Kilo ver diyen kv

Vermek isterim zaten spora cok duskunumdur ama sindire sindire acelem ne.. Ona ne dert oluyor anlamiyorum. Esim memnun ben memnunum..
Amaci sirf giciklik yapmak can sikmak. Biliyorum cunku taniyorum. Anlatmakla bitmez yaptiklari..

Ya benm esim hicbisey demez hatta bana kizdi ne diye cvp vermedin dedi. Ama benm bosluguma geldi..

Tesekkur ederim aminn.. Ona yogunlastim elbette. Bir de ilgilenme artik bebekle diyo. Sanki geldi 30 yasina. Tovbe tovbe..

Oyle diyolar hep normal de dogurdum ama yine de oyle cok kilo vermedim.. Sut yogurt tuketemiyorum alerjisi var bebemin.

benim bildiğim yeni doğum yapmış kadının etrafında pervane olunur ye iç de sütün artsın diye diye. ne insanlar var yahu kalplerinde hep fesatlık hep hasetlik... Allah ona akıl fikir sizlere de kolaylık versin.

Vermek isterim zaten spora cok duskunumdur ama sindire sindire acelem ne.. Ona ne dert oluyor anlamiyorum. Esim memnun ben memnunum..
Amaci sirf giciklik yapmak can sikmak. Biliyorum cunku taniyorum. Anlatmakla bitmez yaptiklari..

Boşver niyeti kötüyse onun fesatlığı sen kendini düşün canım. Spor muhtemelen çocukla zor olur ama sütünü de arttıracak şekilde sağlıklı beslenirsen sebze meyve ağırlıklı vb. hem bebeğine yarar hem de sen zayıflamış olursun. Çünkü emzirmek baya bi kalori yakmayı sağlıyormuş :)

Bu arada acaba kadın seni elit model look a falan mı sokacak
168 e 70 nedir ki yani
Deli mi ne

Bi bende ise yaramadi sanirim. Paso emziriyorum cok da yemiyorum anlamadim gitti

Bu arada acaba kadın seni elit model look a falan mı sokacak
168 e 70 nedir ki yani
Deli mi ne
Laf soyledi bal kabagi dicem bi sonrakine
Ama iki haftadir konusmuyorum bi kac kez aradi acmadim. Geldiginde ne yuzle gelcek merak ediyorum. Arti esimle samimi degiller ben surekli oglumun foto vs atardim kendi kendine kotuluk ediyo..

Bende 6 ay once dogum yaptim iki ay once memlekete gittiğimde beni goren herkes bi laf soyledi bu ne hal eski fizigin kalmamis ayni hamile kadınlar gibisin seni tayamadik falan da filn (1.67 kilo 80 olmistum dogumdan sonra)
ayy cok moralim bozulduda bisey diyemedim guldum geçtim hangi birbirine cevap verim sonucta 4 ay olmustu dogum yapali ve kimsede demio bukiz yeni dogum yapti bi can cikti bu bedenden.
Tamam eskiden gizel bi fizigim vardi ama eski adi ustunde ozaman bekar bi kizdim simdi evli ve bir anneyim degilmi!

Cok acımasızca söylüyorlar valla benim kayınpederim hamileyken demişti."çok kilo alıyorsun biraz dikkat et kendine. O kadar kilo alınirmı diye."
Ama o kilo alınca bende ona demiştim. Baba o göbek ne öyle napıyorsun sen kendine böyle diye.
Çok zoruma gitmişti çok...

Benim kaynanam da her firsatta kiloma, kalibima laf soyler durur. Hem de 5 yildir her boslukta bir bahane bulur fizigime, hep zayif olan baskalarini ornek verir durur. Hic karsilik vermiyorum, acikcasi hic kafama da takmiyorum. Tamam kilom fazla ama gayet guzelim, kendimi begeniyorum. Ayrica hem kv hem de gorumcem zayif olsalar da oyle goze hos gelen bir guzellikleri, alimlari yok. Ama Allah yaratmis, ben kimsenin fiziki ozelliklerine bahane bulmayi kendime yakistiramiyorum. O yuzden hic karsilik vermem. Yani bunu anlatma sebebim su, bu durum hic kafaya takilacak birsey degil ki, ayrica neden illa kv ye karsilik vermeye calisiyorsunuz ki, he deyin gecin. Ben hic karsilik verme geregi bile duymam, hic zoruma da gitmiyor ne dedigi, ne dusundugu, umrumda degil yani.

Bravo size. Yaptiklari 1000 i asti artik sabrim kalmadi belkide hehe deyip gecmek lazim.
Oyle yaptikca da iyice zivanadan cikiyolar gerci.

Süt çok yemekle olmuyor ki ama çok su içip dengeli yemekle oluyor. bana da annem doğumdan sonraki 20. gün başlamıştı göbeğini sar falan diye. ben dikkat ettim bol su içtim kızım 1 yaşında hala emziriyorum. kilomda kalmadı. yani benim kendi annem tepeme dikilmişti hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…