sanırım kompleks yapmışsın 6 fazla değil boyuna göre kilon fazla değil
ama illa zayıflamak istiyorsun irade ve hırs lazım
mesela kendine bir beden küçük güzel bir elbise al ve o elbiseyi giyme hayaliyle belki motive olursun
valla benim eşim balık etten hoşlanıyor hamilelikten dolayı kilo almaya başlayınca kadın sıfatı geldi sana diyor
o üyzden yanlış düşünoyrsun çok kişi biliyorum ayrıca balıketten hoşlanandan
boyum 165 kilom 66-67,iri yapılıyım 60 kiloyu kaldırıyorum sanırım bende irade hiç ama hiç yok yeterince hırslı değilim(
valla benim eşim balık etten hoşlanıyor hamilelikten dolayı kilo almaya başlayınca kadın sıfatı geldi sana diyor
o üyzden yanlış düşünoyrsun çok kişi biliyorum ayrıca balıketten hoşlanandan
Ah be canım o 6 kiloyu keşke ben alabilsem bu kadar dert etme..
inan seninle aynı durumdayım ve nasıl gelinlik bulabilirim diye düşünüyorum istediklerim hep zayıflar için. yürüyüş diyet yeşil çay hepsini deniyorum 1 kilo verebildim ama ramazan tekrar alırım kesin. bergüzar korel doğumdan sonra 6ayda 14 kilo vermiş plates yapmış meyveyle beslenmiş günde 2.5litre su içmiş ve 3 bardak yeşil çay içiyormuş günlük.boyum 165 kilom 66-67,iri yapılıyım 60 kiloyu kaldırıyorum sanırım bende irade hiç ama hiç yok yeterince hırslı değilim(
inan seninle aynı durumdayım ve nasıl gelinlik bulabilirim diye düşünüyorum istediklerim hep zayıflar için. yürüyüş diyet yeşil çay hepsini deniyorum 1 kilo verebildim ama ramazan tekrar alırım kesin. bergüzar korel doğumdan sonra 6ayda 14 kilo vermiş plates yapmış meyveyle beslenmiş günde 2.5litre su içmiş ve 3 bardak yeşil çay içiyormuş günlük.
inan seninle aynı durumdayım ve nasıl gelinlik bulabilirim diye düşünüyorum istediklerim hep zayıflar için. yürüyüş diyet yeşil çay hepsini deniyorum 1 kilo verebildim ama ramazan tekrar alırım kesin. bergüzar korel doğumdan sonra 6ayda 14 kilo vermiş plates yapmış meyveyle beslenmiş günde 2.5litre su içmiş ve 3 bardak yeşil çay içiyormuş günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?