Kilo sorunum ve çevrenin yadırgaması

Bende 1.68 boyunda 75 kiloyum. Omuzlar genişse iri bir görüntüye neden olur. Boy farkımız çok yok kendimden biliyorum ki kilo vermelisiniz/vermeliyiz. Tabi belki sizde duruşu farklıdır. Mutlu olmak için bunu yapmalıyız. Ama şu da var bende öyle bir şans var ki kilo verip ideal kiloma düşsem balık etli kadın moda olur

1.70 boy 75 kilo
Bi an yazını okuyunca acaba 100 kg filan mı die düşündüm cnm ama maşşalah sen boylu poslusun kıskanclıktan konuşmuş olabilirler kilonda öle cok değill ki normal yani bence acma konuyu nişanlını tebrik ediyorum gereken cevabı vermiş can sıkmana değmezz milleti boşver sen kendin için bi 8 kilo ver yeter herkes herşeyi söler kulp takar :)

kaynananız sandığınız kadar iyi değil bunu unutmayın iyi biri size bu lafı taşımaz,eğer diyet yaparken bayıldıysan diyetisyen eşliğinde yapmalısın kafana göre diyet uygulama

çok aşırı bi kilon yok bence. kilo verememenin sebebi hormonal olabilir insülin direnci falan. bi doktora gitmeni tavsiye ederim. sonrasında diyetisyene yönlendirir zaten. hayatının yarısından çoğunu kilolu geçirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. çevredekiler hiçbir şey demese bile kendin için kilo ver bence. insanın özgüvenini direk etkileyen şey kilo çünkü. 8 aylık evliyim, evlendikten sonra 7 kilo aldım ve şu an çalışmıyor olmamın da etkisiyle gereksiz kıskançlıklar yapmaya başladım. halbuki nişanlıyken hiç böyle değildim çünkü daha zayıftım ve kendime güveniyordum.

bir de eğer motivasyon eksikliğin varsa diyet başarı öyküleri var forumda okumanı tavsiye ederim insan gaza geliyo

Sağlığın için diyetisyene git,spor salonuna yazıl bir spor hocası eşlik etsin sana,bak nasıl zayıflıyorsun.
Genceciksin sağlığın için zayıflamalısın.
İşyerinde 25 yaşında bir arkadaşımızın kilodan dolayı şekeri,tansiyonu,kolestorolü çıktı..
Veremiyorum nasılsa diyip salma, emek vermeden olmuyor bazı şeyler hayatta.

1.70 boy 75 kilo
Nisanlinin yaninda evladin gibi durduğunu soyleyecek bi kilo yok ortada.. O tabir her turlu cirkin tabi, o ayri..
Ben de cok kilo verdim Allah'in izniyle, spor ve duzenli beslenmeye devam ederek, Allah'a şükür cok saglikli ve guzel hissediyorum.. Kendin icin yap yapacaksan, arkadan bu lafi eden zayiflasan baska bisey bulur.. O yuzden aldırmamaya çalış.. Ama keske nisanlinin annesi sana duyurmasaydi bunlari..

Canım boyuna göre kilolusun ideal kilo diye birşey var. Diyetin ikinci günü bayılma derecesinde diyet yapma. Cok su iç, hava çok güzel her gün on bin adim at, hamur işi ekmek tatlı yeme.. Yaş geçtikçe kilo vermek daha da zorlaşıyor öncelikle kendin sağlığın için zayifla

Sağlık kadar kıymetli şey var mı? Diyetin ikinci günü bayılmak normal değil, kan tahlili yaptırmalısınız. Vitamin hormon değerlerinizdeki anormallik kilo durumunu dengesizleştiriyor. İnsanların sözlerine kulaklarınızı tıkayın, eğer kilonuzdan memnun değilseniz bedensel aktivitelere yönlenin. Başlığı okuyunca 130 kilo sandım sizi.

