Açtım canım dinlendim baya yorulmusum
Afiyet olsun canim sen verebildinmi umut varmi yarina
Moralini bozma sakın canım gidecek o kilolar bide beni düşün yıllardır 73ü gormedim nasıl yerlesmistir kilolar sen yine baya bi yol katettin azminle daha da vereceksin uyku düzensizliği de kilo vermeyi engelliyo
Seninki ikindi yemeği olmuş canım aksama kadar acıkırsın tabi kuzenin erken gitmiş
Açmıştım ama eşim degistirtti adqmin konuşma tarzını beğenmedi ağır konuşuyor diye
Uyku düzensizligi,regl olamama,stres,troit,hareketsizlik hepsi etkiliyor canım....
Evet ikindi yemegi oldu ama aksam yemegi yemem artık meyve yerim.Cok erken gitti kuzen.
......
Bende hocalar varken cok sıkılıyorum.Kişisel gelişim olunca o iyi oluyor....
Evet arada caktirmadan açıp bakıyorum kanala yakalarim belki karışımı bende yedim uyudum bakalım sonuca.
Secil cıktı canım dr.
iyi akşamlar kızlar akşam yemeğim
1 tabak semizotu 1 kase yayla çorbası
Afiyet olsun canım.Bu mevsimde semizotunu nerden buldun??Cok yararlı bir besin.
kızlar yağ yakıcı formülün tarifini aldınızmı merak ettim..
birde bu semizotunu yemeğini nasıl yapıyorsunuz..
kızlar yağ yakıcı formülün tarifini aldınızmı merak ettim..
birde bu semizotunu yemeğini nasıl yapıyorsunuz..
semizotu yemeği aynı ıspanak yemeği gibi yapıyorum canım ama ben bugün salatasını yaptım ayıkladım yıkadım doğradım üstüne sarımsaklı yoğurt ve tuz atıyosun
Kızlar iyi akşamlar
Akşam domates çorbası, 3 lahana sarma , 3 yemek kaşığı tavuk sote salata bol su şekersiz çay ve 2 küçük parça cevizli sucuk yedim yarını çok merak ediyorum bakalım eksi görecekmiyim
bugün çorbayla geçiştirmişsin canım yarın tartı günü malum bende hafif beslendim bugünhayırlı akşamlar kızlar..
menüm
sabah
2 buçuk tç buğday ekmeği
muhlama
helva
zeytin
yumurta haşlama
yoğurt çorbası
akşam
yoğurt çorbası
3 litre 2 yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?