- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi matraks-6686
-
5-10 kilo fazlalık için akıl sağlığınızın içine eden kocayı boşayın derim ..ben 163 e 90 kiloyum kocam daha bana bir kere yansıtmış adam değil,beğenmeyen almasın kardeşim bu ne terbiyesizlik..ben kendi sağlığım için zayıflamaya çalışıyorum.arkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
Malesef ciddiyimpizza yiyelim desem yok kilo alırız diyen bir eşim var. Adam inanılmaz takıntılı. Akşam 18.00 den sonra yememeliyiz, her gün spor yapmalıyız, tatlı asla yememeliyiz böyle bir adam valla. Minik kızım var onunla bazen kaçıp gizli pizza yiyoruznur35nur cidden mi benimde boyum 1.73 75 kiloyum eşim hergün aşırı zayıfsın diyip ciddi ciddi kafa ütülüyor ahaha
BEN KABİNDE AĞLADIM KENDİSİNE HİSSETTİRMEDİM KENDİMCE AMA AKLIMDAN ÇIKMIYOhadi herşey tamam da
satış görevlisiyle eşinizin muhabbeti nedir yahu?
o kadın hangi hadle eşinize "sinirli biraz" diyor ve eşiniz hangi denyolukla kadına sizi ilgilendirmez diyeceğine o cümleleri kuruyor???
siz nasıl ağlamaya devam ettiniz de dışarı çıkıp ikisine birden sizin ne haddinize diyemediniz?
kiloyu falan boşverin, eşinizin bu hallerine iyi bir ders verin bence
BENDE TROİD VE ŞEKER HASTASIYIM HER SABAH KULLANDIĞIM TROİD İLACIM VAR ŞEKER İLAÇLARINI KULLANMIYORUM GERÇEKTEN ARTIK BENDE BU ADAMI İSTEMİYORUM AMA İÇİMDEN BİR SESTE BİRAZ SABIR DİYOR BİZİM SORUNUMUZ SADECE KİLO DA DEĞİL ÇOCUK İSTEMEME İŞİDE VAR İŞİNE GELDİĞİ GİBİ Bİ ÖYLE Bİ BÖYLE SÜREKLİ ÇELİŞİYO İKİZLER BURCU BEN BALIK AMAN NE BİLİM BIKTIM ARTIK OF OFSen ağlıyorsan ben ne yapayım , 1.50 boyum 70 kiloyum . Bi alıp bi veriyorum metabolizmam çok yavaş artı troid ve hipoglisemi rahatsızlığım var ben yemesemde bunlar benı şişiriyor.
BEN KILOMDAN MEMNUNUM DE BITSİNarkadaşlar merhaba bu eş derdi bende de fazlasıyla var biraz uzun olacak ama sizinle dertleşmeye çok ihtiyacım var hatta o kadar ki ölmek istiyorum artık. Nereden başlasam bilmiyorum ben 2.5 yıllık evliyim evlenirken 62 kiloydum boyum 152 ama şu bir türlü gitmek bilmeyen yağların sanırım tamamı bende ben bekarken de takıyordum kafaya zaten ama evlenince dahada arttı eşim bana sürekli ooo göbeğin kocaman olmuş ne yedin sen söyle böyle diyor ama ben 60 kiloyum şuan işte önümden yemeklerimi alıyor ben depresyona girince de diyete başlıyorum bu defada tatlı dondurma çerez çikolata kola gibi dolduruyor evi ben küçük bir porsiyon yemek alıyorum bitiriyorum bu defa bana zorla yemek yediriyor anlayacağınız bana kafayı yedirmeye çalışıyor haftada 3 gün spora gidiyorum hışım çıkıyor eve geliyorum ki hiç olmayacak şeyler almış yine sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden nefis yani dayanamıyorum bende neyse dün estetik için doktora gittik oda demesin mi çocuk yapın önce diye delireceğim ama ben çocuk istemiyorum eşimde çokta meraklısı değil zaten ikizler burcu ve sürekli çelişiyor bir istiyor bir istemiyor onun bu tavrı yüzünden ben artık hiç istemiyorum ama oda yüz buldu doktordan neyse çıkışta alışverişe gittik malum bayram eve gelene kadar ağladım üzerime ne giysem olmuyor çıldırdım almak istemiyorum dedim bu beni mağazaya götürdü ben kabinde bir şeyler denerken o satış sorumlusuyla konuşuyor ama ben duyuyorum bayan diyor ki sinirli galiba diyor eşimde evet biraz kilolu ya üzerine bir şey bulamıyor diyor bayanda ayyy yazıkkkk dedi ben tabi tutamıyorum kendimi ağlıyorum eşime çaktırmadan canım çok sıkıldı dayanamıyorum artık acınacak halde miyim ağlamaktan helak oldum ve çok utanıyorum ölmek istiyorum hayat neden bu kadar saçma ben çok fedakarlık yaptım her isteğini fazlasıyla yerine getirdim aslında yazacak o kadar şey var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?