kilolarım mı daha büyük bi dert eşim mi?

kızlar eşimin son zamanlardaki davranışlarını anlatmaya kalksam sabah olur. şuan öyle yorgun öyle kırgınım ki kısa keseceğim, hem de sizden tavsiye alacağım.

9 aylık bebeğim var kilolarımı veremedim. eşim son zamanlarda artık işi hakaret boyutuna vardırdı. "hayvan gibi göbeğin var, kı*ın patlayacak gibi." vs. demeler. sürekli bakışlarındaki beğenmezlik, tiksinmeli bakışlar, küçümsemeler, hakaretler. gerçi her halim her adımım adama batar oldu ya hayırlısı.

dün teyzesine davetliydik, yerde oturuyorum, teyzesinin de 6.sınıfa giden bi oğlu var. balonla oynuyordu balon bana geldi, ben de oturduğum yerde balona vurdum çocuğa gönderdim, çocuk bana tekrar attı, derken biz paslaşmaya başladık.
odada teyzesi, eşim, çocuk ve ben varız. eşim dur demeye başladı, teyzesi "bırak oynasınlar ne güzel işte her insanın içinde bir çocuk vardır" diyor, eşim hala pis pis bakarak dur diyor. neyse arabada giderken söyledi neden dur dediğini. balona vururken her tarafım sallanıyomuş, ayı gibiymişim, kollarım bilmem nasılmış, iğrenç görünüyormuşum.

daha başka kavga sebepleri de var öyle saçma ki ne benim yazmama değer ne de sizin okumanıza değer onları anlatmıycam.

işte böyle derdim. ben kilo vermek istiyorum ama eşim istiyor diye değil. gerçekten. uzun zamandır istiyorum. bi kıyafet beğenince bile "zayıflayınca alıcam" diye diye uzun zamandır kendime bişey de almıyorum. ikinci sebebi de tabiki gururumdan dolayı, bu lafları duymamak için.

eşimle zaten konuşmuyorum, uzunca bi süre de mecburiyet dışında muhatap olmayı düşünmüyorum. içimden de gelmiyor zaten. başka sorunlar da var belki başka konu açar anlatırım burda konu dağılmasın.

eşime olan düşüncelerinizi zaten yazacaksınız, sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler. çok çabuk acıkıyorum ve açken başım dönüyor kesinlikle aç kalamıyorum. öyle akşam şu saatten sonra yemek yemeyim olayını asla yapamıyorum, çünkü dermanım kalmıyor acıkınca. ve şekerli kahve bağımlısıyım. çözümlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

15 kilo fazlam var, bu saygısızlığın onda birini yaşasam boşarım o adamı hiç bir şeye acımam

15 kilo fazlam var, bu saygısızlığın onda birini yaşasam boşarım o adamı hiç bir şeye acımam
boşanmak için neden zayıflamayı bekliyorsunuz? (bu arada "mide botoksu" denilen bir serüvene başladım. 2 hafta oldu. diyet ver sporla yürütüyorum şu an. ilgili başlık altında yazıyorum. belki işinize yarar)
Eşinizin acaba Vin Diesel gibi bir vücudu mu var da size bu şekilde davranıyor?

Eşinizde vicdan, merhamet gibi vasıfların zerresi bile yok.

Tüm samimiyetimle söylüyorum boşanırım. Kendisi isterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun. Kimse size böyle psikolojik şiddet uygulayamaz. İzin vermeyin. Hatta bunları size yazılı olarak iletiyorsa çok ciddi tazminat alır, kıçına tekmeyi koyarsınız. Daha çok şey söylenir de kocanıza, site kurallarına aykırı...

Karısına "pis şişko" diyen adam 45 bin tl tazminat ödedi. Bknz: https://m.haberturk.com/gundem/haber/924863-pis-siskoya-tazminat

kızlar eşimin son zamanlardaki davranışlarını anlatmaya kalksam sabah olur. şuan öyle yorgun öyle kırgınım ki kısa keseceğim, hem de sizden tavsiye alacağım.

9 aylık bebeğim var kilolarımı veremedim. eşim son zamanlarda artık işi hakaret boyutuna vardırdı. "hayvan gibi göbeğin var, kı*ın patlayacak gibi." vs. demeler. sürekli bakışlarındaki beğenmezlik, tiksinmeli bakışlar, küçümsemeler, hakaretler. gerçi her halim her adımım adama batar oldu ya hayırlısı.

dün teyzesine davetliydik, yerde oturuyorum, teyzesinin de 6.sınıfa giden bi oğlu var. balonla oynuyordu balon bana geldi, ben de oturduğum yerde balona vurdum çocuğa gönderdim, çocuk bana tekrar attı, derken biz paslaşmaya başladık.
odada teyzesi, eşim, çocuk ve ben varız. eşim dur demeye başladı, teyzesi "bırak oynasınlar ne güzel işte her insanın içinde bir çocuk vardır" diyor, eşim hala pis pis bakarak dur diyor. neyse arabada giderken söyledi neden dur dediğini. balona vururken her tarafım sallanıyomuş, ayı gibiymişim, kollarım bilmem nasılmış, iğrenç görünüyormuşum.

daha başka kavga sebepleri de var öyle saçma ki ne benim yazmama değer ne de sizin okumanıza değer onları anlatmıycam.

işte böyle derdim. ben kilo vermek istiyorum ama eşim istiyor diye değil. gerçekten. uzun zamandır istiyorum. bi kıyafet beğenince bile "zayıflayınca alıcam" diye diye uzun zamandır kendime bişey de almıyorum. ikinci sebebi de tabiki gururumdan dolayı, bu lafları duymamak için.

