- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 63
- 29
- Konu Sahibi Sadglozgrr
-
Ne yazık ki var. Karın ve kasık bölgesindeki yağlanma yumurta tembelliğine sebep oluyormuş. Bana da doktorum fazla kilon varsa vermelisin demişti. Tüp bebek merkezinde gelip kilo sorunu olan herkese önce zayıflamasini tavsiye ediyordu doktorIyi akşamlar güzel anneler tercubeniz e ihtiyacım var bugün akşam istegramda bi yazı okudum ve Vucud kitle endeksi 25 in üzerinde olanlar da hamile kalma şansı biraz daha dusuyormus böyle bisey duydunuz mu doğruluk payı varmı sizce
Doğrudur ben 65 kiloydum ve sadece eşimle bi kez ilişkide buluniyodm hamile kaliyodm şuan 75 kiloym ve 2 aydır korunmuyorz düzenli ilişki oldu halde kalamiyormNe yazık ki var. Karın ve kasık bölgesindeki yağlanma yumurta tembelliğine sebep oluyormuş. Bana da doktorum fazla kilon varsa vermelisin demişti. Tüp bebek merkezinde gelip kilo sorunu olan herkese önce zayıflamasini tavsiye ediyordu doktor
Bende hesaplama yaptm şuan boyuma göre kitle endeksi 25.6 oluyor biraz daha vermem lazım8 kilo verdim hamile kaldım kesinlikle evet
Bende 77 dim şuan tok halimle 75 im net 74 falan heralde 2 3 kilo daha vermem lazımSende kendin veremiyorsan diyetisyene başvur bence
Aynı durum bendede var 93 kiloyum doktor zayıfla diyoIyi akşamlar güzel anneler tercubeniz e ihtiyacım var bugün akşam istegramda bi yazı okudum ve Vucud kitle endeksi 25 in üzerinde olanlar da hamile kalma şansı biraz daha dusuyormus böyle bisey duydunuz mu doğruluk payı varmı sizce
Zayıflamak için yöntemlerinizi alalim hanımlarAynı durum bendede var 93 kiloyum doktor zayıfla diyo
Ben kolay kilo veriyorum ama aç kalmam lazım birazZayıflamak için yöntemlerinizi alalim hanımlar
Evet canım bu doğru bir bilgi..Iyi akşamlar güzel anneler tercubeniz e ihtiyacım var bugün akşam istegramda bi yazı okudum ve Vucud kitle endeksi 25 in üzerinde olanlar da hamile kalma şansı biraz daha dusuyormus böyle bisey duydunuz mu doğruluk payı varmı sizce
Ama boyunda önemli canım boy kaçBende 77 dim şuan tok halimle 75 im net 74 falan heralde 2 3 kilo daha vermem lazım
Birbizimiz3 destek olalimZayıflamak için yöntemlerinizi alalim hanımlar
169 canmAma boyunda önemli canım boy kaç
Uzunmuş boyunBirbizimiz3 destek olalim
169 canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?