da Neymiş! Hadi Hep Beraber Kurtuluyoruz!

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Kilo vermek adına hayatım boyunca en kararlı olduğum dönemdeyim ve açtığım şu konuda tek tek sorularımı sorup cevaplarımı aldım. Gördüm ki benim gibi bu dertten muzdarip bir sürü kişi varmış. Eee o zaman kilolardan kurtulacağımız bu dönemde benimle arkadaşlık etmeye ne dersiniz?

Öncelikle bir konuda anlaşalım.DİYET YAPMIYORUZ! Hayatımızdaki yanlışlıkları tek tek düzelteceğiz.

Şimdi bugünden itibaren yapacaklarımı sıralıyorum:
1. Kendime bir tartı alıyorum :KK53: (en büyük eksiğim bence ne kadar şişkolaştığımı kıyafetlerime bakarak anlamaya çalışmak)
2. fittingo.com a üye olarak içtiğim suya kadar herşeyi oraya not ediyorum ve kalori sayıyorum
3. İçtiğim su miktarını en az 2,5 lt ye çıkartıyorum
4. Günlük yürüyüş yapıyorum (Bunu iş-ev arası yürüyerek yapacağım)
5. Haftada en az bir gün 2 saat yüzüyorum (bunu başka bir sporla da değiştirebilir katılmak isteyenler bence )
6. Her gece uyumadan evvel mekik çekiyorum (10 ile başlayarak her iki günde bir tane arttıracağım)
7. Siyah çay yerine yeşil çay içiyorum
8. Hayatımdan bir çok beyazı ve tahılı bugünden itibaren çıkarıyorum (Şeker YEMİYORUM, beyaz ekmek YEMİYORUM, tuz AZALTIYORUM, hamurişi YEMİYORUM)
9. Yemek yerken TV seyretmiyorum başka işlerle uğraşmıyorum
10. Artık mutlaka ara öğün yiyorum. Kayısı, yoğurt, keten tohumu, kuru üzüm, elma ve birçok meyve artık en iyi dostlarım
11. Akşam 8'den sonra ağzıma yemek sürmüyorum. (Salata meyve vb. tercih edeceğim)
12. Mutlaka düzenli uyuyorum!!!
13.Sabahları bir bardak limonlu/elma sirkeli su içiyorum.
14. ABUR CUBUR ARTIK YOK!!!! Almıyorum evime. Çoğu da İsrail malı zaten. Oh mis :KK48:
15. Karbonhidrat düşmanlığı yapıyorum, gördüğüm yerde dil çıkarıyorum, uzak duruyorum.

Bugünden itibaren her gün gelip ne yaptığımı, o gün neyi yapamadığımı buraya tek tek yazacağım. Katılacak arkadaşlar da öyle yaparsa en azından birbirimizin yanlışlarını düzeltir destek oluruz.

Her pazartesi tartılıp buraya kilomu yazacağım. Böylelikle nelerin değiştiğini de görmüş oluruz. Katılan arkadaşlar olursa çizelge bile yapabiliriz.

Hadi sadece 15 şeyi değiştirerek harika hatunlar olmaya var mısınız?En Büyük KK

Kilo vermek adına hayatım boyunca en kararlı olduğum dönemdeyim ve açtığım şu konuda tek tek sorularımı sorup cevaplarımı aldım. Gördüm ki benim gibi bu dertten muzdarip bir sürü kişi varmış. Eee o zaman kilolardan kurtulacağımız bu dönemde benimle arkadaşlık etmeye ne dersiniz?

Öncelikle bir konuda anlaşalım.DİYET YAPMIYORUZ! Hayatımızdaki yanlışlıkları tek tek düzelteceğiz.

Şimdi bugünden itibaren yapacaklarımı sıralıyorum:
1. Kendime bir tartı alıyorum :KK53: (en büyük eksiğim bence ne kadar şişkolaştığımı kıyafetlerime bakarak anlamaya çalışmak)
2. fittingo.com a üye olarak içtiğim suya kadar herşeyi oraya not ediyorum ve kalori sayıyorum
3. İçtiğim su miktarını en az 2,5 lt ye çıkartıyorum
4. Günlük yürüyüş yapıyorum (Bunu iş-ev arası yürüyerek yapacağım)
5. Haftada en az bir gün 2 saat yüzüyorum (bunu başka bir sporla da değiştirebilir katılmak isteyenler bence )
6. Her gece uyumadan evvel mekik çekiyorum (10 ile başlayarak her iki günde bir tane arttıracağım)
7. Siyah çay yerine yeşil çay içiyorum
8. Hayatımdan bir çok beyazı ve tahılı bugünden itibaren çıkarıyorum (Şeker YEMİYORUM, beyaz ekmek YEMİYORUM, tuz AZALTIYORUM, hamurişi YEMİYORUM)
9. Yemek yerken TV seyretmiyorum başka işlerle uğraşmıyorum
10. Artık mutlaka ara öğün yiyorum. Kayısı, yoğurt, keten tohumu, kuru üzüm, elma ve birçok meyve artık en iyi dostlarım
11. Akşam 8'den sonra ağzıma yemek sürmüyorum. (Salata meyve vb. tercih edeceğim)
12. Mutlaka düzenli uyuyorum!!!
13.Sabahları bir bardak limonlu/elma sirkeli su içiyorum.
14. ABUR CUBUR ARTIK YOK!!!! Almıyorum evime. Çoğu da İsrail malı zaten. Oh mis :KK48:
15. Karbonhidrat düşmanlığı yapıyorum, gördüğüm yerde dil çıkarıyorum, uzak duruyorum.

