- 29 Haziran 2016
- 8
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi matraks-6686
-
Bu nasil bir mantik ya 60 kilo neki abartmis resmen duymamayi ogrenmelisin diyet yapicaksanda gormiycek duymiycaksin kendini sevmelisin dunyada tek ben guzelim diye davranana kadar devam onu duydukca zayif duseceksin sana yazik olur benimde basimda boyle bir baba var artik kulaklarimi tikadim duymuyorumarkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?