- Konu Sahibi honeysuckle
-
Boy kilo kac canım. Beslenme düzenin nasılİyi geceler arkadaşlar
Malum çoğu kişinin derdi olduğu gibi benim derdimde kilolar
Hızla kilo alıyorum iki ayda dört kilo almışım üstelik yemiyorum diye düşünürken pazartesi diyetisyene gideceğim faydası oluyormu bilmiyorum gidişat iyi değil obeziteye dayandım
Ne yapayım ne edeyim bı tavsiye lütfen
İsveç diyetine baktım ama maalesef uymak zorFaydasi olmuyor canimbiz bogazimizi tutamadigimiz icin diyetisyen ne yapsin verdigi listeye gore hareket etmezsek .
Maalesef 155 boyum var kilom 76 olmuş kahvaltı yapmıyorum öğlen atıştırma gibi akşam eve gelince yiyorum çay Nescafe çok içiyorum ve oturuyorumBoy kilo kac canım. Beslenme düzenin nasıl
Canım kahvaltiyı atlamamalısın. Atıştırmalıklar ve nescafe de cok kilo yapıyor insana. Ve en önemlisi bol su içip gunde en az 20-30 dk yürümelisinMaalesef 155 boyum var kilom 76 olmuş kahvaltı yapmıyorum öğlen atıştırma gibi akşam eve gelince yiyorum çay Nescafe çok içiyorum ve oturuyorum
Diyetisyen bakiyormuTiroidlerinize baktırın.
Tek onerecegim şey evde ağır diyetler yapmaman... Ben 15 kilo verdim sadece daha çok fiziki aktivite yapıp her zaman yedigimden daha az yiyerek.. ağır diyet yapıp bırakınca her defasında aynı kiloyu daha hızlı alıyor insan.. başarılar dilerimİyi geceler arkadaşlar
Malum çoğu kişinin derdi olduğu gibi benim derdimde kilolar
Hızla kilo alıyorum iki ayda dört kilo almışım üstelik yemiyorum diye düşünürken pazartesi diyetisyene gideceğim faydası oluyormu bilmiyorum gidişat iyi değil obeziteye dayandım
Ne yapayım ne edeyim bı tavsiye lütfen
Hayır dahiliye ye gitmeniz gerek. Hatta reglleriniz düzensizse kadın doğuma gidip hormonlarınıza da baktırın.Diyetisyen bakiyormu
Altmisken iyi hissediyordumBoyumuz ayni gibi kilom 60.5 benimde 3 4 kg versem yetecek.ama tatli borek vs yemeyeyim diye karar aldigimdan beri daha cok yemek istegim var
İsin kötüsü yetmediğini düşünüyorumTek onerecegim şey evde ağır diyetler yapmaman... Ben 15 kilo verdim sadece daha çok fiziki aktivite yapıp her zaman yedigimden daha az yiyerek.. ağır diyet yapıp bırakınca her defasında aynı kiloyu daha hızlı alıyor insan.. başarılar dilerimbu yorumu kova bir tabak makarna yerken yazıyorum
Tek onerecegim şey evde ağır diyetler yapmaman... Ben 15 kilo verdim sadece daha çok fiziki aktivite yapıp her zaman yedigimden daha az yiyerek.. ağır diyet yapıp bırakınca her defasında aynı kiloyu daha hızlı alıyor insan.. başarılar dilerimbu yorumu kova bir tabak makarna yerken yazıyorum
Dogrusn arkadasim ama gel de uygula iste .Bunun daha doğrusu hiçbir diyet yapmamak. Diyet geçici bir çözümdür, yeme içme düzenini komple değiştirip kalıcı yapmalı insan. Bunu bilir bunu söylerim ama dinlenmiyorum
ilaç kilo vermeye yardımcı oluyor mubenim tiroitleri yavas calisiyor bu yuzden de kilo vermek zor oluyor ilac kullaniyorum tiroit icin . Dahiliye bakiyor
Bunun daha doğrusu hiçbir diyet yapmamak. Diyet geçici bir çözümdür, yeme içme düzenini komple değiştirip kalıcı yapmalı insan. Bunu bilir bunu söylerim ama dinlenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?