Bugünden itibaren her gün gelip ne yaptığımı, o gün neyi yapamadığımı buraya tek tek yazacağım. Katılacak arkadaşlar da öyle yaparsa en azından birbirimizin yanlışlarını düzeltir destek oluruz.

Her pazartesi tartılıp buraya kilomu yazacağım. Böylelikle nelerin değiştiğini de görmüş oluruz. Katılan arkadaşlar olursa çizelge bile yapabiliriz.

Hadi sadece 15 şeyi değiştirerek harika hatunlar olmaya var mısınız?En Büyük KK

1.Bir adet tartım var
2.fittingo'ya şimdi üye oldum.
3.Bol su içmeye devam.
4.Haftada 3 ila 7 gün arası yürüyüşe devam.
5.Haftada 1 gün yüzeceğim.Ama bir saat yüzebilirim.
6.Her gece uyumadan evvel mekik çekeceğim.
7.Yeşil çay içmeye devam.
8.Ekmeği minimuma indiriyorum.
9.Yemek yerken başka bir şeyle uğraşmıyorum.
10.Kepek ile yoğurdu karıştırıp ara öğün yapıyorum.(Tok tutar ve bağırsakları çalıştırır.)
11.Akşam 8'den sonra yemiyorum.
12.Düzenli uyuyorum.
13.Sabahları bir bardak limonlu su içiyorum.
14.Abur cubur minimumda!
15.Karbonhidrat düşmanlığı!

80 kiloyum.2 haftada 78'e inmek istiyorum. =)

Merhaba. Minik bir bebeğim var hamilelik öncesi ve sonrası aldığım kiloları vermek istiyorum. 12 gün oldu ben başlayalı ama vermem gereken o kadar çok kilo var ki. Siteye yeni üye oldum ve yeni başlayan bir oluşuma katılmak takip açısından iyi olur benim için sanıyorum ki. Çünkü motivasyonumu düşürmemeye çalışıyorum.

canım ben de katılmak istiyorum. =)

tabi ki buyur katıl :KK19:

1.Bir adet tartım var
2.fittingo'ya şimdi üye oldum.
3.Bol su içmeye devam.
4.Haftada 3 ila 7 gün arası yürüyüşe devam.
5.Haftada 1 gün yüzeceğim.Ama bir saat yüzebilirim.
6.Her gece uyumadan evvel mekik çekeceğim.
7.Yeşil çay içmeye devam.
8.Ekmeği minimuma indiriyorum.
9.Yemek yerken başka bir şeyle uğraşmıyorum.
10.Kepek ile yoğurdu karıştırıp ara öğün yapıyorum.(Tok tutar ve bağırsakları çalıştırır.)
11.Akşam 8'den sonra yemiyorum.
12.Düzenli uyuyorum.
13.Sabahları bir bardak limonlu su içiyorum.
14.Abur cubur minimumda!
15.Karbonhidrat düşmanlığı!

80 kiloyum.2 haftada 78'e inmek istiyorum. =)

süpersinnnn :KK6:

selamm..
ben de BDV.deki konundan geliyorum..
başladık mı şimdi? :D

başladım canım ben bugün hadi sen de başla :)

Hadi kızlar akşam gelip hesap vercez. Ben şimdilik iyi gidiyorum :cool:

dün hem yürüyüş yaptım yarım saat,hem mekik çektim.bugün de 20 dk kadar yürüdüm.akşam tekrar yürüyeceğim ve mekik çekeceğim.
yalnız yeme konusunda sıkıntı yaşıyorum. :( hala karbonhidratlı besleniyorum.

Ben de yapayım bildirimimi.
Bugün pek beğenmedim kendimi ama işteyken ara öğünlerimde sıkıntı oluyor, yoğun oluyorum.
Bugün benim için en güzel haber doğumdan sonra ilk defa regl oldum. Şişkinliğim inecek.

