Kilolar başa bela..

ayel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
234
1
0
Diğer
arkadaşlar kiloma taktım kafayı bu aralar.kimine göre balık etli,kimine göre fazla kiloluyum.bana göre ise tek kilo fazlam göbek ve bel kısmından.bu yüzden giyiniş tarzım çok etkiliyo buna çok dikkat ediyorum.6 kilo falan fazlam var.spor yapmam mekik çekmem sıkılaşmam gerekli ama düzenli yapamıyorum en fazla 10gün.devamı gelmiyor.çevremdeki yaşıtlarım hep ince.herkesin yanında kilolu duruyorum.ben yapı gereği zayıf olamam ama artk bu kilolara veda etmek istiyorum.kilo almak ne kadar kolaysa vermek işte o kadar zor.

6 kg fazla değil ki canım
boyun ve kilon kaç ki merak ettim ona göre bişeyler diyeceğim

bende boyunu ve kilonu merak eddim ona göre yorum yapıcam bende
ama canım istemiosan yemeyeceksin tek çare bu

Kendin de soyluyorsun kilo vermenin yolunun nerden gectigini. artik uygulayip uygulamamak sana kalmis. bu azim ve irade meselesi. ya o dedigin sporu yapacan ya da kendinle ve kilonla barisik yasayacan.

6 kilo ne ki

kk daki diyet gruplarına katıl motive olursun
:hulya:

boyum 165 kilom 66-67,iri yapılıyım 60 kiloyu kaldırıyorum sanırım bende irade hiç ama hiç yok yeterince hırslı değilim (

sanırım kompleks yapmışsın 6 fazla değil boyuna göre kilon fazla değil
ama illa zayıflamak istiyorsun irade ve hırs lazım
mesela kendine bir beden küçük güzel bir elbise al ve o elbiseyi giyme hayaliyle belki motive olursun

Belediyelerin parklara,sokaklara koydugu spor aletleri var.

Bence cok eglenceli hergün sabah aksam onlarla kilo verebilirsin

evt canm kompleks yapmaya başladım,o yüzden açtım zaten bu konuyu.çarşıya çıktığımda bile üzerime birşey bulamıyorum.herşey ufacık.artı yüzüm şişmanlıyor kilo aldıkça.

ev olmayan kıyafetlerimle dolu,ara sıra çok beğenip de üzerime dar yada ufak gelecek birşeyi aldığım oluyo,ama bu da bazen ters etki yapıyo benim yaşımdakiler de ince çıtı pıtı kızlara bayılıyor :umursamaz:

keşke benim de sadece 6 kilo fazlam olsaydı mafoldumben "mutluluktan uçtuğunuz haberler" kısmına konu açardım sempatiksalakcinni

canım yaşın kaç bilmiyorum ama verirsin hiç endişelenme yerimseniben

valla benim eşim balık etten hoşlanıyor hamilelikten dolayı kilo almaya başlayınca kadın sıfatı geldi sana diyor
o üyzden yanlış düşünoyrsun çok kişi biliyorum ayrıca balıketten hoşlanandan

canım ince baık etine yakın bi kadın vücuduna herşey yakışıyor.ama benim gibi sınırı aştıktan sonra durum ciddileşiyor. :umursamaz:
kollarım kalınlaştı yüzüm şişti göbek çıktı bu da balık etine girmiyo heralde artk :umursamaz:

25-30 yaş grubu diyelim ince kadın istiyor

boyum 165 kilom 66-67,iri yapılıyım 60 kiloyu kaldırıyorum sanırım bende irade hiç ama hiç yok yeterince hırslı değilim (

kız aynı beni yazmışsın benim de boyum 165 ve kilom 67 ama senin kadar kompleks yapmıyorum hayır biz balık etliyiz sadece kilolu falan değiliz oldumu güzelim ama şunu diyim bende belimden şikayetçiyim özellkle yanlarım var simit diye tabir edilen yerler oaralar çok simirimi bozuyo sen de var sanırım simir...simitim olmasa çok memnunum halimden aslındakaydirigubbakcemile5

evet aynen katılıyorum erkeklerin çoğu balık etli kadından hoşlanırmış ben biara çok zayıftım kemiklerim sayılıodu ozaman bazı insanlar kilo al az olmuyo böle diyolardı ama şimdi kilo aldım çok hoşsun hep böle kal diyolar tabi bikaç kilo daha alırsam az zayıfla diyeceklersempatiksalakcinniböle iy ya işallah almam daha

Ah be canım o 6 kiloyu keşke ben alabilsem bu kadar dert etme..

canım kilo alamıyorsun sanırım canım ama aslında azmedersen alırsın çünkü seni anlayabiliyorum bikaç sene öncesinde bende aynı böle derdim keşke benimde fazlararım olsada rejim falan yaspam derdim özenirdim yani çok zayıftım ama sonra ne oldu bilionmu 10 15 kilo aldım anca rayına oturdum okulum bitti stres falan kalmadı evde durdukça iştahım açıldı ve gerçeketn yedim zorlada olsa yediğim günleri hatırlıyorum hatta kendime program yapıodum hergün 1 ekmek yiyecem diye bazen yerken çk zorlanıodum ama ha gayret die bitriodm ve sonra midem aniden büyüdü ve kilo aldım tek çözüm yemek yemek

inan seninle aynı durumdayım ve nasıl gelinlik bulabilirim diye düşünüyorum istediklerim hep zayıflar için. yürüyüş diyet yeşil çay hepsini deniyorum 1 kilo verebildim ama ramazan tekrar alırım kesin. bergüzar korel doğumdan sonra 6ayda 14 kilo vermiş plates yapmış meyveyle beslenmiş günde 2.5litre su içmiş ve 3 bardak yeşil çay içiyormuş günlük.

sendemi aynı oranlardasın
ya gelinlik bulamayacak kadar kilolu değiliz yapmayın ya

kızlar gerçekten çok kilolu olan bayanları düşünün bir de hastalığından dolayı veya psiklojik durumundan dolayı o yüzden 6 kiloyu dert etmeyin ayrıca 14 kilo rahat verilir
6 7 hatta daha falza doğumda gidiyor emzirdikçe de gidiyor kilolar

cnm herşey zayıflar için ya :umursamaz: kiloluların ve balık etlilerin giyinmeye ve süslenmeye ihtiyacı yok sanki.çarşıya çıktığım zaman valla sinir oluyorum.xl diye çıkardıkları 38 bedene karşılık geliyor.ya birde ben yürüyüş falan yapsam rejime girsem faydası oluyo ama kendimi çok kasıyorum bu sefer sanki ölüm orucuna giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…