Tabikide öyle ama sonuç itibariyle sporla desteklemesi gerekecek 7 ay daha beklenemiyecek bir kiloda degıl konu sahibi tabi bu surecte daha fazla almamalı.
Gerçekten bende şokAynısını ben yaşadım hislerini anlıyorum bende beş ay oldu doğum yapali 70 kiloyum ama benim boy 1.57.... kv kaynim hatta Görümcem in kocası dahil kilolu sun kilo ver dediler ...herkes bir yana eniste çok sinir etti beni ...kendide kilolu bir göbek var üçüz taşıyor sanki ....tum akrabalarin içinde eşimin yanında kahvaltida az ye çok kilo almışsin sonra kocan zayıf kadinlara bakar onlara gider senden sogur dedi....üstüne bide karısıyla karşılaştırdi ayağı kalkin yanyana gelin sizi inceliycem dedi ben şoksapikmidir nedir çok sinirlendim ...sana mı kalmış be adam kilom ...neymiş te onların binasında doğum yapan bayanlar çok zayıfmis di didi ....dondum kaldım gorumcem için sustum ama esiminde eniste ye bisey dememesinede sinir oldum neymiş şaka yapmış mis
İyi niyeti bilince sorun olmaz.. Ama biliyorum ki artniyetli. Onca yasanmislik var.kv. kilolu mu?
benim de kendi annem bana çok söylerdi, kiloyu hiç sevmez, sağlıksız bulurdu. sezaryenle doğum yapmıştım, göbeğim zor toplanmıştı. sürekli göbeğime laf ederdi. ama maksadının benim iyiliğim için olduğunu bildiğimden sesim çıkmazdı.
Yok sadece bu degil.. Ayrica yasli da degil.. Surekli de gorusesi gelmiyo insanin boyle yaptikca.annesi sonuçta sürekli görüşeceksiniz
yaşlılığına verin
hassas dönemdesiniz diye düşünüyorum çünkü sadece bu olay ise gerçekten yaşlılığına verin he deyip geçin
Ben zaten ne yapsam da saygisiz oluyorum.. Esimde farkinda herseyin. Yaranilmiyo hicbi turlu.kv niz adsizlik etmiş doğru
ben olsam bende kırılırım yalan değil
bir daha diyecek olursa hazırlayın lafını ama
önüne çay kahve koymamak nedir o kadar abartmayın
o zaman saygısız olursunuz eşiniz de üzülebilir
siz saygınızı gösterin
Annem bana diyebilir. Ama esim kiloluyken uyarmak anneminde haddine degildi. Ki oyle bir seyin sozu bile olmadi.Kendi anneniz deseydi bu hiç sorun olmazdı. Cok abartmissiniz eşinize kadar duyurup huzursuzluga ne gerek var ki. Ayrıca boyunuza göre 70 kilo çok fazla on onbeş kilo vermeniz sizin sağlığınız için iyi olur nacizane fikrim.. Ve beş ay olmuş doğum yapalı artık o moddan çıkmanizin zamanı gelmiş.
1.68Bence sizin hormanlarda bir sorun olabilir çünkü emzirince baya bir kalori gidiyor günde 500 cal. Fazla. Yani siz vermeyip sürekli alıyor musunuz. Bir TSH degerinizi olcturun. Sorun yoksa da yediklerinizde sorun var demektir. Bir yeeiginiz şeyleri yazın börek baklava bal reçel kurabiye vs. Bunları çıkartın veya en aza indirin. Et türevi beslenin. Ben eski kiloma 3 ayda geri dönmüştüm. Gerçi hamilelikte de 12 kilo aldım. Hatta 15 idi doktorum hamileyken bana bu kadar çok kilo alma sagliksizlik göstergesi deyip kızdı bende 3 kilo falan verdim doğum sonrası da hepsi gitti aslında normali bu ama biz nasılsa emziriyoruz diyip vermiyoruz.
Bir de siz 20 kilo fazlanizdan şikayetçi değil misiniz yani 1.60 ve 50 kiloymussunuz fıstık gibi. Yani ben çok rahatsız olurdum. Hiçbir kıyafete sıgamiyorum s iken XL mi oldum diye. Zaten hamileyken de fit anneler çok hoşuma gitmistir.
Cok yiyorum demis miyim bilmiyorum. Zaten hep sut yapan seyler yedim ama.. Pek bi kilo gitmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?