Kilolar başa bela..

evt yanlarım çıkıyo birde benim selülitim bacaklarımda değil karnımda oluyo (

cok bisey degil 6 kilo SIKI bir diyetle bir haftada kurtulursun bir saat yürüyüs yap
aksamlari yeme öglende sebze ye sabah kahvaltisini herzamanki gibi yap
olay bitmistir

Kilo almak kolaymııııı?? Kiz ben günde 5 öğün yiyorum çok değil 2 kilo alsam yeter alamıyorum nesi kolay ya Bende bir şey aldığımda ya kestiriyorum uzun diye yada ki daraltıyorum elbiseleri üzerime otursun diye

Benim de derdim aynı, boy 168, kilo 68 ben de 8 kilo verme peşindeyim ama olmuyor, neler neler denedim başaramadım. Niye? Çünkü spordan nefret etme gibi olağanüstü bi huyum var nihayetinde sevgülüm bugün sen yavru balina oldun diye dalga geçince anladım ki sporsuz olmicak bu iş. Akşamdan gayrısı yok artık mekik, şnav, düz koşu, ters koşu, salto, parende ne varsa yapıcam... kaydirigubbakcemile2 hulahop da çeviricem takla da atıcam zemuszemus göbek de... görür o balinayı...

ramazanda pilav ve ekmek yememeye gayret ediyorum ama bazen o sıcacık pideyi insan yemeden edemiyo1 tabak çorba 1 tabak etli yemek yiyorum su içiyorum o şişiriyor iftarda,bu ara iftar sonrası tatlı krizlerim başladı benimde,iftardan en az 2 saat sonra yemek gerektiğini bildiğim halde yiyorum yediğim zamanda anında pişmanlık :)

açken tartılmıştım 2 kilo farketmişti ama bu su kaybı falan oluyo herhalde ama daha hafif yediğimden az da olsa farketti pantolonumu giydiğimde oturduğum yerde nefes alamamaya başlamıştım şimdi daha rahat :) biraz daha sıksam dişimi ramazanı çıkarsam kilo alıp şişmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…