Sabah:
1 dl tam tahıllı ekmek
1 kk light beyaz peynir
Çok az salatalık domates maydanoz
Şekersiz çay

Ara:
Yapamadım

Öğle:
Izgara tavuklu salata
Ayran

Ara:
3 tane gün kurusu
6 tane çiğ badem
3 parça ceviz içi
Yeşil çay
(Çok abartı oldu farkındayım,normalde öğle yemeği - akşam yemeği arası 2 tane aram var bugün birleştirdim)

Akşam:
1 kase ayranaşı çorbası
3 yk light yoğurt

Gün içinde detoks için yaptığım karışımı içiyorum.

iyi akşamlar bende katılmak istiyorum bende 3haftadir bana zarar veren her yiyeceği kisittlayarak kilo veriyorum 5.509kg gitti bile.hergun 1saat yürüyüş yapiyorum.ve pilatesede başladım enaz 3 gün yapmaya çalışıyorum.

iyi akşamlar bende katılmak istiyorum bende 3haftadir bana zarar veren her yiyeceği kisittlayarak kilo veriyorum 5.509kg gitti bile.hergun 1saat yürüyüş yapiyorum.ve pilatesede başladım enaz 3 gün yapmaya çalışıyorum.

üç haftada güzel kilo vermişsiniz. =)
inşallah ben de yaparım. :)

dün hem yürüyüş yaptım yarım saat,hem mekik çektim.bugün de 20 dk kadar yürüdüm.akşam tekrar yürüyeceğim ve mekik çekeceğim.
yalnız yeme konusunda sıkıntı yaşıyorum. :KK43: hala karbonhidratlı besleniyorum.

yeme konusunda bugün ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. akşam az yiyeceğim deyip öğlen mantıyı gömdüm :KK67: yavaş yavaş olacak

Ben de yapayım bildirimimi.
Bugün pek beğenmedim kendimi ama işteyken ara öğünlerimde sıkıntı oluyor, yoğun oluyorum.
Bugün benim için en güzel haber doğumdan sonra ilk defa regl oldum. Şişkinliğim inecek.

Sabah:
1 dl tam tahıllı ekmek
1 kk light beyaz peynir
Çok az salatalık domates maydanoz
Şekersiz çay

Ara:
Yapamadım

Öğle:
Izgara tavuklu salata
Ayran

Ara:
3 tane gün kurusu
6 tane çiğ badem
3 parça ceviz içi
Yeşil çay
(Çok abartı oldu farkındayım,normalde öğle yemeği - akşam yemeği arası 2 tane aram var bugün birleştirdim)

Akşam:
1 kase ayranaşı çorbası
3 yk light yoğurt

yok canım bence fazla olmamış canım benim. gayet iyi gidiyorsun. ara öğün yapamamışsın zaten öğleden önce

hoş geldin canım benimmm :KK19:

Teşekkürler harmonicim umarım kilolarimiza hep birlikte elveda deriz. .ben biraz ski tutuyorum sporu en yakin arkadaşımin ekim 20de nişanı var ne kadar kg giderse kardir tabi ondan sonra birakmak yok devam kilo bildirimi yapcak mıyız haftalık canım

yeme konusunda bugün ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. akşam az yiyeceğim deyip öğlen mantıyı gömdüm :KK67: yavaş yavaş olacak

yok canım bence fazla olmamış canım benim. gayet iyi gidiyorsun. ara öğün yapamamışsın zaten öğleden önce

hoş geldin canım benimmm :KK19:

canım nasıl gidiyor? ;)

Nasıl gidiyor arkadaşlar, menüleriniz nasıl? Her gün menülerimizi yazarak birbirimizin yanlışlarını görebiliriz. Ben diyetisyene gidiyorum, onun yönlendirmelerinden bahsedebilirim. Bugün çok yoğundum, ders seçimleri başladı öğrenciler geliyor sürekli ama ara öğün zamanlarımı ayarlayabildim. Her zaman ayarlayamıyorum yoğunluktan, kilo vermemi etkileyecek mi göreceğim cumartesi günü.

