Yani şimdi kilo vermenin sırası mı ? 1.68 e 50 kilo az. Yani şu an bile kötü göründüğünü düşünmüyorum. Boşver takma . Bebeğinle ilgilen sen
Yani şimdi kilo vermenin sırası mı ? 1.68 e 50 kilo az. Yani şu an bile kötü göründüğünü düşünmüyorum. Boşver takma . Bebeğinle ilgilen sen
Ben zaten bu böyle söylenir diyerek tespitte bulundum. Bunun doğruluğunu yahut sağlıklı olup olmadığını sorgulamadım. Pratikte ne yararlıdır/zararlıdır bilemem. Ben genel geçer ve görece iyi niyetli bir yaklaşım nasıl olur onun örneğini verdim. Takdir edersiniz ki burada konu hanımefendinin kayınvalidesinin yaptığı davranışın art niyetli olması. "Lohusa kadın nasıl beslenmeli?" meselesi değil.Bunu yapanlar , o anneye sadece zarar veriyor.
" Ye ye süt yapar " çok zararlı bir cümle.
Oysa sadece su bile çok süt yapar. Sütün kalitesini arttırmak için de protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor.
Hamur işi ve beyaz şekerden uzak durarak , yeşillik , şekersiz komposto , çiğ kuruyemisler v.s tüketerek dengeleyebilir ogunlerini.
Yalnız değilsin kimse anlamıyorAyol su profıl fotonuz hep dıkkatımı cekıyor ne oldugunu analayamıyorım her degasında buyutup bakıyorum yarasa sanıyorum bakıp bakıp anlam veremıyeum snra farkedyrum arabaları... snra unutup her defasında aynı olay oluyor dıyeceksınkı elalemın profıl fotosuna bakıyorsun hayır tek senın fotonda oluyor cok ılgınc bır sekılde hep dıkkatımı cekıyor
Konu sahıbı pek muhattap olma kv edepsız
Kızdı tabi de yanımızda pek bişey diyemedi oda şaşırdı kaldı suratı iki gün asık gezdi .....en çok sinirlendigim kişi eşim hicbirsey dememesi enistesine ....Gerçekten bende şokgörümceniz birsey demedi mi ben olsam o an cok ters bi bakış atardım kocama baş başa kalınca da sen milletin kilosunu mu tartiyon diye kizarim yani bende biara 7 kilo verdim eşimle hep gittiğimiz markette ki çocuk eşimle olan samimiyetinden dolayi ooo naptin yengeye iyi bakmamissin zayıflamiş dedi eşim çok ciddilesti birsey demedi ama eve kadar sövdü samimi olmasak döverim ya karimin kilosunu mu inceliyor dedi direk mesafe koydu adama
Ya hic seker kullanmiyorum ki tatli olarak helva yada bal pekmez hurma yiyorumGider sabret. Vücut yeni yeni toparlanıyor . Bu arada , ara ara şaşırt bunyeni. Mesela uzun bir süre beyaz şekeri kes. Bu bile fark eritiyor epeyce.
Ya hic seker kullanmiyorum ki tatli olarak helva yada bal pekmez hurma yiyorum
KİLO SORUNLARINIZ İÇİN DESTEK VEREBİLİRİM :) ....Ya hic seker kullanmiyorum ki tatli olarak helva yada bal pekmez hurma yiyorum
Ben kucağıma oglumu alıp evin içinde yürüyüş yapıyordum. Şimdi de bebeği emzirirken plates bandı takıyorum bacaklarıma bi yandan spor bi yandan emzirme. Canınız sıkılmıyorsa ne ala hiç uğraşmayın. Ben biraz takıntılıyım da :)Bi de benm yardimci kimsem yok butun gun bebekleyim bebek arabasiyla tempolu yuruyuse mi cikayim. Evde oglum uyurken iki ara bi dere yemek yapiyorum o arada spor mu yapayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?