• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo derdi.

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
8
28
2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?

2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
Bilinç akışı örneği gibi olmuş yazınız. Lokum, dolma ve saç kestirme... Konudan konuya atlamışsınız 😂

2016’da sabah dolma yediyseniz 2021’de güzelleşmeniz imkansız. Ama 2015’teki lokumun 2020’de güzelleştirmesi lazımdı. 2018’de kesilen saç takriben 2024 gibi güzelleşir. Diyetisyen için bence 2027 civarı kısır yemeyi beklemelisiniz.
Hahahahahahahahahhaha
2022’de ne yesin 😂

2016’da sabah dolma yediyseniz 2021’de güzelleşmeniz imkansız. Ama 2015’teki lokumun 2020’de güzelleştirmesi lazımdı. 2018’de kesilen saç takriben 2024 gibi güzelleşir. Diyetisyen için bence 2027 civarı kısır yemeyi beklemelisiniz.

Ayy yaa 🤣🤣🤣çok güldüm demeden geçemedim😂🤣😂🤣🤣

2023ten sonra ne yesek kilo almaycağmışız. Dış güjler artık bizi rahat birakacaklarmis. Gıda lobisi kalkacakmış oyle diyolla

Ay ben sizi bi üyeye benzettim ama adı aklıma gelmedi. Şu olur mu, bu olsun, evlenir miyim ben de karışıma biri çıkar mı falan diye garip garip konular açıyordu osunuz siz bence. Ona da dedim size de diyeyim lütfen doktora gidin acil. Kilo güzellik koca falan sonraki mesele.

Eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim. 24 yaşında üniversite öğrencisi genç bir kadınsınız ama hiç bir konunuzda kendinizi doğru düzgün ifade edememişsiniz. Kendini yazarak bile ifade edemeyen bir insan konuşarak hiç edemez. Bir yerlerde bir problem var, bunu çözmeniz gerekiyor bence.

Eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim. 24 yaşında üniversite öğrencisi genç bir kadınsınız ama hiç bir konunuzda kendinizi doğru düzgün ifade edememişsiniz. Kendini yazarak bile ifade edemeyen bir insan konuşarak hiç edemez. Bir yerlerde bir problem var, bunu çözmeniz gerekiyor bence.

Fake degil mi yani? Offf, bu daha kotu.

Back
X