"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Afiyet olsun canim sen verebildinmi umut varmi yarina

Bende var bişeyler canım hedefim haftalık 500gram tabi fazlası olursa ne ala ben tartilmadan duramayanlardanim her sabah tartilirim hatta günde 2-3kere falan ama yarin sonuç ne olur bilemiyorum artış olmaz umarim:18:

Moralini bozma sakın canım gidecek o kilolar bide beni düşün yıllardır 73ü gormedim nasıl yerlesmistir kilolar sen yine baya bi yol katettin azminle daha da vereceksin uyku düzensizliği de kilo vermeyi engelliyo

Seninki ikindi yemeği olmuş canım aksama kadar acıkırsın tabi kuzenin erken gitmiş

Açmıştım ama eşim degistirtti adqmin konuşma tarzını beğenmedi ağır konuşuyor diye

Uyku düzensizligi,regl olamama,stres,troit,hareketsizlik hepsi etkiliyor canım....
Evet ikindi yemegi oldu ama aksam yemegi yemem artık meyve yerim.Cok erken gitti kuzen.
......
Bende hocalar varken cok sıkılıyorum.Kişisel gelişim olunca o iyi oluyor....

Evet arada caktirmadan açıp bakıyorum kanala yakalarim belki karışımı bende yedim uyudum bakalım sonuca.

Son olarak yedigim 1 elma,1 portakal.Baska bişey yemem.Eşim gelince kahve içerim.Bugun 3 lt su içtim.

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm

sabah
2 buçuk tç buğday ekmeği
muhlama
helva
zeytin
yumurta haşlama

yoğurt çorbası

akşam
yoğurt çorbası

3 litre 2 yeşilçay

kızlar yağ yakıcı formülün tarifini aldınızmı merak ettim..

birde bu semizotunu yemeğini nasıl yapıyorsunuz..

Kızlar iyi akşamlar
Akşam domates çorbası, 3 lahana sarma , 3 yemek kaşığı tavuk sote salata bol su şekersiz çay ve 2 küçük parça cevizli sucuk yedim yarını çok merak ediyorum bakalım eksi görecekmiyim

kızlar yağ yakıcı formülün tarifini aldınızmı merak ettim..

birde bu semizotunu yemeğini nasıl yapıyorsunuz..

semizotu yemeği aynı ıspanak yemeği gibi yapıyorum canım ama ben bugün salatasını yaptım ayıkladım yıkadım doğradım üstüne sarımsaklı yoğurt ve tuz atıyosun

semizotu yemeği aynı ıspanak yemeği gibi yapıyorum canım ama ben bugün salatasını yaptım ayıkladım yıkadım doğradım üstüne sarımsaklı yoğurt ve tuz atıyosun

hmm iyiymiş bende denerim.. yoğutlaması gerçekten çok güzel oluyor hemde doyurucu oluyor.. yarın bi bakim markete varsa alırım..

afiyet oolsun canım lahana sarma ve cevizli sucuğa bayılırım

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm

sabah
2 buçuk tç buğday ekmeği
muhlama
helva
zeytin
yumurta haşlama

yoğurt çorbası

akşam
yoğurt çorbası

3 litre 2 yeşilçay
bugün çorbayla geçiştirmişsin canım yarın tartı günü malum bende hafif beslendim bugün

bendede selahattin dönmezin tarifleri vardı bi ara televizyona çıkmıştı ordan almıştım yağ yakıcı çorba hatta çorbayı yapıp içiyodum metebolizma durduğunda açan tarif falan bi bakıyım bulabilirsem yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…