Sabah:
1 dl tam tahıllı ekmek
Çok az peynir
Çok az domates salatalık maydanoz
Şekersiz çay
(geç kalıyordum ayak üstü atıştırdım)

Ara:
3 tane gün kurusu
1 fincan şekersiz sütlü nescafe

Öğle:
Parmesan peynirli tavuklu Salata
Ayran
(Aslında aynı öğünde iki süt grubu ürünü koymak istememiştim ama arkadaş öyle almış bir şey diyemedim)

Ara:
6 tane çiğ badem
Limonlu yeşil çay

Ara:
3 parça ceviziçi
Limonlu yeşil çay

Akşam:
6 yk enginar yemeği (garnitürsüz pişirdim)
1 dl tam tahıllı ekmek
Salata

Şimdi bir bardak süt içerim

Selamlar bende menü mu paylaşıyorum

sabah: 1 Türk kahvesi şekersiz 2 kuru incir 2 galeta

ara; 1 Yeşilçay 2 badem

öğlen : 3kasik et yemeği 1tane enginar dolması 2dilim kepek ekmegi 2kasik patates ppüresi

ara :2avuc beyaz leblebi 2bardak su eşliğinde 1 kupa Yeşilçay

aksam 1 tabak lahana çorbası

1kupa Yeşilçay 1kuru incir 2kasik yoğurt

bugün ancak 45 dk yuruyebildim işten gelirken. tabi 2,5 lt su içtim

Nasıl gidiyor arkadaşlar, menüleriniz nasıl? Her gün menülerimizi yazarak birbirimizin yanlışlarını görebiliriz. Ben diyetisyene gidiyorum, onun yönlendirmelerinden bahsedebilirim. Bugün çok yoğundum, ders seçimleri başladı öğrenciler geliyor sürekli ama ara öğün zamanlarımı ayarlayabildim. Her zaman ayarlayamıyorum yoğunluktan, kilo vermemi etkileyecek mi göreceğim cumartesi günü.

Sabah:
1 dl tam tahıllı ekmek
Çok az peynir
Çok az domates salatalık maydanoz
Şekersiz çay
(geç kalıyordum ayak üstü atıştırdım)

Ara:
3 tane gün kurusu
1 fincan şekersiz sütlü nescafe

Öğle:
Parmesan peynirli tavuklu Salata
Ayran
(Aslında aynı öğünde iki süt grubu ürünü koymak istememiştim ama arkadaş öyle almış bir şey diyemedim)

Ara:
6 tane çiğ badem
Limonlu yeşil çay

Ara:
3 parça ceviziçi
Limonlu yeşil çay

Akşam:
6 yk enginar yemeği (garnitürsüz pişirdim)
1 dl tam tahıllı ekmek
Salata

Şimdi bir bardak süt içerim
menün çok güzel canım kolay gelsin detoks için YAPTIGIN KARIŞIM NASIL TARİF VEREBİLİR MİSİN ?

bugün babamın doğum günüydü.o yüzden bugünlüğe mahsus pasta,poğaça yedim.:/ fittingodan hesapladığıma göre bugün toplamda 1664 kalori aldım.
spor olarak 45 dk yürüyüş,evde 1 saat kadar dans,5 dk mekik çektim.uyumadan biraz daha mekik çekeceğim.
limonlu yeşil çay içtim.
bolca su içtim.
bugün böyleydi.yarına daha iyisini hedefliyorum.:)

Benim aslında menüm pek değişmiyor günlük olarak ama devamlılık sağlamak açısından yazayım.

Sabah=
2 yumurtadan omlet
Domates salatalık fesleğen
2 kk light beyaz peynir
Şekersiz çay

Ara=
3 adet gün kurusu
1 kupa şekersiz sütlü nescafe

Öğle=
Tavuklu salata
1 bardak ayran

Ara=
6 tane çiğ badem

Ara=
3 parça ceviz içi

Akşam=
6 yk enginar yemeği (garnitürsüz olarak pişirdim)
Salata
1 dl tam tahıllı kızarmış ekmek

Birazdan 1 bardak süt içerim.
Günlük olarak 3 mile Leslie yapıyorum,her gün az da olsa kızımı dışarı çıkarıyorum ama pek tempolu olmuyor yürüyüş bebek arabasıyla.

menün çok güzel canım kolay gelsin detoks için YAPTIGIN KARIŞIM NASIL TARİF VEREBİLİR MİSİN ?

10 bardak su
3 poşet alman çayı
3 poşet rezene
2 poşet yeşil çay
2 tane darül fülfül
Kaynatıp süzüldükten sonra soğumaya bırakılıyor. İçemezseniz içine kabuk tarçınla tatlandırabilirsiniz.

canım nasıl gidiyor? :KK66:

ay güzel gidiyor. menüyü ayrıntılı yazamıyorum bir kaç gündür msafirlerim var ancak girdim. ama yerinde herşey. dün yüzmeye gittim 2 saat. hergün yarım saat yürüyorum zaten. hadi bakalım :)

ayrıca sizler de süper gidiyorsunuz kızlar :) Pazartesiye az kaldı hadi bakalım :)

Back
X