Yaşınızı bilmiyorum ama 24-25 olduğunuzu varsayarsak 75 kilo bir sağlık problemi oluşturacak kadar olmasa bile görünüş olarak fazla.. Çalıştığım yerde de kadınlar hep kilodan bahsediyor kilo vercez şöyle böyle diye ama öğlen bakıyorum gene yağlı yağlı patatese pilava abanmışlar. Az yiyip aç kalarak baygınlık geçirmek değildir diyet yapmak. Yediğiniz şeyleri değiştireceksiniz. Daha çok yumurta et yoğurt tüketiceksiniz. Böylelikle aç kalmadan kas kaybına uğramadan yağ yakmayı hedefliceksiniz. Tabi yürüyüş de şart. "Pirinç pilavı yiyorum ama sadece birkaç kaşık bişey olmaz ki" diyerek kilo verilmez. Önemli bir sağlık sorununuz yoksa eğer denedim olmuyor diye birşey yok yani istedikten sonra.. Ben de 12 kg verdim boyum 168 kilom 52 şu an.. Şimdi de spora gidiyorum sıkılaşıyorum. Bu konularda çok araştırma yaptım.

Bir de eğer kilo vermek istiyorsanız sadece kendiniz için verin. Geline de bak ne şişman! türü lafların moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Bende seninle aynı boydayim ve basen olarak geniş olurum hep
63 kiloyum 36 beden kullanıyorum. Verecek olduğunuz kilo 10. 2 ayda verilecek bir kilo. Ki evlenip çocuk sahibi olduğunuzda başa çıkamaz hale gelirsiniz. Evlenmeden önce diyetisyene gidin ve sağda solda okuduğunuz diyet listelerini uygulayıp düşüp bayılmayin.
Spor yapın.
Sadece 8 9 haftada halledilir

Bu konuşulanlari sana anlatana da pek güvenmemek lazım

Nişanlina da bir şey söyleme bence niye eşeğin aklına karpuz kabuğu sokasın k

Ben böyle mutluyum dedi geç ve gerçekten mutlu ol

Evet arkadaşlar etkilenmiş o da duyduklarından. Öğleden sonra izin alıp gittim hasta yatıyo ama bu durumdan o da pek memnun değil. Bana insanların söylediği şeyler canımı sıktı onlara ne oluyo falan dedi ama kendi de memnun değil gibi.
Annesi bişey demedi gayet güzel karşıladı beni aynı samimiyet ama sorun kendisi çok soğuk uzsk davrandı bana.
Diyetisyen salı cuma günleri oluyomuş burdaki hastanede. Bu salı gidip görüşeceğim artık. Yoksa bu durum aramızı bozdu bozacak

evet kilonuz fazla kendiniz için verin en başta. fazla kilo selülit vsde çok olur çıplakken de hoşunuza gitmez. 44-46 bedensiniz tahminen değil mi?

1.70 boy 75 kilo
Ay bacım sen buna mi uzuluyorsun. Tek derdin bu olsun. :)
Ben 163 boyunda 80 kiloyum. Kimse hiç laf etmedi.
Hem senin kilo normal bence. Sadece vermek istersen 5 kilo verebilirsin. Diyetisyene gittin mı bilmiyorum ama takma boşver. Kendileri taş gibi miymiş bu teyzelerin

Bence kilolu değilsiniz,belki 5 kilo verseniz tam ideal olabilir
Ama sorun yapılacak bir boyutta değil
Takmayın onu bunu şunu keyfinize bakın

yok pardon en az 10 kg gibi vermelisiniz
Kızkardeşim diyetisyene gitti ve herşeye harfi harfine uydu
şuanda çok iyi kilosu

ne yaptın ki diyetin 2. günü bayıldın isveç diyeti falan mı yaptın...
acil bir diyetisyen+sporla düğüne kadar manken gibi olup konu komşuyu çatlatmak varken oturup dertlenmesen diyorum...
benim de şu sıra 5 kilo fazlam var yaşım da 35 ama 1 ay içinde vereceğim baktım olmuyor spora da başlarım ama ben veremiyorum aç kalamıyorum diyip beklemem (hipoglisemim var bikaç saat bişey yemezsem küt diye giderim, ayrıca troidlerim yavaş çalışıyor normal bir insana göre 2 kat yavaş kilo verip 2 kat hızlı alıyorum, buna rağmen 40 kilo verdim, 3-5-15 ne ki...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…