- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.563
- 798
- Konu Sahibi honeysuckle
-
Teshis konulup ilac kulanmaya basladigim ilk zaman 1 2 kilo verebildim adet duzenim de duzen denen sey yoktu o duzene girdi vs kendimi daha iyi hissettim o farki yasadim o zamAnlar ama 4yil falan oldu ilaca baslayali suan hala kilo vermek zor .ilaç kilo vermeye yardımcı oluyor mu
Öncelikle arkadaşların dediği gibi kan değerlerinize, trioide falan baktırın. Varsa bir hastalığınız bunu öğrenin.Ben dinlerim ne yapmalıyım
Çayı nescafeyi şekerli mi içiyorsunuz ?Maalesef 155 boyum var kilom 76 olmuş kahvaltı yapmıyorum öğlen atıştırma gibi akşam eve gelince yiyorum çay Nescafe çok içiyorum ve oturuyorum
Dört kilo bisey degil diyecektim ama aşağıda boy kilonu görünce evet biraz dozunu kaçırmışsın bi dur demelisin bol aktivite yap gün içinde ben her yere yürüyerek gitmeye çalışırımİyi geceler arkadaşlar
Malum çoğu kişinin derdi olduğu gibi benim derdimde kilolar
Hızla kilo alıyorum iki ayda dört kilo almışım üstelik yemiyorum diye düşünürken pazartesi diyetisyene gideceğim faydası oluyormu bilmiyorum gidişat iyi değil obeziteye dayandım
Ne yapayım ne edeyim bı tavsiye lütfen
Tek şekere indirdimÇayı nescafeyi şekerli mi içiyorsunuz ?
Sabah araçla ofise gidiyorum akşam araçla eve geliyorum ve masa başı isim olduğu için hiç yürümüyorum gibi bişeyDört kilo bisey degil diyecektim ama aşağıda boy kilonu görünce evet biraz dozunu kaçırmışsın bi dur demelisin bol aktivite yap gün içinde ben her yere yürüyerek gitmeye çalışırım
Umarım troid vs çıkmaz kolayca kilo verirsin
BakacağımKonuyla alakalıyken sorayım leslie diye bir kadın varmış burada söylendi bana da evde olduğun yerde adımlar attırıp yürüyüş yaptırıyormuş.Bende göbek var (diğer yerlerde de sıkıntı var ama en çok göbek) onu yapsam bir de üstüne jillian michaels 30 days shred yapsam biraz da yediklerime dikkat etsem bu yaz içinde kilo verir miyim ?
Geçen yaz leslienin 5 mil videosunu yaptım çok ter attırdı ama sanki tek başına yeterli gelmez gibi.O yüzden yanına jillian da eklense (çok zorlandığım hareketler hariç) iyi olur diye düşündüm.
Konu sahibi siz de denemelisiniz bence leslie denen kadının videolarını :)
Çok iyi hiç şeker atmamaya alıştırın bence kendinizi..Tek şekere indirdim
Aman aman bir kilonuz yok..Maalesef 155 boyum var kilom 76 olmuş kahvaltı yapmıyorum öğlen atıştırma gibi akşam eve gelince yiyorum çay Nescafe çok içiyorum ve oturuyorum
Katılıyorum.. diyetsiz daha kolay ve sağlıklıBunun daha doğrusu hiçbir diyet yapmamak. Diyet geçici bir çözümdür, yeme içme düzenini komple değiştirip kalıcı yapmalı insan. Bunu bilir bunu söylerim ama dinlenmiyorum
İnan diyetten daha sağlıklı oluyor. Belirli şeyleri kesmek insanın yararına tabi. Cipstir kolarir kızartmadir biraz uzak durmakta fayda var.. kahvaltıyı normal yapıyorum. Ama ondan sonraki öğünlerde ne varsa her zaman yediğimin daha azını yiyorum ve iyice cigniyorum. Metabolizmami hızlandırması için acı tüketiyorum. Bana iyi geliyor. Ufak tefek değişiklikler ise yarıyor. Hamburger yesem bile yanında ayran içerim gibi değişiklikler. Hamburger yediğim gün diğer öğünleri hafif geçiyorum. Bu tarz olaylarla daha kolay ve eziyetsiz oluyor.. 85 ten 70 e bu sayede indim. Mesela yazın didimdeydim. Denize gitmek için 45 dakika yürümek gerekiyor.evdeki Herkes minibüse binerken ben onlardan erken çıkıp tempolu şekilde yürüdüm. Dönüşte de öyle. Gerçekten faydalı oluyor. . Uzattım ama kişisel deneyimime göre diyetler kesinlikle bir halta yaramıyor... Ne diyetler yaptım hey yavrum heyİsin kötüsü yetmediğini düşünüyorum
Afiyet olsun yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?