eşimle zaten konuşmuyorum, uzunca bi süre de mecburiyet dışında muhatap olmayı düşünmüyorum. içimden de gelmiyor zaten. başka sorunlar da var belki başka konu açar anlatırım burda konu dağılmasın.

eşime olan düşüncelerinizi zaten yazacaksınız, sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler. çok çabuk acıkıyorum ve açken başım dönüyor kesinlikle aç kalamıyorum. öyle akşam şu saatten sonra yemek yemeyim olayını asla yapamıyorum, çünkü dermanım kalmıyor acıkınca. ve şekerli kahve bağımlısıyım. çözümlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.
Emzirme sürecinde iştah aşırı açık oluyor ama biraz dikkat etseniz çok rahat kilo da verebiliyorsunuz.
Doğum sonrası kan tahlili yaptırdınız mı? Doğumdan 9 ay sonra falan haşimato olduğumu öğrendim bu da benim kilo vermemi engelliyordu. İlaçlarımı düzenli kullanınca otomatik 5 kilo kadar verdim. Sonrası da oğlumu sütten kesince verebildim ancak 2 yaşından sonra. Emzirme benim yememi çok etkiledi kendimi tutamadım. Ama belki siz tutabilirsiniz. Şimdi hamile kaldığım kilonun 3 kilo altındayım :KK71:.
Sosyal medyada yemek hesaplarını hep unfollow ettim. Zayıflama motivasyon hesaplarını takibe aldım. Ne gördüğümüz çok etkiliyor. Eve abur cubur almadım. Evde olursa ya da önüme gelirse yiyorum çünkü. Pilav makarna misafir gelmediği zaman neredeyse hiç pişmez evde. Onu yerine cacık yoğurt çorba tükettim yemeğin yanında. Bir gün kaçamak yaptıysam devam etmedim yeme düzenimi bozmadım. Denk gelirse tatlı da yedim ama yemeye devam etmedim yani.

Çocukla spor yapamam derdim müzik açtım oğlum dans etti ben spor yaptım eğlenceye aktiviteye çevirdim olayı yani. Ayakta yapabileceğim hareketleri kendim yaptım oğlan tepeme çıkmasın diye. Karın hareketlerinde üstüme fln çıktı ama idare ettim. Şu sıra havalar soğuduktan sonra çok spor yapasım gelmiyor. Görüntüm değişti baya eşim kendine çeki düzen vermeye çalışıyor kilolu o da baya :KK24:.

Ha bir de akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum çok acıkırsam yoğurt ya da 1 tane
meyve ya da bitki çayı ile geçiştiriyorum. İlk hafta zor oldu ama zamanla aç yatmaya alıştım. Şimdi yersem rahatsız oluyorum.

Kahvaltı alışkanlıklarımı da değiştirdim. Eskiden işe gelirken 2 pohaça yerdim 2 sene rahat öyle yedim. Şimdi ya yağda yumurta ya küçük evde yaptığım sandviç ya da domates salatalık peynir doğrayıp ekmeksiz yanıma alıyorum.

Zayıflayın kocanıza gününü gösterin.

Erkek milleti o kadar nankör ve adi ki.. sen adama evlat ver onu baba yap, hayattaki en eşsiz duygulardan birini tattır adam gelsin sana hayvan gibi kilolusun vs desin.. valla bacım senin yerinde olsam kilolarimin hepsini verip full bakım makyaj o adamın poposuna tekmeyi koyardım.. boşanırdım o fit güzel halimi haketmiyor çünkü.. güzel hâlini Herkes sever önemli olan her halini sevmek

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün. İlk olarak hem süt kalitesi hem de kendi iyiliğiniz için kahveyi yavaş yavaş bırakmalısınız. Şekerli dediğini hazır karışım ise daha kötü.
Sabah bebeğinizin alerjisi yoksa, yumurta, bir dilim sağlıklı ekmek, zeytin peynir, domates... istediğiniz şekilde kahvaltı yapın. Kahve yerine önce çay koyun, sonra onu da azaltırsınız. Acıktığınızda on adeti geçmeyecek şekilde kuruyemiş atın ağzınıza, pilav makarna patates vs gibi yemekleri öğlen yemeğinde tüketmeye özen gösterin.
Akşam yemeklerinde et, sebze ne varsa onu yiyin ama karbonhidrat ve nişastalı akşama bırakmayın. Ne yiyorsanız ikinci tabağı almayın.
Kilo gidecek, kocayı zaten boşverin. Üzülmeyin.

Sen çocuk emziriyorsun kim ne derse desin boşver limonlu ılık su icebilirsn onun disinda pek seçeneğin yok die biliyorum emzirdigin icin daha evde kimse yokken ac müziği oyna bazi hareketler var playden indirip onlari yapabilirsin emzirirken de kalori yakıyor insan bol bol su tuket ekmeği bırak yemeği kaşıkla ye sadece ekmeksiz doymam dersen kepekli ekmek al

Bende 82 kiloyum diktora gittim sekere bakti normal cikti.. simdi hormonlara ve tiroide bakti onun sonucunuda gostercem.. normal cikarsa diyetisyene gitcem

Diyetisyene gitseniz belki şekerinizle ilgili sıkıntılara çare olur
Yumurta yemeğe özen gösterin derim sürekli tarçın atın suyunuza çayınıza şeker krizlerini ciddi anlamda önlüyor acıktığınızda da yoğurt yemeğe çalışın meyveli yoğurtları veya quarkları tercih edin hem şeker ihtiyacınızı giderirsiniz hem de yağ yakıcı özelliği var faydası olur kalorisi de düşük
Eşiniz için söyleyecek hiç bişey bulamıyorum Doğumu gebeliği ne sanıyor acaba

Back
X