Kilo veremiyorum

ne güzel olmuss tebrik ederim darısı benim başıma

Benim güvendiğim doktorlar asla ara öğün önermiyor.Gec kahvaltı yaptıysanız 2,erken yaptıysanız 3 öğün tavsiye ediyorlar.İbni Sina da 2 öğün sağlıktır der.Ben de bu yöntemle kilo verdim.

buna katılıyorum. kilo verdiğim dönem ben de ara öğün yapmıyordum. ayrıca daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum

4. Takımdayım. Ben 10 kilo verdim oranin destegi ile

Hamur işi seviyorum cips seviyorum demissiniz de birçok insan tatlı hamur işi vs seviyor. Zayıf insanların bunları sevmediklerini yemek istemediklerini düsünmeyin. Herkes istiyor da sağlıksız ve kilo yapıyor diye kendimizi tutuyoruz.

tamam ben tutamadığım için çok yedim ve kilo aldım şimdi de bilgisi olanlardan öneri istiyorum niye gerildiniz ki

ben de veremiyordum. !67 boy 59 kilodaydım. Şuan 55.90-56 kilo arası gidip geliyorum. Bir kür yaparak verebildim ben de. Şöyle ki 4 limonu ince dilimleyip 4-5 su bardağı su,bir tatlı kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı zerdeçal ile 10 dk kaynatıp sabah akşam aç karna içtim. 2 hafta deneyebilirsiniz. Bir de sabah kahvaltıdan yarım saat önce sade türk kahvesi içtim. Aralıklı oruç diyetiyle beraber sağlıklı beslenerek karbonhidratı azalttım, protein ağırlıklı beslendim. Bir ayda 3 kilo verdim. Zaten ideal kilomdaydım. Vermek o yüzden biraz uzun sürdü. Siz de deneyin kesinlikle. Faydasını görürsünüz. Benim de ümidim yoktu :)

Kilo sorunum yok, sürekli dikkat ederek beslendiğim için- tabi arada kaçamak oluyor-
Yalnız bu konuları okurken gözüm dönüyor. Biri diyor ki cips çok severim, diğeri diyor sabah üç poğaça yedim, yok efendim bol tahinli kabak tatlısı
Yemin ederim siz insanı yoldan çıkarırsınız gözümün önünde abur cubur uçuyor şu an. Karnın tok Esra kendine gel, bunlar hep Amariğanın oyunu

Diyetısyene gıdın.Bırazda hayatınıza spor ekleyın.Ben daha 69 u goremedım.Ama kararlıyım.Olmalı ve olucak.

Yüksek sesle kahkaha attım. Hani derler ya hiç güleceğim yoktu, aynen öyle oldu. Allah da sizi güldürsün :)

zerdeçal olmazsa olmaz mı? onu kullanmazsam yine etkisini görürüm herhalde

Yağ yakıcı salata.yag yakıcı çorba ile baslasan ise ? Ekmeği pilavı tamamen çıkar bir müddet .bulgur ye yiyebilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…